Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور از برنامه‌های این دانشگاه در جهت حرکت به سمت نسل سومی و چهارمی خبر داد.

محمدعلی کریمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره تغییر نسل دانشگاه به نسل سومی و چهارمی گفت: با تلاش جدی در ایجاد و ترمیم زیرساخت های حمایتی از حوزه نوآوری و فناوری، برگزاری استارتاپ‌ها و جشنواره های ملی حوزه فناوری های دیجیتال و غیردیجیتال، برگزاری ۲۶ استارت آپ در حوزه های مختلف در کل کشور، راه‌اندازی ۲۶ مرکز رشد، ۱۰ مرکز نوآوری در نقاط مختلف کشور، ده ها شرکت دانش بنیان، اجرای قرارداد‌های ارتباط با صنعت و انعقاد تفاهم نامه های عدیده توانسته گام بزرگی در تبدیل دانشگاه به نسل سوم و پیوستن به نسل چهارم بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریمی ادامه داد: با ورود به نسل سوم و چهارم، دیگر دانشگاه صرفا نمی‌تواند علمی باشد و بایستی با رویکرد کارآفرینی عملگرایانه با صنعت در کنار هم قرار گیرند. از این رو معاونت پژوهشی با راه‌اندازی، فعالیت و تولید محتوای تخصصی مرکز ملی نوآوری صنایع خلاق به صورت عملیاتی ورود دانشگاه به جمع دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم را به اثبات رسانده است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور درباره برنامه‌هایی جهت سرعت بخشیدن به تغییر نسل تصریح کرد: با وجود همه تنگنا‌ها و محدودیت های مالی دانشگاه بر لزوم ریل گذاری همه جانبه تاکید شده و برای دستیابی به اهدافی در جهت پژوهش هایی با رویکرد ثروت آفرینی، کارآفرینی، دانش بنیان، اجرای طرح حمایت، توانمندسازی و تسهیل گری کسب‌وکار‌های روستایی و مناطق محروم، افتتاح مرکز ملی صنایع خلاق، انعقاد تفاهم نامه ها و قرارداد‌های صنعتی، ایجاد ثروت برای دانشگاه و ... از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است.


وی یادآور شد: باور اصلی حاکم در دانشگاه‌های پیام نور قائل بودن به فرض لزوم ایفاگری نقش برجسته دانشگاه در این عرصه و پیوستن به نسل چهارم است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدعلی کریمی تغییر نسل دانشگاه دانشگاه پیام نور پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۶۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • دیوار‌های کارخانه نوآوری درخشان برداشته شود
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • هر قدمی برای کار و اشتغال برداشته شود برای عظمت و بزرگی ایران است