Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید انرژی های تجدید پذیر در سال 2020 برای اولین بار از سوخت های فسیلی پیشی گرفت.

به گزارش «انرژی امروز» از Energy Live News، این طبق آمار جدیدی است که توسط دولت منتشر شده است، که نشان می دهد تجدیدپذیرها 42.9٪ از برق انگلیس را در سال گذشته تأمین می کردند، در حالی که فسیل ها 38.5٪ تولید می کنند.

تحلیل‌های دپارتمان انرژی، استراتژی صنعتی و تجارت نشان می‌دهد که استفاده از سوخت‌های فسیلی در مقایسه با سهم ۷۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصدی آن‌ها در سال ۲۰۱۰ به کم‌ترین مقدارش رسیده است.

تولید باد در ساحل بیشترین افزایش تجدیدپذیرها را در تولید برق به خود اختصاص داده است – که عمدتا ناشی از سرعت زیاد باد در طول سال و همچنین ظرفیت نصب شده جدید است.

این گزارش همچنین نشان می دهد که باد خشکی و دریایی با هم بیش از نیمی از انرژی تجدیدپذیر انگلیس را در سال 2020 تأمین کرده اند و 24.2 درصد کل برق مورد نیاز انگلیس را تولید می کنند.

کل مصرف نهایی انرژی در سال 2020 13٪ کمتر از سال 2019 بود، در حالی که مصرف انرژی حمل و نقل 28٪ کمتر بود، هر دو در کمترین میزان به دلیل محدودیت های Covid-19 تقاضا برای بسیاری از صنعت، خدمات تجاری و حمل و نقل را کاهش داد.

ملانی اون، معاون مدیر اجرایی RenewableUK، اظهار کرد: آمار ثبت شده امروز، علی رغم همه گیر شدن بیماری کرونا، نشان می دهد که انرژی های تجدیدپذیر باعث شده تا در چالش برانگیزترین دوره‌ای که در چندین دهه‌ی گذشته با آن روبه‌رو بوده‌ایم‌، بتوانیم صنعت برق کشور را سرپا نگه داریم.

وی همچنین افزود: مجموعه مهم دیگری از ارقام منتشر شده امروز نشان می دهد که صنعت باد دریایی انگلیس اکنون بیش از 26000 شغل را پشتیبانی می کند، عمدتا در مناطق ساحلی که به فرصت های جدید نیاز دارند. با رشد سریع زنجیره تأمین داخلی ما، طی پنج سال آینده این میزان به بیش از 69000 خواهد رسید.

وی در ادامه گفت: صنعت بادی دریایی در این دوره پنج ساله بالغ بر 60 میلیارد پوند سرمایه گذاری خصوصی جذب می کند، که به شروع اقتصاد سبز کمک می کند و ما را به موقع به سمت انتشار صفر خالص نزدیک می کند.

برچسب هاEnergy Live News انرژی امروز انگلستان بین الملل

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز انگلستان بین الملل آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت چگونه به برقی‌سازی حمل و نقل عمومی کمک کند؟

کارشناس حوزه حمل و نقل و ترافیک دو مورد از کمک‌هایی که لازم است دولت در برقی‌سازی حمل و نقل عمومی انجام دهد را تبیین کرد. - اخبار اجتماعی -

محمود صفارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ورود تاکسی‌ و اتوبوس‌های برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران اظهار کرد: تغییر رویه دادن در مصرف سوخت‌های فسیلی و برقی‌سازی وسایل حمل و نقل هیچ شکی نیست و در همین راستا برخی شهرهای دنیا ممنوعیت‌هایی در تولید خودروهای احتراقی طی دو سال آینده وضع کرده‌اند. 

وی ادامه داد: به طور کلی جامعه جهانی در حال حرکت به سمت برقی‌سازی خودروهاست و ما نیز چاره‌ای جز حرکت در این مسیر نداریم البته نیروگاه‌های تولید برق هم باید از سوخت پاک استفاده کنند زیرا در صورت استفاده از مازوت یا گازوئیل باز هم با آلودگی هوا مواجه خواهیم شد.

این کارشناس حوزه حمل و نقل و ترافیک تصریح کرد: روند بهره‌مندی از تاکسی‌ها و اتوبوس‌های برقی باید یک برنامه ادامه‌دار باشد و آن را به صورت مقطعی رها نکرد در این زمینه لازم است دولت در کنار کمک به تأمین بخشی از منابع مالی مورد نیاز، در تأمین برق نیز کمک کند و با تعیین امتیازات ویژه‌،‌زمینه توسعه خودروهای برقی را فراهم کند چراکه این امر در نهایت منجر به حفظ سلامت مردم، کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت می‌شود. 

وی افزود: دولت می‌تواند برای تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی و بادی ایجاد کند تا نیاز به نیروگاه‌های سوخت فسیلی نیز کمتر شود. 

صفارزاده با اشاره به ضرورت حمایت دولت در کمک به تأمین منابع مالی مورد نیاز برای واردات اتوبوس‌ و تاکسی‌های برقی تصریح کرد: در عین حال، تا زمانی که بتوانیم خودروهای برقی مورد نیاز را به میزان لازم، با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب را در کشور تولید کنیم، باید واردات اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی را اجرا کنیم تا مسیر تغییر و توسعه در این زمینه سریع‌تر فراهم شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد
  • محققان از ریه بافت مینیاتوری ساختند
  • چرا فاصله لیگ برتر انگلیس روز به روز با سایرین بیشتر می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • چرا اورانیوم ۶۰ درصد غنی می کنیم؟ | پاسخ رییس سازمان انرژی اتمی+ فیلم
  • رییس سازمان انرژی اتمی: نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم/ به دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است
  • اسلامی: ارزش سوخت فسیلی صرفه‌جویی شده در نیروگاه بوشهر ۸ میلیارد دلار است
  • دولت چگونه به برقی‌سازی حمل و نقل عمومی کمک کند؟
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم
  • تأمین پنج درصد برق اداره‌های فارس با تجدیدپذیر‌ها
  • پیشی گرفتن ردبول از مرسدس در تعداد پیروزی‌های قرن ۲۱