Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

داریوش امانی در حاشیه سفر به استان گیلان میانگین تردد از ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ لغایت دوم فروردین ۱۴۰۰ را یک میلیون و ۷۳۰ هزار تردد در کشور دانست و اظهار کرد: این میزان تردد نسبت به سال قبل ۵۲ درصد افزایش دارد، اما نسبت به سال ۹۸ که شرایط عادی بود، شاهد کاهش ۱۶ درصدی هستیم.

وی از مردم خواست از انجام سفرهای غیر ضروری خودداری کنند و افزود: مردم در صورت الزام به سفر حتما پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به افزایش حجم سفرهای بین استانی، یادآور شد: گیلان هم متاثر از این افزایش بوده و طی مدت مذکور ۵۱۵ هزار و ۷۶۷ دستگاه وسیله نقلیه تردد به این استان انجام شده که نسبت به سال گذشته رشد ۲۰۶ درصدی و نسبت به سال ۹۸ کاهش ۱۳ درصدی را نشان می دهد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، با بیان اینکه از ۲۵ اسفندماه جابجایی مسافر از طریق ناوگان حمل و نقل مسافری از جمله اتوبوس، مینی بوس و سواری صورت گرفته است، گفت: طی این مدن دو میلیون و ۱۰۰ هزار جابجایی داشتیم که نسبت به سال گذشته رشد ۱۸۲ درصدی و نسبت به سال قبل تر کاهش ۲۴ درصدی دارد؛ البته شاهد افزایش تعداد سفرهای ناوگان حمل و نقل مسافر هستیم، زیرا برای رعایت پروتکل های بهداشتی، از ۵۰ درصد ظرفیت ناوگان استفاده می کنیم.

وی از جابجایی ۶۹ هزار و ۵۰۰ نفر مسافر در گیلان از طریق ناوگان عمومی خبر داد که نشان دهنده رشد ۲۶۹ درصدی نسبت به سال گذشته و کاهش شش درصدی نسبت به سال ۹۸ است.

امانی، با بیان اینکه بیشترین سفرها به استان های شمالی به ویژه از استان های تهران و البرز صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: متاسفانه علیرغم هشدارهای وزارت بهداشت، تعداد جابجایی مسافر و حجم ترددها بالاست.

معاون وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به وضعیت جابجایی کالا در سال ۹۹، یادآور شد: با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم و کرونا و مشکلات رانندگان در تامین لاستیک و روغن و قطعات، ۵۰۰ میلیون تن جابجایی کالا داشتیم که نشان دهنده رشد ۷.۷ درصدی نسبت به سال قبل است. همچنین رانندگان هم اکنون در حال جابجایی کالاهای اساسی موجود در بنادر جنوبی کشور هستند.

وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر راهدار در قالب ۸۵۰ راهدارخانه و با استفاده از ۹۰۰۰ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری در محورها شریانی کشور در حال خدمت رسانی هستند، اضافه کرد: وظیفه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نگهداری مطلوب از راه ها و رفع نقاط پرحادثه است لذا در سال ۹۹ حدود ۷۰ درصد از نقاط پرحادثه را برطرف کردیم و تا پایان بهار ۱۴۰۰، ۳۰ درصد باقی مانده برطرف خواهد شد.

امانی، از آسفالت ۷۰۰۰ کیلومتر از راه های روستاهای بالای ۲۰ خانوار در قالب طرح «ابرار» خبر داد و اظهار کرد: در استان گیلان نیز ۴۳ کیلومتر از آسفالت راه روستایی را روکش آسفالت کردیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نسبت به سال سال گذشته حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۶ درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، ایوب کرد گفت: ۹۱۵ هزار و ۷۶۲ نفر مسافر در سال ۱۴۰۲ از طریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه جابجا شدند.که افزایش ۴۶درصدی را نسبت به سال قبل از آن نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود:از این تعداد جابجایی مسافر ۴۶۴ هزار و ۴۹۶ نفر از پایانه مرزی میلک و ۴۵۱ هزار و ۲۶۶ نفر نیز از طریق پایانه مرزی میرجاوه تردد کرده اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این مدت حدود دو هزار اتوبوس و بیش از ۳۷ هزار دستگاه سواری کار جابجایی مسافر را از طریق پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه انجام دادند.
وی خاطرنشان کرد: پایانه مرزی میرجاوه مهمترین گذرگاه مرزی بین ایران و پاکستان است که در ۱۲ کیلومتری شهرستان میرجاوه و مجاورت شهرک تفتان پاکستان و پایانه مرزی میلک نیز از گذرگاه‌های مهم مرزی بین ایران و افغانستان است که در محدوده شهرستان هیرمند در مجاورت رودخانه مرزی و در نزدیکی مرکز ولایت نیمروز افغانستان قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • افزایش ۴۶ درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • افزایش ۱۰ درصدی تردد در محور‌های مواصلاتی استان اردبیل
  • افزایش ۳۱ درصدی تردد مسافر از مرز تمرچین پیرانشهر
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • افزایش ۱۰ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
  • جابجایی بیش از ۱۱ میلیون و ۷۶۱ هزار تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل