Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خوشبخت، پرستار ۲۵ ساله اسفراینی که آغاز طرح دانشگاهی اش همزمان با روزهای کرونایی بوه است با همت پای کار بوده است و تا به امروز که بیش از یک سال از کرونا می گذرد توانسته با عشق به کارش خاطرات تلخ و شیرین زیادی را تجربه کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپهرآیین، در نخستین روزهای شیوع کرونا شاهد فداکاری ها و ایثارگری های فراوان از سوی پزشکان و کادر درمان کشور بوده ایم، که خوشبختانه به دلیل ظرفیت های بزرگ و نیروی انسانی کارآمدی که در کشور وجود دارد، اتفاقات بزرگی در حوزه تولید اقلام بهداشتی در کشور ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا با آمدنش روزهای سختی را برای تمامی افراد جامعه به جا گذاشت، البته در این میان کادر درمان به صورت مستقیم با این بیماری درگیر بودند و خیلی از آنها ماه ها از خانواده هایشان دور بودند، خیلی از آنها جانشان را از دست دادند و سلامتی و جانشان را فدای سلامتی مردمشان کردند.

این در حالی است که امروز خیلی از مردم با عادی انگاری در موضوع کرونا توجه خاصی به این بیماری ندارند و همتی برای تمام شدن آن ندارند.

محمد خوشبخت ۲۵ ساله و متولد شهر اسفراین که آخرین فرزند یک خانواده هفت نفره است، موفق شده که مدرک کارشناسی پرستاری را از دانشگاه دولتی اسفراین گرفته که در زمان تحصیلش در دانشگاه در گروه دانشجویان معدل الف قرار داشت. همچنین دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، دانشجوی نمونه دانشگاهی و منتخب کشوری، نویسنده کتاب و محقق و پژهشگر، سخنران برتر و در حوزه آموزش از جمله سایر فعالیت های بوده که این جوان اسفراینی در طول مدت تحصیلش کسب کرده است.

وی با اشاره به اینکه همزمان با شروع طرح رشته تحصیلی ام به دلیل علاقه ای که به هیجان و تجربیات جدید داشتم، مستقیم وارد اورژانس ۱۱۵ شدم، ادامه داد: در حال حاضر در پایگاه یک شهری مشغول به خدمت هستم و حدود یک سال هم از طرحم می گذرد.

این جوان اسفراینی با اشاره به اینکه در ابتدا خانواده ام نسبت به رشته تحصیلی پرستاری به دلیل سختی های کار رضایت نداشتند، گفت: این در حالی بود که آغاز طرحم هم زمان با شیوع کرونا بود و من با عشق و علاقه ای که به کارم دارم خیلی از وقت ها را شیفت بودم و این بیماری باعث نگرانی خانواده ام شده بود.

وی اضافه کرد : من نسبت به شغلم متعهد هستم و پذیرفته ام که باید در تمام شرایط سخت پای کار باشم  در هر شرایطی خدمت رسانی ام را انجام بدهم و با خودم میگفتم اگر قرار باشد بنابراین همت مردم و کمک خداوند تا الان تجربیات خوبی کسب کردم.

این پرستار جوان اسفراینی در ادامه از سختی روزهای کرونایی گفت: از اسفند ۹۸ به دلیل نگرانی از به خطر افتادن سلامت مادرم به دلیل بیماری قلبی و دیابت و سایر اعضای خانواده قرنطینه شدم و به مدت چهل روز منزل نرفتم و خانواده ام را ندیدم.

وی افزود: با تمام سختی و دلتنگی از دوری خانواده ام، سال تحویل ۹۹ به صورت تلفنی عید را به خانواده ام تبریک گفتم و تا این مدت که بیشتر از یک سال از این بیماری می گذرد با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی به بیماری کرونا مبتلا نشده ام.

این جوان اسفراینی خاطرنشان کرد: علاوه ‌بر این خبر شهادت کادرهای درمان در سایر شهرهای کشور برای ما که در مجموعه کادر درمان بودیم کمی استرس و نگرانی به همراه داشت و ناراحتی برای از دست رفتن این افراد روزهای خیلی سختی را رقم زده بود.

وی از دیدن فوت افراد کرونایی در سنین بالا گفت: بسیاری از این افراد نیاز اورژانسی داشتند و سریع به بیمارستان منتقل می شدند، اما می توانم به جرات بگویم اگر مردم شاهد فوت یکی از این افراد بودند، قطعا پروتکل ها را به صورت کامل رعایت می کردند، بنابراین تا وقتی یکی از افراد خانواده و نزدیکان را براثر کرونا از دست نداده اند باید مانع بروز این بیماری شوند، زیرا قطعا بعد از آن روزهای سخت تری را خواهند داشت.

خوشبخت با اشاره به اینکه در مدت آغاز به کار در بخش اورژانس هشت مورد احیای قلبی موفق داشته ام گفت: البته این نکته را بیان کنم که این مسئله شخصی نیست و خیلی از همکاران نیز قطعا این کار را به خوبی انجام می دهند و اینکه اگر موفقیتی در مجموعه درمان باشد به دلیل تیمی بودن کار می باشد.

این پرستار جوان اسفراینی یکی از خاطرات روزهای کاری اش را اینگونه بیان کرد و گفت: در شب چهارشنبه سوری سال ۹۸ به صورت اتفاقی به یکی از همکارانم سر زدم که همان لحظه ماموریت برای فردی که ایست قلبی و تنفسی کرده بود رسید و من از همکارانم خواستم که همراهشان بروم.

وی ادامه داد: من بعد از آنها با خودروی شخصی خودم را به موقعیت رساندم، زمانی که رسیدیم فرزند شخص بیمار قلب پدرش را ماساژ می داد، سریعا فرد بیمار را به داخل آمبولانس منتقل کردیم و راه تنفسی اش را چک کردیم که بعد از طی کردن مراحل این فرد به زندگی برگشت

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جوان اسفراینی خانواده ام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: نگاه دستگاه‌های خدمت‌رسان و حمایتی به مددجویان و اقشار کم بضاعت در راستای خودکفایی و خوداکتفایی باشد.

ابوطالب شفقت ششم اردیبهشت ماه در جلسه بررسی و توجه به اقشار کم بضاعت تحت پوشش نهادهای حمایتی، بیان کرد: توانمندسازی مددجویان به عنوان یکی از وظایف پیگیری کننده توسط دستگاه‌های حمایتی بوده و حمایت‌های اعتباری و پشتیبانی وظیفه تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

وی گفت: در حمایت و رفع مشکلات اقشار محروم و کم بضاعت باید از ظرفیت‌ها و توانایی‌های مردم استفاده کرد.

استاندار لرستان اظهار کرد: لرستان دارای ثروت، سرمایه و دارایی‌های بی‌شماری اعم از آب و خاک ، محیط جغرافیایی و مردمانی متمدن، مومن، شجاع و وفادار به نظام اسلامی است.

شفقت با بیان اینکه حمایت از اقشار کم بضاعت در نظام اسلامی به عنوان یک وظیفه یادشده و دولت موظف به پشتیبانی از این افراد است، افزود: توجه به جامعه نیازمندان و پشتیبانی از آنان در اولویت برنامه ها قرار خواهد داشت و موظف به رعایت ضوابط هستیم.

وی با اشاره به این موضوع که در بین مردم باید فرهنگ سازی شود تا بتوانیم دغدغه‌ها را برطرف کنیم، ادامه داد: دغدغه برای برطرف کردن مشکلات افراد بی بضاعت و کم بضاعت از وظایف ماست و باید طبق برنامه‌ریزی رسیدگی شود که مردم نسبت به همنوعان خود بی‌تفاوت نباشند.

استاندار لرستان اظهار کرد: بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به عنوان نهادهای انقلابی و حمایتی باید نسبت به سرمایه‌گذاری در مناطق کم برخوردار استان اقدام کنند و ما به عنوان نماینده دولت وظیفه فراهم کردن شرایط این سرمایه‌گذاری را خواهیم داشت.

کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نسبت به توانمندسازی افراد تحت پوشش اقدام کنند

شفقت گفت: در این راستا کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی باید توانمندسازی افراد تحت پوشش را در دستور کار قرار دهند و این مهم در اولویت ما قرار خواهد داشت تا ارتقا سطح برخورداری مردم افزایش یابد همچنین فراهم شدن فرصت سرمایه‌گذاری و ثروت سازی در مناطق محروم فراهم شود.

وی افزود: این دو نهاد انقلابی در ابتدای انقلاب اسلامی توسط امام خمینی (ره) بنا نهاده شد و نشان از اهمیت به قشر محروم دارد که در این راستا نقش رسانه ها برای اطلاع رسانی و آگاهی مردم و فرهنگ سازی به اقشار کم درآمد مهم تلقی می‌شود.

استاندار به نقش مهم بانک‌ها در حمایت از اقشار کم‌بضاعت و اشتغال و خودکفایی آنها اشاره و بیان کرد: بانک‌ها باید نسبت به پرداخت تسهیلات به مجریان اقدامات لازم را به صورت جدی انجام دهند. شفقت ادامه داد: اشتغال فرزندان شهید و ایثارگر در اولویت قرار گیرد همچنین توجه به ارتباطات و تعاملات مسئولان به خانواده‌های شهیدان فراموش نشود چرا که مجری اهداف شهدا هستیم.

وی یادآور شد: امیدواریم بتوانیم با کمک همگانی رفاه اجتماعی در شأن نظام اسلامی را برای مردم لرستان فراهم کنیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • وحدت رویه و هم‌فکری، عامل اصلی پیشبرد اهداف گزینش است
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی