Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید ولی موسوی فعال رسانه‌ای کهگیلویه و بویراحمد طی یادداشتی در خصوص عقب ماندگی کهگیلویه و بویراحمد آورده؛ استان زیبا و چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد با داشتن مواهب طبیعی و الهی ظرفیت‌های خوبی برای توسعه‌ دارد که اگر به شکل صحیح و اصولی از این منابع عظیم استفاده شود شاهد شکوفایی اقتصادی و  رشد توسعه در ابعاد گوناگون خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروس بی‌رحم و منحوس کرونا که بیش از یکسال است همه عالم را درگیر کرده با توجه به اهمیت سلامت مردم وقت مسئولان در جلسات متعدد صرف مدیریت این بیماری از سال گذشته تاکنون شده است که امید است به لطف پروردگار و همکاری مردم شاهد قطع زنجیره این ویروس در سال جدید باشیم.

هر چند سلامت،  اقتصاد و آموزش در کشور عزیز ما‌ در اثر ویروس کرونا لطمه‌های زیادی  دید، اما از جهتی مجاهدت مدافعان سلامت و توجه به زیر ساخت‌های بهداشت و درمان از برکات آن بود که جا دارد از تلاش‌ها و مجاهدت‌های رئیس و معاونان و مجموعه کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان که شبانه روز برای سلامت مردم زحمت می‌کشند به عنوان عضو کوچکی از جامعه رسانه‌ای تشکر کنم.

شیوع ویروس کرونا و سال پایانی دولت متاسفانه باعث شده مدیران دستگاه‌های مختلف روند کندی را در برنامه ریزی‌ها داشته باشند که با آغاز حلول سال نو بیش از پیش آشکار شده است .

هر چند تحریم‌های ظالمانه و کاهش شدید اعتبارات باعث روند کند سرمایه‌گذاری و طولانی شدن پروژه‌ها شده است ولی عدم مدیریت صحیح در برخی دستگاه‌های اجرایی نیز حکم فرماست.

گردشگری و کشاورزی از مهمترین محورهای توسعه کهگیلویه وبویراحمد است که به علت عدم برنامه‌ریزی و نظارت شاهد پس رفت در این زمینه ها هستیم.

متاسفانه برخی مدیران کهگیلویه وبویراحمد در معارفه خویش با گفتار درمانی  شعارهای خوبی می‌دهند و دغدغه خویش را خدمت به مردم و توسعه استان می‌دانند اما با گذشت زمان مشخص می شود از ماموریت‌های دستگاه  تحت مدیریت خود نیز غافلند که به چند مورد اشاره می‌شود.

اگرچه امروز مسئولان توصیه به مسافرت نمی‌کنند اما عید نوروز همیشه فرصت خوبی برای معرفی پتانسیل‌ها وظرفیت‌های استان کهگیلویه وبویراحمد در حوزه گردشگری بود که می شد از فضای مجازی و نصب بیلبورد در ورودی شهرها و برنامه ریزی با صدا و سیما و استفاده از ظرفیت رسانه ها برای معرفی زیبایی‌‌های کهگیلویه وبویراحمد استفاده کرد که در این روزها از فعالیت‌های دستگاه متولی خبری نیست.

اگر امروز مرغ و تخم مرغ در سطح بازار دارای نوسانات و کمبودهایی است معلوم است که دستگاه متولی یعنی جهاد کشاورزی به شعار رونق تولید خوب عمل نکرده و امروز شاهد کمبودهایی از این قبیل در بازار هستیم.

اگر  توسعه حاشیه نشینی در شهرها باعث رشد شتابنده آسیب‌های اجتماعی شده است معلوم است که دستگاه‌های متولی برنامه مناسبی برای حل مشکلات حاشیه شهرها نداشته‌اند.

اگر در حوزه عمران شهری و روستایی  و ترافیک دچار عقب ماندگی‌های فراوانی هستیم  ودر حسرت یک روگذر و زیرگذر برای  کمک به روان سازی ترافیک مانده‌ایم معلوم است که هیچ برنامه.ای نداریم.

با گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی نگاه غیر عادلانه به روستاها در خدمت رسانی بسیار مشهود است. متاسفانه روستاهایی در اقصی نقاط استان هست که از بسیاری از امکانات اولیه از قبیل جاده ،آب و بهداشت  محروم هستند که جالب است مسئولان متولی حتی یک بار هم سرکشی نکرده‌اند.  

جوانان مستعد و توانمند روستاها که اگر امکانات برای آنان مهیا شود در عرصه ملی و جهانی حرف‌های مهمی برای گفتن دارند  متاسفانه از امکانات ورزشی و داشتن یک چمن و سالن ورزشی محروم هستند.

حوزه فرهنگ و مهارت آموزی نیز از دیگر حوزه‌هایی است که ظرفیت برای ترویج فرهنگ غنی اسلامی و فرهنگ کارآفرینی وجود دارد که متاسفانه شاهد فعالیت کم رنگ دستگاه‌های متولی هستیم.

آیا وقت آن فرا نرسیده که مسئولان برای یکبار که شده شرح وظایف خویش را مرور کنند و با برنامه محوری برای کمک به شکوفا شدن ظرفیتهای کهگیلویه وبویراحمد قدم بردارند؟

آیا وقت آن فرا نرسیده است که در دهه پنجم انقلاب و آغاز گام دوم انقلاب مسئولان دستگاه‌های اجرایی با آسیب شنایی فعالیت‌ها و ماموریت‌ها کم کاری‌ها را جبران کنند تا با خدمت رسانی بهتر به مردم شاهد رضایت مندی و اعتماد بیش از پیش آنان به مسئولان در نظام اسلامی شوند.

آیا وقت آن فرا نرسیده است که در انتخاب مسئولان ، شایسته سالاری و کارآمدی مد نظر دولتمردان قرار گیرد تا چرخ‌های توسعه با مدیران قوی و با برنامه سرعت بیشتری بگیرد.

بر این باوریم که کهگیلویه وبویراحمد که کلکسیونی از زیبایی‌های الهی را در خود جای داده است آنگونه که شایسته و زیبنده مردم سخت کوش و ولایت مدار این دیار است پیشرفتی نکرده است که ضعف مدیریت و  عدم برنامه محوری در عرصه مدیریت سهم مهمی در این توسعه نیافتگی داشته است.

داشتن آب‌های روان ،پوشش زیبای جنگلی، گونه‌های مختلف گیاهی  و از همه مهمتر نیروی انسانی جوان بستر مناسبی برای حرکت در مسیر توسعه در بسیاری از بخشهاست که اگر با مدیریت منطقی ،اصولی و با برنامه همراه باشد کهگیلویه وبویراحمد می تواند در تولید و اشتغال بالاخص در صنعت گردشگری وکشاورزی به عنوان یک قطب در کشور مطرح شود.

اعتماد متقابل دولت و مردم بزرگترین سرمایه کشور است که مسئولان باید قدر این مردم فهیم و صبور را بدانند و شبانه روز برای حل مشکلات و رفع نیازهای آنان گام بردارند.

نام‌گذاری سال 1400 به نام تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها از سوی رهبر فرزانه انقلاب ، نشاط ملی را  برای رونق تولید و اشتغال به دنبال خواهد داشت که قطعا با عمل به این شعار شاهد شکست تحریم دشمنان و شکوفایی اقتصاد ایران عزیز خواهیم بود.

در پایان این نکته را یادآور می شوم هرچند  استاندار پرتلاش و خدوم استان از همه توان مدیریتی خویش برای  توسعه استان استفاده می‌کند اما لازم است در ماه‌های پایانی دولت بازدیدهایی سرزده از دستگاه‌های اجرایی داشته باشد و از ماموریت‌ها و مطالبات مردم از آنها گزارش بخواهد تا شاهد تحرک و پویایی آنان در چرخه توسعه کهگیلویه وبویراحمد باشیم .

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه سلامت اقتصاد کهگیلویه و بویراحمد کهگیلویه وبویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۰۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت اجرای برنامه‌های دهه کرامت با محوریت جوانان

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای برنامه‌های دهه کرامت با محوریت جوانان نقش مهمی در آشنایی این نسل با معارف دینی و ارزش‌های انقلاب اسلامی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، آیت‌الله سید نصیر حسینی، امروز _سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در جلسه ستاد هماهنگی دهه کرامت کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: دهه کرامت که یکی از مهم‌ترین مناسبت‌های ملی مذهبی ایران اسلامی محسوب می‌شود، در ایجاد وحدت و هوشیاری مردم بر تبیین ارزش‌های معنوی بسیار مهم و تأثیرگذار است.

وی با اشاره به برنامه‌های دشمن برای ایجاد الگوی انحرافی در بین جوانان، افزود: برگزاری جشن‌های معنوی در این دهه با مشارکت بیشتر جوانان نقش مهمی در آشنایی نسل جوان با معارف دین و ارزش‌های انقلابی و الهی دارد.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: محیط‌سازی اداری و آذین‌بندی سطح شهر برای آگاهی‌بخشی بیشتر جامعه و حضور پرشور مردم در برنامه‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

در ادامه این نشست ستار هدایت‌خواه مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: ۴۰ عنوان برنامه متنوع در دهه کرامت در استان برگزار می‌شود و به مدت ۱۱ روز خدام امام رضا (ع) در تمام شهرستان‌ها، بخش‌ها و مناطق محروم استان حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به حضور پرچم امام رضا (ع) در استان، افزود: دیدار خادمان با بیماران، فعالان فرهنگی و ده‌ها دیدار دیگر در این جشن‌ها برنامه‌ریزی شده‌است.

هدایتخواه تصریح کرد: اجرای برنامه‌های مختلف معنوی در ۱۲۰ بقعه متبرکه استان، همایش بزرگداشت امام‌زادگان و توزیع بسته‌های معیشتی از دیگر برنامه‌های آستان قدس رضوی به مناسبت دهه کرامت در کهگیلویه و بویراحمد است.

کد خبر 747286

دیگر خبرها

  • آغاز بزرگترین رویداد فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد
  • کنگره ۲ هزار شهید؛ بزرگترین رویداد فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد
  • اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد پیشگام در تکریم معلمان
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • چهارم اردیبهشت ؛ روزی به نام رادیو
  • اهمیت اجرای برنامه‌های دهه کرامت با محوریت جوانان
  • ۲۸۵ برنامه به مناسبت دهه کرامت در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود
  • تصادف با سه فوتی در جاده یاسوج_ اصفهان
  • ساخت بیش از دو هزار برنامه فرهنگی و هنری ذیل کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد
  • برداشت گندم و جو در کهگیلویه و بویراحمد با ۳۲۱ دستگاه کمباین