Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، روزانه پیامک‌های ارسالی شما به سامانه ۱۰۰۰۱۹۱۵ در سایت باشگاه خبرنگاران جوان به نشانی www.yjc.ir منتشر می‌شود.

از میان انبوه پیامک‌های رسیده در تاریخ چهارم فروردین ماه مهمترین آن‌ها در ادامه قابل مشاهده است.

 

 

6147..0919: اعلام کر دند 3فروردین یارانه هارو می ریزن  ولی تاالان که پیامک میدم مال مارو نریختند

3373.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.0917: سلام ، قبلا با دفترچه بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح ، 7 عدد انسولین می شد 24هزارتومان ، امروز گرفتم شد 60 هزارتومان ، پرسیدم چرا ؟ گفتند : تعهدات بیمه کم شده ، لطفا پیگیری کنید . ملکی از بندرعباس. 

1141..0905:  سلام.من دختر 25 ساله هستم فرزندجانباز در روستا زندگی می کنم هیچ درآمدی ندارم.توروخدا قسمتون می دهم پیگیری کنید تا مسئولین شرط سنی درقبولی دانشگاه فرهنگیان رو از فرزندان جانباز بردارن.

3879..0918: چرا سود مرحله اول سهام عدالت برای عده ای واریز نشده است ؟

8376..0941: سلام چرا در آزمون استخدامی وزارت بهداشت که قرار بود فقط به افرادی که مستقیماً در مقابله با ویروس کرونا و درمان بیماری کرونا فعالیت نموده باشند،  امتیاز کرونا تعلق بگیرد ولی حالا به همه پرسنل بیمارستان این امتیاز تعلق گرفته، واقعاً این چه عدالتی هستش که 20 نمره خالص به همه پرسنل بیمارستان دادند لطفاً پیگیری کنید و جلوی این بی عدالتی را بگیرید.

0198..0917: سلام چرایارانه معیشتی برای بعضی‌ها واریزنشده؟

6321..0937: سلام پیگیرباشید ازشرکت بورس 30درصد سهام عدالت فروختن برامون سامانه سعدی.مبلغ کمی واریزکردن بقیش سال تموم رنگ پول ندیدم رسیدگی کنید

1523..0921: 3سال ازبلاتکلیفی تکنیسین های سلامت دهان متعهدخدمت وزارت بهداشت گذشت وهیچ مسئولی پاسخگو نیست اگر فرزندان خودشان بودند بازهم اینگونه برخورد می کردند. چرا مسئولان وزارت بهداشت به قول ووعده های خودشان عمل نمی کنند 

1847..0919: سلام نرم افزارواپلیکیشن ثبت نام شورای شهر ایراد جدی داشت لطفا فرصت دوباره ثبت نام شوراهای شهررو پیگیری کنید.تشکر

7784..0937: سلام ، لطفا پیگیری کنید چرا بیمارستان های غیر از علوم پزشکی که در طرح کرونا شرکت داشتند در آزمون استخدامی وزارت بهداشت نمی توانند از امتیاز کرونا استفاده کنند

5141..0933: سلام.وزارت آموزش پرورش نمرات مصاحبه را به سنجش نفرستاده،چرا نداده؟

3633..0916: سلام در وضعیت قرمز شهرستان ایذه متاسفانه بیمارستان شهر ما در آی سی یو و بخش مرتبط با کرونا حتی یک پزشک هم نیست و تنها با دو سه پرستار اداره  می شودلطفا به وضعیت اسفبار شهرما رسیدگی کنید

8724..0915: با عرض سلام وخسته نباشید لطفایک گزارش برای اگا هی مردم در مورد کاتالیزور ماشین تهیه بفرمایید

2699...0916: باسلام وعرض تبریک سال نوامروزسه روزازعیدمی گذره متاسفانه به هرکدوم ازخودپردازهای بانک های خرم آبادلرستان مراحعه می کنیم وجه نقد ندارن هنوزنتونستیم عیدی بچه هاروبدیم لطفاپیگیری کنید

3879..0918: چرا سود سهام عدالت عده ای از مردم تا کنون واریز نشده است ؟

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه پیامکی شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان وزارت بهداشت پیگیری کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۲۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اظهار کرد: مراکز ملی سلامت روانی و اجتماعی جامعه (سراج) نماد انسجام و ساختاریافته مداخلات عمیق پیشگیری، درمان و توابخشی در حوزه بهداشت روانی هستند.

وی به نظام ادغام خدمات اجتماعی در در حوزه مراقبت‌های بهداشت روان در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از نقاط بارز و متمایز نظام سلامت در کشور، ادغام حوزه بهداشت و درمان با حوزه سلامت و اجتماعی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بازدید‌های میدانی نمایندگان سازمان بهداشت جهانی از سیستم بهداشت و درمان کشورمان اشاره کرد و نظام ادغام یافته روان در مراقبت‌های اولیه را که با نظر کارشناسی و تخصصی در کشور شکل گرفته، نظامی کاربردی و مترقی در کشور توصیف کرد.

زالی بهداشت روان را حوزه‌ای چند وجهی دانست و ضرورت انجام کار‌های گروهی و بین بخشی را در این حوزه مورد توجه قرار داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعامل مراکز سراج با فرمانداری‌ها را به عنوان مراجع ذی‌صلاح ارایه خدمت به مردم نشانه دغدغه متولیان کشور نسبت به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه دانست.

زالی به ساختار چند وجهی اهداف مراکز ملی سراج اشاره کرد و افزود: تنها حوزه بهداشت تولیت بهداشت روان را برعهده ندارد و سایر دستگاه‌ها مثل فرمانداری، بهزیستی، استانداری و سایر دستگاه‌ها برای ارایه خدمات باکیفیت‌تر به مردم در اجرای اهداف طرح مذکور همکاری دارند.

وی صنعتی شدن جامعه و‌شتاب‌شهرنشینی را دو‌عامل مهم در افزایش بروز اختلالات روان در دنیا دانست و ضروت مداخلات پیشگیرانه، بهداشتی، درمانی و‌توانبخشی در زمینه روان را یادآور شد.

رئیس دانشگاه به تغییرات ساختاری اختلالات روان بعد از کرونا اشاره کرد و گفت: تغییر در ساختار بیماری‌های روان بعد از پاندمی کرونا مسئله‌ای جهانی است.

وی با اشاره به اینکه مطالعات بیانگر این موضوع است که از هر سه نفر تا هفت نفر، مبتلا به کرونا بدون در نظرگرفتن تعداد ابتلا، دچار اختلالات روان شناختی شده‌اند اضافه کرد: شایع‌ترین اختلال، اختلال مربوط به خواب، عدم خواب عمیق و مطلوب، افسردگی، اختلال ترس و اضطراب پس از سانحه و کماکان گوشه‌گیری است.

 زالی به مطالعات عمیق و‌کاربردی دانشگاه در رابطه با عوارض کرونا اشاره کرد و افزود: بر اساس نتایج این مطالعات چنانچه فردی بعد از ابتلا به کرونا پس از چهار ماه از گذشت بیماری همچنان عارضه‌های بیماری با او همراه باشد، طبق تعریف دچار کرونای مزمن است.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه بین ۳۵ تا ۴۵ درصد مبتلایان به کوید طولانی یا مزمن با اختلالات روانی آن دست و پنجه نرم می‌کنند خاطرنشان کرد: افسردگی، کاهش اعتماد‌بنفس اجتماعی، اختلال شناختی و حافظه، و اختلال در خواب از مهمترین عوارض روانی کرونای مزمن است.

وی به تحقیقات دانشگاه و انتشار اولین مقالات علمی در دنیا با سرفصل ارتباط سکته مغزی با کرونا اشاره کرد و گفت: افزایش مراکز ملی سراج راهکار مناسبی برای ارتقای بهداشت روان در مبتلایان به کرونای مزمن است.

 زالی عنوان کرد: ایجاد و افزایش مراکز سراج بستر مناسبی برای غربالگری، ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم است.

رئیس دانشگاه یکی از مهمترین دلایل کم‌اظهاری و عدم مراجعه مردم برای درمان بیماری روان را بحث انگ یا برچسب‌زدن در جامعه عنوان کرد و افرود: یکی از اهداف ما برای ایجاد مراکز سراج انگ‌زدایی و ایجاد زمینه مطلوب درمان با حفظ محرمانگی پرونده‌هاست.

به گفته وی طرح ملی سراج ارجاعات مجموعه بهداشت و درمان و نهاد‌های حمایتی مثل فرمانداری و بهزیستی را به‌همراه دارد.

وی به ایجاد ۱۰ مرکز ملی سراج در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اشاره کرد و افزود: به طور کلی با توجه به ترسیم برنامه‌های ملی ایجاد ۱۰۰ مرکز سراج در کل کشور دستور کار است، امروز پنجمین و ششمین مرکز ملی سراج توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در شهرستان دماوند و فیروزکوه به بهره‌برداری رسید و در ماه‌های آتی چهار مرکز دیگر نیز وارد چرخه مدار ارایه خدمت خواهند شد.

رئیس دانشگاه به تاکیدات رییس جمهور با محوریت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شرق تهران اشاره کرد و جذب نیروی انسانی، تامین تجهیزات و تقویت زیرساخت‌های عمرانی را راهکار تحقق این مهم دانست.

وی با بیان اینکه منطقه دماوند با وجود دو جاده مواصلاتی استان مازندران به تهران، مرکزی مهم در ارجاعات تروماست اضافه کرد: بدون تردید با تلاش بیشتر شاهد تحقق و رشد رو به تزاید شاخص‌های بهداشتی و درمانی در منطقه دماوند و فیروزکوه خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • گلایه مردم از وضعیت نامناسب آسفالت بلوار صنم بلاغی پلدشت 
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده در شهرها
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • کالابرگ اردیبهشت ماه کی واریز می‌شود؟