Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن شجاعی علی آبادی نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فرهنگ خدمت سربازی گفت: سربازی در دوره‌ای متولد شد که جامعه ما در شرایط خاص فرهنگی و اجتماعی قرار داشت که متاسفانه دهه هاست که شکل سنتی سربازی در کشور ما رایج است.

وی افزود: خدمت سربازی نیاز کشور را تامین می‌کند و طبیعی است که باید به نیاز‌های کشور توجه شود، اما شاهدیم این خدمت بعضا آسیب‌هایی را هم به جوانان ما وارد می‌کند که مهمترین آن آسیب فرهنگی است، یعنی در بهترین فصل عمر، جوانان ما باید ۲ سال را به صورت اجباری در خدمت سربازی به سر ببرند و در بسیاری از موارد آنگونه که باید از استعداد و تخصص جوانان ما استفاده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعی علی آبادی تاکید کرد: با جمعی از نمایندگان در تلاشیم که اصلاحاتی را در موضوع سربازی داشته باشیم که متناسب با شرایط کشور و جوانان باشد و از این آسیب‌های فرهنگی جلوگیری شود. به عنوان مثال سن ازدواج افزایش یافته و در نظر سنجی‌های رسمی، یکی از دلایل اصلی که جوانان برای ازدواج در سن بالا اعلام کرده اند، بحث سربازی بوده است.

نیازمند اصلاحات اساسی در خدمت سربازی هستیم

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ اظهار کرد: جوانی فصل انرژی و استعداد است و بسیاری از جوانان ما در رشته‌های مختلف تحصیلات عالی دارند، اما در بسیاری از موارد از این استعداد‌ها استفاده نمی‌شود.

او تاکید کرد: ما نیازمند اصلاحات اساسی و بنیادین در خدمت سربازی هستیم، در بسیاری از کشور‌های جهان سربازی اجباری وجود ندارد، بنابراین مطلوب این است که ما به سمت سربازی اختیاری حرکت کنیم که اگر جوانی احساس کرد می‌تواند در این سنگر قرار گیرد و به کشور خدمت کند داوطلبانه در سربازی حاضر شود و حقوق او متناسب با خدمتی که انجام می‌دهد، باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سربازی اجباری مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس خدمت سربازی جوانان ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو

سخنگوی صنعت آب با اشاره به بارش‌های مناسب هفته‌های گذشته، میزان پرشدگی سد‌های کشور را ۶۱ درصد اعلام کرد و گفت: بارش‌ها نباید این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و همچنان به مدیریت مصرف در سراسر کشور نیازمندیم.

فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور در گفتگو با خبرنگار شبکه خبری آب ایران با اشاره به بارش‌های خوب اواخر سال گذشته و روز‌های ابتدایی سال جدید اظهار داشت: هر چند طی هفته‌های گذشته شاهد نزولات جوی به صورت برف و باران در برخی نقاط کشور از جمله تهران بودیم، اما همچنان میزان پرشدگی برخی از سد‌های کشور پایین بوده و آب مورد نیاز مصارف به طور کامل تأمین نشده است.

قاسم‌زاده با تشریح آخرین وضعیت مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ گفت: ورودی سد‌های کشور در حال حاضر ۲۳.۶۱ میلیارد مترمکعب است که همچنان نسبت به سال آبی گذشته با کاهش ۱۱ درصدی روبرو است. 

وی موجودی مخازن سد‌های کشور را در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ با ۶۱ درصد پرشدگی، معادل ۳۰.۴۱ میلیارد مترمکعب خواند و بیان داشت: در سال گذشته نیز در تاریخ مشابه، همین میزان آب در مخازن سد‌های کشور وجود داشته است. 

سخنگوی صنعت آب کشور، درصد پرشدگی سد‌های تأمین کننده آب شرب پایتخت را ۲۰ درصد خواند و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران تا ۲۸ فروردین با کاهش ۱۱ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

وی گفت: مجموع ۱۳ سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز حدود ۷۳ درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال آبی گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: براساس شبکه باران‌سنجی مبنای وزارت نیرو، بارندگی کشور نسبت به میانگین دوره مشابه درازمدت ۱۵ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارش کشور نسبت به شرایط نرمال، نباید بارش‌های اخیر این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و مدیریت مصرف ضرورتی ندارد بلکه هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره باید توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مسلمانان روهینگیا، قربانی سربازگیری اجباری
  • لزوم هوشیاری در برابر جنگ رسانه / جوانان را با قهرمانان دینی وملی آشنا کنید
  • هاشمی پیگیر عدم‌حضور سرپرست‌ها در انتخابات/ مبینی نمی‌آید؟
  • سربازی امام زمان(عج) در این روزگار هزینه دارد
  • قانون کاهش مدت سربازی از کی اجرایی می‌شود؟
  • این افراد به خدمت سربازی اعزام می شوند
  • خالکوبی جالب یک سرباز در رژه ارتش | عکس
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»
  • شنبه آخرین مهلت ثبت نام برای امریه سربازی دانشگاه تهران
  • پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو