Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رییس محیط زیست گناوه گفت: آلاینده های نفتی با نفوذ به منابع آب، خاک و هوا زندگی جانداران مختلف را تهدید می‌کنند.

به منظور بررسی وضعیت زیست محیطی تاسیسات نفتی مستقر در شهرستان گناوه بخشدار مرکزی به همراه رئیس اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان بازدید مشترکی را انجام دادند.

کامبیز عبدالهی؛ رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گناوه در این خصوص گفت: آب، خاک و هوا پیکره‌های طبیعی و پویایی هستند که از مواد مختلفی تشکیل شده‌اند و فرآیندها و عوامل مختلف بر پویایی آنها اثر گذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منابع نقش بسیار مهمی در زندگی انسان ایفا می‌کنند و بدون داشتن آب، خاک و هوای سالم حیات و زندگی روی زمین امکان پذیر نخواهد بود. 

وی افزود: آلودگی این منابع در سالیان اخیر تبدیل به یکی از جدی ترین مشکلات زیست محیطی در سراسر جهان شده است. در ایران نیز آلودگی منابع محیط زیست موضوعی چالش برانگیز است. از مهم‌ترینِ این عوامل، آلاینده های نفتی هستند که با نفوذ به منابع آب، خاک و هوا زندگی جانداران مختلف را تهدید می‌کنند.

رئیس حفاظت محیط زیست گناوه عنوان کرد: در شهرستان گناوه نیز تاسیسات مختلف نفتی مستقر هستند که به منظور بررسی اثرات زیست محیطی آنها نیاز به پایش مداوم دارند. به همین منظور بازدید مشترکی از صنایع نفت و گاز مستقر در شهرستان، توسط بخشدار مرکزی و رییس اداره حفاظت محیط زیست انجام شد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ايران محیط زیست حفاظت محیط زیست خاک و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنده‌گیری یک رأس بره میش وحشی در پردیس

محسن رضاییان در این باره گفت: روز گذشته بر اساس گزارش رسیده مبنی بر دیده شدن یک راس بره میش وحشی در این شهرستان، ماموران اجرایی این اداره در محل حضور یافته و پس از بررسی موضوع، حیوان وحشی را زنده گیری کرده و برای درمان اولیه و نگهداری به یگان حفاظت محیط زیست استان تهران انتقال دادند.

به گزارش ایرنا، وی با اشاره به اینکه در این شهرستان با توجه به ساخت و ساز‌های زیاد و نزدیک شدن مناطق مسکونی به زیستگاه‌ها شاهد این چنین اتفاق‌ها در این شهرستان هستیم، اظهار داشت: شهروندان دوست داران محیط زیست در صورت مواجه با اتفاقات این چنینی قبل از هرگونه اقدام با شماره تماس ۷۶۲۸۶۴۶۰ اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس یا سامانه ۱۵۴۰سازمان حفاظت محیط زیست تماس بگیرند.

قوچ و میش، گوسفند وحشی بومی منطقه خزر از شرق ترکیه، ارمنستان، آذربایجان تا ایران است، این‌گونه در ایران جمعیت آسیب پذیری دارد و با ادامه روند کنونی، در خطر انقراض قرار خواهد گرفت.

گوسفند وحشی در فصل بهار به ارتفاعات بالاتر می‌رود که شاید به دلیل آغاز رویش بهاری علف‌ها در ار تفاعات باشد، آن‌ها تابستان را هم در همان ارتفاعات بالا می‌گذرانند. گله‌ها برای دوری از گرمای تابستان، دامنه‌های شمالی با شیب ملایم را برای استراحت انتخاب می‌کنند تا علاوه بر استفاده از خنکی دامنه شمال، از حشره‌های موذی هم در امان باشند. با آغاز پاییز و زمستان، گله‌های گوسفند وحشی به مناطق کم‌ارتفاع‌تر و دره‌ها و گودی‌ها پناه می‌آورند. زیرا با آغاز فصل سرما، نیاز به آب کمتر می‌شود. به علاوه علف‌ها بیش‌تر در گودی و مناطق کم‌ارتفاع رشد می‌کنند. آن‌ها در این مهاجرت‌ها، مسیر‌هایی سنتی دارند.

دیگر خبرها

  • توقیف ۲۰ خودروی تخلیه نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • تقدیر حفاظت محیط زیست اشنویه از دانش آموز حافظ حیات وحش
  • زباله‌های پلاستیکی یکی از مهم‌ترین آلاینده‌های محیط‌زیست
  • پاکسازی محیط زیست از زباله در سربیشه
  • محیط زیست روی مدار "رهاورد"
  • (عکس) زنده‌گیری یک راس بره میش وحشی در پردیس تهران
  • تحویل ۲ بره میش وحشی به اداره محیط زیست تایباد
  • علی سلاجقه: مالچ‌پاشی نفتی را برای همیشه از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • مالچ‌پاشی نفتی را از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • زنده‌گیری یک رأس بره میش وحشی در پردیس