Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: 80 درصد از راهبردهایی که در سال 1399 تعیین کرده بودیم، محقق و خروجی آن بهره برداری از 21 واحد تولیدی بود.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، سیدعلی موسوی در اولین نشست برنامه ریزی معاونت مطبوعش در سال در سال جدید با اشاره به اقدام های انجام شده طی دو سال اخیر در خصوص رونق و جهش تولید، اظهار کرد: با یک مدیریت جهادی به دنبال این هستیم که فرمایشات مقام معظم رهبری در ابتدای سال محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در سال ۹۸ که با عنوان "رونق تولید" نامگذاری شد، با همکاری هیات مدیره و مدیر ارشد سازمان منطقه آزاد اروند توانستیم ۱۲ راهبرد را تعیین و با تمهیداتی که اندیشیده شد، بیش از ۱۰ واحد صنعتی راکد را به چرخه تولید بازگردانیم و ۲۳ واحد صنعتی دیگر را به بهره برداری رساندیم.

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص عملکرد این معاونت در سال ۱۳۹۹ که به نام سال "جهش تولید" نامگذاری شده بود، افزود: از همان ابتدای سال طی بازدیدهای میدانی و تشکیل کارگروه ها و کمیته های مختلف؛ ۲۰ راهبرد را تعیین کردیم و به یاری خدا توانستیم یک سال بسیار خوبی را در بین مناطق آزاد و سرزمین اصلی داشته باشیم.

موسوی بیان کرد: با بررسی های انجام شده، ۸۰ درصد راهبردهایی که در سال ۱۳۹۹ تعیین کرده بودیم محقق و خروجی آن بهره برداری از ۲۱ واحد تولیدی بود که کارنامه قابل قبولی برای این معاونت است.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند در توضیح میزان سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال این ۲۱ واحدصنعتی، اضافه کرد: سه هزار و 850 میلیارد ریال سرمایه گذاری داخلی و ۴۷ میلیون دلار جذب سرمایه گذاری خارجی به همراه ایجاد اشتغال مستقیم برای ۵۴۲ نفر از دستاوردهای مهم سال جهش تولید بود که جا دارد از همکاران بخش، صنعت، تولید، گمرک، بازرگانی، سرمایه گذاری و روابط عمومی در رسیدن به این موفقیت، تشکر کنم.

این مقام مسوول افزود:در این مدت ۴۷۱ میلیون دلار میزان واردات ماشین آلات و مواد اولیه واحدهای صنعتی را شاهد بودیم، همینطور صدور ۲۵ مجوز کمیسیون ارزش افزوده برای واحدهای صنعتی منطقه که رقم بسیار بالایی در بین دیگر مناطق محسوب می شود و به تعبیری انقلابی در بحث تولید منطقه به شمار می رود.

او با ابراز خرسندی از احقاق ۸۰ درصد از راهبردهای سال گذشته، گفت: با تمهیداتی که در راهبردهای سال ۱۴۰۰ تعیین شده به دنبال آن هستیم که ۲۰ درصد باقی مانده از سال پیش را در سال جاری محقق کنیم.

موسوی گفت: در سال ۱۴۰۰ ضمن داشتن نگاه درست، جهادی و مدیریت واردات، به دنبال مانع زدایی و حمایت از تولیدات داخلی و جهش تولید در راستای پیشرفت کشور و منطقه هستیم.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند در پایان با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان"تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها" توسط مقام معظم رهبری، اضافه کرد: امسال باید عینیت ببخشیم و جامع عمل بپوشانیم به فرمایشات مقام معظم رهبری و شاهد رشد و شکوفایی در بخش سرمایه گذاری، صنعت و تجارت در منطقه آزاد اروند باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پشتیبانی منطقه آزاد اروند رونق تولید معاونت سرمایه گذاری جهش تولید جهش تولید در سرزمین فتح مانع زدایی سازمان منطقه آزاد اروند معاون سرمایه گذاری سرمایه گذاری جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۸۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی اوقاف استان زنجان برای تحقق شعار سال در حوزه سرمایه‌گذاری و تولید

ایسنا/زنجان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: اوقاف زنجان توان سرمایه‌گذاری با رقم‌های قابل توجهی را دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی اوقاف و امور خیریه استان، حجت‌الاسلام مختار کرمی اظهار کرد: علی‌رغم همراهی مدیران استانی و حمایت‌های آنان متاسفانه گاهی برای انجام طرح‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری با موانع جدی روبه‌رو هستیم.

وی تصریح کرد: اخیرا جلسه با معاون اقتصادی استاندار تشکیل شد و ظرفیت‌های اوقاف زنجان تبیین شد که این معاون علاقه‌مند شدند که در این خصوص از اوقاف برای سرمایه‌گذاری که باعث رونق تولید ایجاد اشتغال نقش موثر ایفا خواهد کرد حمایت کنند.

این مسئول ادامه داد: تحقق شعار سال در حوزه سرمایه‌گذاری و تولید با توجه به ظرفیت‌های موجود در اوقاف و البته به شرط همکاری و همراهی مدیران استانی که باعث رفع موانع مختلف تولید و سرمایه‌گذاری شود کاملا قابل دستیابی است.

این مسئول عنوان کرد: مجموع درآمد موقوفات و نذورات امامزادگان از ۷ میلیارد تومان در سال ۹۸ به بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان در سال گذشته رسید که از رشد ۱۶ برابری در پنج سال حکایت دارد و سال گذشته در میزان رشد درآمد در کشور توانستیم با ۴۳۷٪ رشد، رتبه اول را کسب کنیم.

وی افزود: اکنون رویکرد اوقاف چه در سطح کشوری و استانی از اجاره داری اراضی و املاک موقوفه به اجرای مستقیم طرح‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری، همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و اجرای طرح با رویکرد دانش‌بنیان و همچنین مشارکت دادن مردم در اداره موقوفات تغییر پیدا کرده و با هدف استفاده از ظرفیت مردمی در فعال سازی موقوفات ۱۲۰۰ نفر  به عنوان امین موقوفات در سطح کشور جذب و مشغول فعالیت شده‌اند که ۱۷ نفر از این امین موقوفات مردمی نیز در سطح استان زنجان فعال هستند و در صورتی که بتوانند ظرفیت‌های موقوفات را فعال کرده و با استفاده از روش‌های نوین و  بهره‌وری و درآمد موقوفات را به میزان قابل توجهی افزایش دهند حق‌الزحمه آنان طبق قوانین موجود از همین درآمدها پرداخت می‌شود.

کرمی افزود: از ورود سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی به موقوفات استقبال می‌کنیم و در پی استفاده از ظرفیت این بخش در فعال‌سازی و ارتقای موقوفات هستیم .

به گزارش ایسنا، در استان زنجان بیش از ۲۸۰۰ موقوفه و ۱۳۲ امامزاده و بقعه متبرکه وجود دارد که حدود ۱۵۰۰ مورد از موقوفات مسجد، حسینیه، تکیه یا مکان مذهبی مشابه است و نزدیک ۱۳۰۰ موقوفه باقیمانده اکثرا اراضی کشاورزی دیمی و اندک آبی است و موارد کمی نیز واحدهای تجاری و مسکونی وقفی یا احداث شده در اراضی موقوفه است که در بازه‌های زمانی مختلف از طریق مزایده به بهره‌برداران بخش خصوصی واگذار شده و  ۵۰ درصد درآمد آنها صرف اجرای نیات واقفان و الباقی نیز برای حفظ و نگهداری موقوفات هزینه و ذخیره می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعامل و همکاری دستگاهها لازمه ی تحقق شعار سال
  • جهش تولید در گرو حمایت از سرمایه‌های خرد است/تثبیت سرمایه‌گذاری عامل تحقق شعار سال
  • قرارگاه جهش تولید با مشارکت مردم در البرز راه اندازی می‌شود
  • تحقق شعار سال با مشارکت گروه‌های جهادی
  • تحقق شعار سال با به‌روزرسانی فناوری‌ و تجهیزات بخش تولید
  • آمادگی اوقاف استان زنجان برای تحقق شعار سال در حوزه سرمایه‌گذاری و تولید
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی
  • آمادگی اوقاف زنجان برای تحقق شعار سال درحوزه سرمایه گذاری و تولید
  • تعریف ۵ رویکرد جهاد کشاورزی مازندران برای تحقق شعار سال
  • اجرای آمایش سرزمین از راهکارهای تحقق شعار سال است