Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجوبی(ایسکانیوز)؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی امروز در مراسم افتتاح طرح‌های زیربنایی و اقتصادی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و مناطق آزاد قشم، کیش و ارس، اظهار داشت: امروز بیش از ۵,۸۰۰ میلیارد تومان طرح ویژه اقتصادی افتتاح خواهد شد که باعث شکوفایی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی می‌شود و برای بیش از پنج هزار نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: امیدواریم که سال ۱۴۰۰، سال عبور از کرونا باشد و شرایط مناسب‌تری برای مردم به وجود آید.

روحانی گفت: بسیار خوشحالم که در سال جدید افتتاح‌های روزهای پنجشنبه را آغاز کردیم و تا آخرین فرصت این دولت به حول و قوه الهی این افتتاح‌ها را ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهور تاکید کرد: این افتتاح‌ها علامت بسیار خوبی به عنوان تولید، نشاط ملی و شکست تحریم دشمنانمان است. ۵۸ برنامه در سال ۹۹ داشتیم و امروز پنجاه و نهمین افتتاح را داریم و امیدواریم تا پایان دولت بتوانیم این افتتاح‌ها را ادامه دهیم.

روحانی با اشاره به اینکه طرح‌های بسیار مهم و عظیمی را در بخش‌های پتروشیمی، پالایشگاه‌ها و در حوزه آب، خاک و سد در این دولت افتتاح کردیم، ادامه داد: همچنین افتتاح طرح بسیار بزرگی در ماه‌های آینده پیش رو داریم و به صورت ویدئوکنفرانسی با مسئولان پروژه درباره آن صحبت کردیم. این طرح، طرح خط لوله گوره به جاسک است که هزار کیلومتر لوله گذاری است و بسیار برای ما اهمیت دارد.

از امسال صادرات نفت ایران از خلیج فارس و دریای عمان انجام می‌شود

رئیس جمهور گفت: در تاریخ ایران این اولین بار است که دولتی این افتتاح عظیم را در سال ۱۴۰۰ انجام می‌دهد و از امسال به بعد صادرات نفت ایران از خلیج فارس و دریای عمان انجام خواهد شد.

وی افزود: کسانی که اهل سیاست، استراتژی و مسائل امنیت ملی هستند، می‌دانند که معنای این حرف چیست و تا چه حد این طرح مهم است و از آغاز دولت یکی از تأکیدات بنده به وزیر نفت این بود که چنین طرحی را به ثمر برسانیم.

روحانی متذکر شد: ما در تحریم گرفتار مسئله‌ای شدیم مبنی بر اینکه لوله‌های ۴۲ اینچی که برای این کار لازم بود و دارای ویژگی‌های خاصی است، مورد تحریم قرار گرفت و این لوله‌ها را به ما نمی‌دادند و دچار مشکل شدیم و در داخل توانستیم این لوله‌ها را تولید کنیم و این گره در سال ۹۹ باز و این طرح امسال افتتاح خواهد شد.

رئیس جمهور تصریح کرد: همچنین احیای دریاچه ارومیه که از طرح‌های بسیار مهم ما برای منطقه شمال غرب کشور است و طرح‌های مهم آبی و خاکی دیگری هم در دستور کار است که در مناطق مختلف کشور افتتاح خواهد شد.

وی بیان کرد: خوشحالیم که امروز در چند منطقه آزاد و یک منطقه ویژه شاهد افتتاح‌های بسیار خوبی بودیم. ارزش این پروژه‌ها بسیار زیاد است و اشتغالزایی می‌کند و تولید و اشتغالزایی برای ما بسیار حائز اهمیت است.

نمی‌گذاریم شعار سال در حد نام‌گذاری بماند

روحانی ادامه داد: این مسئله امسال برای ما اهمیت بیشتری دارد چرا که در ادامه جهش تولید، به دنبال پشتیبانی از تولید و رفع موانع آن هستیم که بسیار حائز اهمیت است و این راه را ادامه می‌دهیم و شعار سال را نمی‌گذاریم در حد نامگذاری بماند و در عمل در سراسر ایران، آن را مجسم خواهیم کرد و تا پایان عمر این دولت تلاش خود را انجام می‌دهیم و امیدواریم که دولت‌های بعدی نیز همین راه را ادامه دهند.

رئیس جمهور گفت: مناطق آزاد برای ما بسیار مهم است و در این دولت سرمایه گذاری بزرگی برای احیا و توسعه مناطق آزاد شد. همچنین ما در سفرهای استانی خود قول دادیم که اقداماتی برای منطقه آزاد انجام شود و بلافاصله کارهای خود را در این راستا انجام دادیم.

وی ادامه داد: این اقدامات در مجلس شورای اسلامی طولانی شد و بالاخره از مجلس عبور کرد و در شورای نگهبان هم هم دچار مشکلاتی است که امیدواریم این مسائل حل شود و مصوباتی که چندین سال است ما به دنبال آن هستیم، ان‌شاءالله ابلاغ و وعده‌ای که به مردم داده شده، در عمل محقق شود.

رئیس جمهور گفت: مناطق آزاد ما از این نظر اهمیت دارد که در وهله اول این مناطق همگی در بخش‌های مرزی کشور قرار دارد و به همین دلیل این مناطق پیوسته با همسایگان ما در ارتباط است و می‌تواند از لحاظ تجارت و تولید بسیار مهم باشد.

روحانی تاکید کرد: مناطق آزاد امتیازاتی دارد که در بخش‌هایی چون تولید، تجارت و سرمایه گذاری اهمیت زیادی دارد و این مناطق می‌تواند پشتوانه کشور و آن استان و مردم بومی باشد.

وی افزود: شما می‌بینید پیشرفتی که در کیش انجام می‌شود، مردم بومی این جزیره هم از این پیشرفت‌ها استفاده می‌کنند و در قشم هم این گونه است و مردم بومی جزیره قشم نیز از این پیشرفت‌ها استفاده می‌کنند.

مناطق آزاد باید جاذبه تولید خود را حفظ کنند

رئیس جمهور اظهار داشت: از سوی دیگر زمانی که گردشگران به این مناطق وارد می‌شوند، سود و بهره این موضوع برای آن منطقه و کشور است. مناطق آزاد ما اولاً باید جاذبه تولید خود را حفظ کنند و در مرحله دوم باید قدرت صادرات داشته باشند.

روحانی یادآور شد: قبل از این دولت، برخی از مناطق آزاد ما متأسفانه مناطق آزاد وارد کننده بودند و اجناس را وارد می‌کردند و مالیات کمتری می‌دادند و مردم به این مناطق می‌رفتند و کالاهای خود را با قیمت کمتر خریداری می‌کردند که این خیلی ارزشمند نیست و مسئله ارزشمند در این راستا این است که ما از ویژگی‌های این مناطق استفاده و بتوانیم تولید و صادر کنیم.

تعداد گردشگران خارجی به ایران دو برابر شد

وی ادامه داد: ما باید بتوانیم مواد اولیه مورد نیاز کشور را وارد کنیم و این مناطق باید انبارهای عظیم و پشتوانه تولید برای داخل کشور باشد. البته مسئله گردشگری نیز سر جای خودش بسیار مهم است و گردشگری، یکی از اهداف مهمی بود که این دولت از روز اول آن را دنبال می‌کرد و مردم ما می‌دانند که در این ۸ سال، گردشگر در ایران مخصوصاً گردشگران خارجی به دو برابر افزایش یافت.

رئیس جمهور تصریح کرد: البته این روند در پایان سال ۹۸ و سال ۹۹ متوقف شد و امسال هم بخش گردشگری ما قطعاً مشکل خواهد داشت تا ان شاءالله بتوانیم با تکثیر واکسن داخلی و خارجی به گونه‌ای با بیماری کرونا مقابله کنیم تا مردم بتوانند سفر و گردش خود را انجام دهند.

روحانی گفت: حتماً شرایط مناطق آزاد ما از اواسط امسال به بعد بهتر خواهد شد و در زمستان امسال و بهار سال آینده شرایط مناسبی خواهند داشت.

محمدمهدی ملکی کد خبر: 1091669 برچسب‌ها حسن روحانی دولت دوازدهم شرایط اقتصادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حسن روحانی دولت دوازدهم شرایط اقتصادی مناطق آزاد ما ویژه اقتصادی رئیس جمهور بسیار مهم افتتاح ها خواهد شد برای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۸۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی

مرتضی بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است. وی تصریح کرد: در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است. بهزاد فر با اشاره به شعار امسال اظهار کرد: زمینه تحقق شعار سال و پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان نیازمند تهیه و تدوین یک سند عملیاتی است که پیش نویس این سند در استان آماده شده است. وی با بیان اینکه طی سال های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی همزمان شدن شروع سال ۱۴۰۳ با شروع سال برنامه هفتم توسعه را مورد توجه قرار داد و افزود: براساس ابلاغ سیاست های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است. بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، اظهار امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود. وی به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و ادامه داد: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.  این مقام مسئول گفت: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک های خصوصی، بیمه ها و ابزار و شیوه های نوین تامین مالی  و اتمام پروژه های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است. بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد