Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-19@06:54:34 GMT

باز کردن پنجره در کاهش شیوع کرونا تأثیر دارد

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۱۱۰۵

باز کردن پنجره در کاهش شیوع کرونا تأثیر دارد

متخصص بهداشت کودک در دانشگاه لیورپول می‌گوید: باز کردن پنجره‌ها در کاهش شیوع کووید ۱۹ بسیار موثرتر از وادار کردن کودکان به استفاده از ماسک است.

به گزارش ایمنا به  نقل از دیلی‌میل، کالوم سمپل، متخصص بهداشت کودک در دانشگاه لیورپول می‌گوید: باز کردن پنجره‌ها در کاهش شیوع کووید ۱۹ بسیار موثرتر از وادار کردن کودکان به استفاده از ماسک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصص بهداشت کودک در دانشگاه لیورپول می‌گوید، استراتژی‌های بهتری وجود دارد تا بتوان از همه‌گیری کرونا در فضاهایی که کودکان حضور دارند، جلوگیری کرد.

به گفته کارشناسان، داده‌های خوبی در دسترس است که نشان می‌دهد کودکان به میزان نصف یا یک سوم در معرض ابتلا به ویروس هستند.

نتایج بررسی‌ها بیانگر آن است که باید ترجیحا تهویه طبیعی با استفاده از بازکردن پنجره‌ها و درها فراهم شود؛ پنجره فرصتی برای جلوگیری از ابتلا و شیوع به ویروس کروناست.

یافته‌های مطالعات نشان می‌دهد، برای کاهش خطر انتقال ویروس کرونا علاوه بر استراتژی‌های تعریف شده، نیاز به تهویه مناسب است.

منبع: فارس

کد خبر 483131

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ابتلای کودکان به کرونا بهداشت کودک کووید ۱۹ ماسک دانشگاه لیورپول همه گیری کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کردن پنجره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع است؟
  • ارائه ۱۱۷ هزار خدمات دندانپزشکی و آموزش دهان و دندان
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد
  • تاکنون ۶ هزار مادر فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده‌اند
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز