Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@07:16:01 GMT

تهدید به عمق خاک سعودی رسید

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۴۵۰۱

تهدید به عمق خاک سعودی رسید

ارتش و کمیته های مردمی یمن طی ۶ سال مقاومت خود در برابر متجاوزان سعودی و متحدان آنها موازنه قدرت در جنگ علیه این کشور را به نفع مقاومت تغییر دادند.

به گزارش مشرق، مقاومت یمن در برابر متجاوزان سعودی امروز وارد هفتمین سال خود شده است. در طول ۶ سال گذشته نیروهای مقاومت یمن دستاوردهای بسیاری را در برابر ائتلاف سعودی و به ویژه عربستان و امارات، محقق ساخته است؛ به گونه ای که موازنه قدرت به کلی دستخوش تغییر و تحولات گسترده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: حملات و جنایات عربستان با یمن چه کرد؟ +فیلم

یگان های موشکی و پهپادی یمن در طول ۶ سال گذشته سلسله عملیات های استراتژیک مختلفی را علیه مواضع راهبردی و حیاتی عربستان سعودی و امارات متحده عربی ترتیب دادند. طبق آخرین آمار، در طول مدت زمان مذکور تنها یگان موشکی یمن بیش از هزار و ۳۰۰ عملیات نظامی را علیه مواضع حیاتی عربستان سعودی انجام داد. این بدان معناست که بیش از هزار و ۳۰۰ موشک بالستیک به سمت اهداف سعودی شلیک شد.

بیشتر بخوانید: حمله یمن به تاسیسات نفتی عربستان +فیلم

در طول ۶ سال گذشته نیروهای یمنی راهبردی‌ترین و حیاتی‌ترین تأسیسات نظامی سعودی در عمق خاک این کشور را هدف قرار دادند در این میان، آمار منتشر شده حاکی از آن هستند که قریب به ۵۰۰ موشک بالستیک یمنی ها در طول سالهای گذشته، راهبردی ترین مراکز و تأسیسات نظامی سعودیها و اماراتی را هدف قرار داده است. این بدان معناست که نیروهای مقاومت یمن در طول این مدت توانستند تهدید نظامی خود را به عمق خاک سعودی و امارات بکشانند و بدین ترتیب، موازنه قدرت در جنگ علیه یمن را به نفع خود تغییر دهند.

از سوی دیگر، نیروهای پدافند هوایی یمن نیز موفق شدند بیش از هزار و ۵۰۰ عملیات متجاوزانه عربستان سعودی علیه این کشور را با ناکامی مواجه سازند. در همین حال، یگان پهپادی یمن نیز بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ عملیات علیه سعودیها انجام داد که از این تعداد، هزار و ۱۰۰ عملیات، هجومی بوده و بیش از ۱۱ هزار عملیات نیز، شناسایی بوده است. تنها از آغاز سال ۲۰۲۱ تاکنون قریب به هزار و ۵۰۰ عملیات پهپادی علیه اهداف متجاوزان انجام شده است.

در همین حال، نیروهای یمنی همچنین سلسله عملیات های نظامی مشترک پهپادی و موشکی را در چارچوب عملیات «بنیان المرصوص» انجام دادند. در جریان این عملیات های نظامی مشترک، حیاتی‌ترین تأسیسات نظامی عربستان سعودی هدف قرار گرفت.

توپخانه های مقاومت یمن در طول سال‌های گذشته قریب به ۶۰ هزار عملیات علیه اهداف متجاوزان ترتیب دادند در جریان عملیات های نظامی مشترک میان یگان های پهپادی و موشکی، اهداف نظامی حساس در عمق پایخت عربستان سعودی به وسیله موشک های بالستیک و پهپادهای پیشرفته هدف قرار گرفتند. همین دستاورد نیروهای یمنی موجب شد تا قدرت بازدارندگی مقاومت در برابر ائتلاف سعودی بیش از هر زمان دیگری افزایش یابد.

افزون بر آنچه که گفته شد، توپخانه های مقاومت یمن نیز قریب به ۶۰ هزار عملیات علیه اهداف سعودی و مزدوران آنها ترتیب دادند. بیش از ۶۰۰ عملیات از عملیات های مذکور با پشتیبانی یگان هوایی ارتش یمن انجام شد.

طبق آمار رسمی منتشر شده، نیروهای یمنی در طول ۶ سال گذشته موفق شدند بیش از ۱۰ هزار تَن از عناصر و افسران ارتش سعودی را کشته و یا زخمی کنند. این درحالی است که در میان کشته‌شدگان، شمار زیادی از اتباع کشورهای دیگر از جمله سودان به چشم می خورد. علت این مسأله هم آن است که عربستان به دلیل متحمل شدن شکست های میدانی، مزدوران از سراسر جهان را به یمن فراخوانده است.

دستاوردهای مذکور درحالی توسط ارتش و کمیته های مردمی یمن محقق شده اند که عربستان سعودی در طول ۶ سال گذشته از حمایت های خارجی فراوانی برخوردار بوده است. درهمین راستا، «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله تأکید می کند: «سعودی‌ها از داخل خاک آمریکا، مسئولیت تجاوز نظامی خود به یمن را برعهده گرفتند. این اقدام، هویت تجاوزکننده و نیز حامی آن را مشخص کرد».

حتی مثلث آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی نیز نتوانست مانع از تحمیل قدرت مقاومت یمن به متجاوزان شود رهبر جنبش أنصارالله با اشاره به حمایت‌های خارجی از عربستان سعودی در تجاوز به یمن گفت: «ایالات متحده آمریکا و انگلیس در جریان تجاوز ائتلاف سعودی به یمن بیشترین حمایتها را از آن به عمل آوردند. در واقع این مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائیل بودند که عربستان سعودی را به عنوان طرف تجاوزکننده به یمن انتخاب کردند».

در هر صورت، آنچه که واضح به نظر می رسد این است که عربستان سعودی از زمان آغاز تجاوز نظامی به یمن به هیچیک از اهداف از پیش تعیین شده خود دست نیافته است. درست به همین دلیل است که سعودیها اخیراً طرح صلح ادعایی خود را مطرح کرده اند تا شاید از این رهگذر، راه نجاتی برای رهایی از باتلاق یمن بیابند. اکنون که یمن وارد هفتمین سال مقاومت خود شده است، موازنه قدرت به طور کامل به نفع آن تغییر کرده است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا یمن عربستان سعودی عبدالملک الحوثی مقاومت یمن سودان عربستان ارتش سعودی جنبش انصارالله آمریکا طول ۶ سال گذشته مقاومت یمن عربستان سعودی نیروهای یمنی موازنه قدرت هدف قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۴۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!

عربستان‌سعودی در بحبوحه بالا گرفتن احتمالات در خصوص آب‌رفتن نئوم، به سراغ سرمایه‌گذاران چینی رفته‌است تا توجه آن‌ها را به این پروژه جلب کند.

مسئولان نئوم در هفته گذشته از پکن، شانگ‌های و هنگ‌کنگ بازدید کردند تا توجه سرمایه‌گذاران چینی را به این پروژه جلب کنند. گفتنی است که هنوز هیچ خبری از معاملات انجام شده با چینی‌ها به رسانه‌ها درز نکرده‌است.

این ارتباط با سرمایه‌گذاران از طریق نمایشگاهی صورت گرفت که مسئولان پروژه نئوم برپا کردند. لئونارد چان، رئیس انجمن توسعه فناوری نوآورانه هنگ کنگ، به خبرگزاری فرانسه گفت: «واکنش‌ها به این پروژه بلندپروازانه تاکنون بی‌طرفانه بوده‌است. من ممکن است برای تفریح به نئوم بروم، اما هیچگاه این شهر را برای اقامت دائم اتخاب نمی‌کنم.»

مسئولان این نمایشگاه و پروژه ساخت نئوم، توجهی به گزارش‌هایی که مبنی بر آب رفتن نئوم منتشر شده‌است، نشان نداده‌اند. گفتنی است که اوایل ماه جاری، بلومبرگ گزارش داد که عربستان سعودی تخمین‌های قابل توجهی را برای تعداد افرادی که انتظار می‌رود در این شهر خطی زندگی کنند، کاهش داد. در این گزارش آمده‌است که تعداد ساکنان مورد انتظار برای "آسمان خراش افقی" از ۱.۵ میلیون تا سال ۲۰۳۰ به کمتر از ۳۰۰.۰۰۰ نفر کاهش یافته‌است.

طارق قدومی، مدیر اجرایی نئوم، گفت: «هدف جمعیتی ۹ میلیون نفری به موقع محقق خواهد شد.»

بنابر گزارش بیزینس اینسایدر، مسئولان پروژه نئوم، به سوالات این خبرگزاری پاسخ نداده‌اند. با اینحال گزارش‌ها حاکی از آن است که نگرانی‌های گسترده‌تری برای سرمایه‌گذاری تریلیون دلاری در پروژه چشم انداز ۲۰۳۰ ولیعهد سعودی وجود دارد.

بلومبرگ گزارش داد که واقعیت‌های مالی این پروژه که می‌تواند تا ۵۰۰ میلیارد دلار هزینه داشته باشد، شروع به ایجاد نگرانی در دولت عربستان کرده‌است. وال استریت ژورنال در ماه فوریه گزارش داد، این کشور همچنین شروع به وام گرفتن برای کمک به تامین مالی نئوم و سایر "مگا پروژه‌های ویژن ۲۰۳۰" کرده‌است.

بلومبرگ هفته گذشته گزارش داد که پروژه نئوم همچنین قصد دارد برای اولین بار اوراق قرضه منتشر کند. این نشریه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که پروژه کلان شهر می‌تواند تا ۱.۳ میلیارد دلار با فروش اوراق قرضه اعتبار جذب کند.

دیگر خبرها

  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • دوران تهدید ملت ها به پایان رسیده است/روح تازه در رزمندگان مقاومت
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد