Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: کرونای انگلیسی روز به روز در مازندران جهش می‌گیرد و همچنان موج سفرها و مسافرت به این استان در سایه بی توجهی و عادی انگاری رو به افزایش و رکورد شکنی است.

کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دورهمی، برپایی مراسم‌های عروسی و ترحیم و دید وبازدیدهای نوروزی سبب شده تا هفت شهر مازندران درگیر بیماری جهش یافته انگلیسی باشد و با این وضعیت، همچنان رخ مازندران زرد و آبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شلوغی بازارها و معابر و گشت زنی کرونا در سواحل و اماکن تفریحی و توریستی، مازندران را با سرعت به سمت موج چهارم پیش می‌برد و در این بین کوچ بیماران غریبه و مسافر به استان، اپیدمی کرونا را در استان تشدید کرده است.

روستاها میزبان مسافران ناخوانده

روستاهای مازندران بیش از دیگر ماه‌های سال محل حضور مسافران و مهمانانی است که برای اقامت در ویلاهایشان به استان عزیمت کرده‌اند و بی توجهی آنان به شیوه نامه‌های بهداشتی، دغدغه اهالی بومی است.

یک مسافر که به همراه خانواده اش در مسیر جاده حمزده – ملکار به گردش و تفریح مشغول بودند، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اعتقادی به زدن ماسک برای پیشگیری از کرونا ندارم، می‌گوید: در هوای آزاد نیازی به زدن ماسک نیست و فاصله گذاری اجتماعی و شستن دست‌ها بهترین روش جلوگیری از انتقال بیماری است.

وی با بیان اینکه بیشتر مسافرانی که به استان آمدند در واقع صاحبخانه هستند و قصدشان اقامت در ویلاهایشان است، افزود: ما از خانه‌ای به خانه‌ای دیگر کوچ کردیم و نباید محدودیت‌های سفر شامل حال ما شود.

شهرستان‌های ساری، قائمشهر، بابلسر، نور، رامسر آمل و بابل از جمله مناطقی است که بیماری جهش یافته انگلیسی ۶۷ نفر را به دام انداخته است و به رغم هشدارهای صورت گرفته، موج بی توجهی‌ها نسبت به این بیماری ادامه دارد.

از سوی دیگر آمارهای راهداری مازندران نشان می‌دهد در هفته اول سفرهای نوروزی بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر در مازندران اقامت کردند که نسبت به نوروز سال قبل رشد بی سابقه‌ای داشته است. به تاکید کارشناسان، خروج مازندران از محدودیت سفرهای نوروزی سبب شده تا روند مسافرت‌ها به استان افزایشی شود و پایش های آماری نشان می‌دهد، شمار بیماران بستری شده غیربومی نیز در استان روبه افزایش است.

بی توجهی به هشدارهای بهداشتی همه گیری بیماری را شتاب می بخشد

قاسم اویس معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر، بی توجهی به هشدارهای بهداشتی و درمانی را دلیل افزایش شمار بیماران بیان کرد و گفت: اواخر فروردین و اردیبهشت همه گیری بیماری در استان پیش بینی شد و عادی انگاری بیماری این روند را شتاب می بخشد.

وی با اظهار اینکه در حال حاضر با رفع محدودیت‌های سفر، شمار بیماران غیربومی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی افزایش یافته است، افزود: بخشی از ظرفیت تخت‌های بیمارستانی توسط بیماران غیربومی و مسافران اشغال شده است.

وی مهمترین عامل برای مهار و کنترل بیماری را رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شیوه نامه‌ها دانست و از مردم خواست تا از سفرها، دید وبازدیدها و ترددهای غیرضرور پرهیز کنند.

روند رو به رشد بیماری کرونا سبب شده تا وضعیت مازندران همانند آتشی زیرخاکستر باشد و تداوم این روند، احتمال بازگشت محدودیت‌ها و تشدید آن را در مناطق مختلف استان دور از ذهن نخواهد بود.

علاوه براین ورود شمار زیادی از مسافران به استان، وضعیت شیوع کرونا را در روزهای آینده در استان تغییر خواهد داد، سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علموم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر شمار بیماران مبتلا به کرونای جهش یافته انگلیسی را ۶۷ نفر ذکر کرد و گفت: این بیماران در هفت شهرستان استان شناسایی شدند.

کاهش شدید رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی نگران کننده است

وی با اظهار اینکه از مجموع بیماران شناسایی شده ۵۱ بیمار در حوزه علوم پزشکی مازندران و بقیه در حوزه علوم پزشکی بابل هستند، از کاهش بسیار شدید رعایت شیوه‌نامه ها و پروتکل‌های بهداشتی در استان انتقاد کرد.

وی وضعیت مناطق مختلف استان را از نظر شیوع کرونا زرد و آبی اعلام و نسبت به خطر ورود پیک چهارم کرونا در استان اظهار نگرانی کرد و از مردم خواست تا با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برای مهار بیماری به کادر درمان کمک کنند.

موسوی با بیان اینکه روند بستری و ابتلای به بیماری کرونا در استان افزایشی است، افزود: همچنین میزان تست‌های مثبت در استان افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اظهار اینکه روند ثبات و پایداری مازندران در حوزه بیماری کرونا متوقف شده است، ادامه داد: میزان مسافران در غرب استان بیشتر است درحالی که میزان سرپایی و بستری بیماران در شرق استان بیشتر از مناطق است.

وی نقل و انتقالات و دید وبازدیدها در ییلاقات و مناطق کوهستانی و مسافرت‌ها را از جمله دلایل روند افزایش بیماری کرونا در استان ذکر کرد.

رنگ بندی زرد به معنای بی خطربودن مازندران نیست

همچنین احمد حسین زادگان استاندار مازندارن در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا با ابراز نگرانی از شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی در هفت شهرستان مازندران ادامه سفرهای نوروزی در هفته دوم سال را تشدید کننده مشکلات هم برای هم استانی‌ها و هم مسافرانی دانست که به مازندران سفر می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه اعلام رنگ بندی آبی و زرد کرونایی به معنای بی خطر بودن مازندران از کرونا ویروس نیست از هم میهنان خواست در سال جدید کرونا ویروس را نه سوغات بیاورند و نه به سوغات ببرند.

استاندار مازندران همچنین از مصوبه جدید ستاد ملی کرونا خبر داد که به موجب آن از این پس در شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی، به دلیل تغییر ساعت رسمی کشور، محدودیت ترددهای شبانه از ساعت ۹ شب به ساعت ۱۰ شب تغییر پیدا کرد.

این روزها با افزایش موج سفرها، کرونا به سوغات نوروزی در مازندران تبدیل شده است درحالی که کادر درمان خسته بوده و طی یکسال گذشته سختی‌های زیادی را پشت سر گذاشته‌اند و همواره بر پرهیز از سفر و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید کرده‌اند.

بررسی گزارش‌های روزانه علوم پزشکی مازندران حکایت از افزایش شمار بیماران شناسایی شده همزمان با اوج گرفتن سفرهای نوروزی را نشان می دهدد و تبعات این سفرهای بی برنامه در روزهای پساعید در استان‌های شمالی از جمله مازندران هویدا خواهد شد.

همچنین افزایش تست‌های مثبت کرونایی به دلیل رشد دید وبازدیدهای نوروزی و موج سفرها در شرق و غرب مازندران، نشان از اوج گرفتن هیولای انگلیسی را دارد و ورود این مهمان ناخوانده، مازندران را بیش از پیش به موج چهارم بیماری نزدیک کرده است.

کد خبر 5176737

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا علوم پزشکی مازندران سید عباس موسوی ویروس کرونا آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا تردد وسایل نقلیه خطبه های نماز جمعه مسافران نوروزی گرگان اردبیل تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها وزش باد بوشهر گردشگری نوروز علوم پزشکی مازندران پروتکل های بهداشتی جهش یافته انگلیسی سفرهای نوروزی بیماری کرونا شمار بیماران شیوه نامه ها بی توجهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۶۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیماران SMA از مزایای صندوق صعب‌العلاج

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل کاملی، در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر سازمان بیمه سلامت چه خدماتی به بیماران SMA ارائه می‌دهد، افزود: با تشکیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، بیماران مبتلا به SMA در صورتی که اطلاعات بیمار در سامانه بیماری‌های نادر وزارت بهداشت (RDA) ثبت شده باشد، از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج بهره مند می‌شوند.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص پوشش دارویی این بیماران، گفت: بعد از معرفی بیمار به منظور دریافت دارو از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت به سازمان بیمه سلامت، فارغ از نوع بیمه پایه، با مراجعه بیمار به داروخانه‌های منتخب از مزایای صندوق بهره مند می‌گردند.

وی تصریح کرد: بیماران مبتلا به هر سه تیپ بیماری SMA TYPE1, SMA TYPE2, SMA TYPE3 از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در خصوص خدماتی از جمله آزمایش، پرتوپزشکی، توانبخشی، خدمت پزشک، ویزیت و دارو (بر اساس ضوابط ابلاغی) بهره مند می‌شوند.

کاملی تاکید کرد: بیماران منتسب به نشان بیماری SMA می‌توانند با رعایت ضوابطی از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج با ارائه مدارک و مستندات به ادارات کل استانی، پس از طرح و بررسی و در صورت تأیید در کمیته‌های مربوطه برای خدمات خارج از ضوابط ابلاغی بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: هرگونه تغییر آتی در نحوه پوشش مبتنی بر ضوابط ابلاغی از مبادی ذی صلاح خواهد بود.

کد خبر 6063616 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بیماری دامی در مازندران کاهش یافت
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • توصیه‌های روزه داری و مصرف دارو‌ها
  • کاهش ۶۴درصدی بیماری دامی در مازندران
  • بهره مندی بیماران SMA از مزایای صندوق بیماری‌های خاص-صعب‌العلاج
  • بهره مندی بیماران SMA از مزایای صندوق صعب‌العلاج
  • کاهش ۶۴ درصدی بیماری دامی در مازندران
  • بهره مندی بیماران اس ام‌ای از صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!