Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدرضا میرتاج‌الدینی عصر امروز دوشنبه در مراسم بزرگداشت نیمه شعبان که در محوطه مصلای حضرت امام (ره) تبریز برگزار شد، با اشاره به انعقاد قرارداد مهم و راهبردی ۲۵ ساله همکاری ایران و چین اظهار داشت: این قرارداد نقشه راه همکاری مشترک بین ایران و چین در حوزه‌های مختلف برای ۲۵ سال آینده با رویکرد سرمایه گذاری و همکاری مشترک در زمینه‌های مختلف است تا بتوانیم به صورت ثابت و پایدار نفت و فرآورده‌های نفتی را به چین صادر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی انعقاد این قرارداد را یک امتیاز برای کشورمان دانسته و افزود: تحقق عملی این قرارداد می‌تواند حتی تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان را رفع کند.

نائب‌رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی این قرارداد را موضوعی فراجناحی و تصمیم نظام دانسته و تاکید کرد: همه مسئولین بر انعقاد آن متفق‌القول بوده و حرکتی مثبت در راستای مقابله با تحریم‌ها و خروج از انزوای اقتصادی و همکاری پایدار با کشورهای همسایه است.

وی ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونسیتی مخالفین این قرارداد هستند و این دلیلی بر اهمیت این قرارداد است تا همگی به‌صورت یکپارچه و متحد از این تفاهم‌نامه که نقشه‌راه ۲۵ ساله کشورمان است حمایت کنیم تا زمینه‌های گسترش سرمایه‌گذاری در داخل کشور پدید آید.

حجت‌الاسلام میرتاج الدینی تصریح کرد: شایعاتی از قبیل واگذاری فلان بخش یا حوزه به چینی‌ها حقیقت ندارد و این قرارداد صرفاً زمینه همکاری در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، عمرانی و اقتصادی است.

وی با اشاره به اینکه مقرر شده تا کشور چین در قبال خرید نفت در زمینه‌های مختلف زیرساختی از جمله خط ریلی در کشورمان سرمایه گذاری کند، خاطرنشان کرد: در این حوزه احداث مسیر ریلی از شرق به غرب و شمال به جنوب می‌تواند سبب ایجاد اشتغال در کشور، سرمایه گذاری و تسهیل مشکلات حمل‌ونقل باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: میرتاج الدینی قرارداد ایران و چین سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال‌ها توقف می‌تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در سفر امروز رئیس جمهوری ایران به پاکستان باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری صبح امروز وارد فرودگاه اسلام‌آباد پایتخت پاکستان شد تا در این سفر با مسئولان کشور پاکستان دیدار و مذاکراتی داشته باشد.

نخست‌وزیر پاکستان امروز در مصاحبه ای "سرمایه‌گذاری و توسعه همکاری در بخش انرژی" را از برنامه‌های پاکستان برای توسعه همکاری‌ها با ایران اعلام کرد اما در خصوص جزئیات همکاری در بخش انرژی سخنی به میان نیاورد.

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال‌ها توقف می‌تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در این سفر باشد. این قرارداد  با نام خط لوله IP در قالب خط لوله صلح بین شرکت ملی صادرات گاز ایران و شرکت ISGS پاکستان در تاریخ 5 ژوئن 2009 (15 خرداد 88) به‌مدت 25 سال منعقد شده بود و تاریخ آغاز تحویل گاز طبیعی به پاکستان 31 دسامبر 2014 و میزان حجم گاز طبیعی صادراتی 8 میلیارد مترمکعب در سال تعیین شده بود.

اما به‌دلیل عدم اجرای خط لوله در کشور پاکستان با بهانه تراشی مسئولان وقت این کشور در مواجهه با تحریم‌های امریکا، این قرارداد هیچ‌گاه اجرایی نشد.

احمد امیرآبادی فراهانی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان به اهمیت سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان اشاره و اظهار کرد: تعیین تکلیف خط لوله انتقال گاز به پاکستان در این سفر حائز اهمیت است، زیرا ایران به تعهدهای خود در این زمینه عمل کرده و خط لوله انتقال گاز تا مرز پاکستان برده شده است.

وی افزود: اگر پاکستان گاز طبیعی را از طریق ایران به مصرف‌کنندگان کشورش برساند، بی‌شک رضایتمندی مطلوبی در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد گرفت؛ زیرا تأمین گاز آن‌ها از طریق گازمایع (ال‌پی‌جی) است که بسیار گران تمام می‌شود و این خط لوله می‌تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید واقع شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان تصریح کرد: پیشنهادهایی برای عملیاتی‌کردن این خط لوله وجود دارد، اما بعضی از کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت‌هایی در این زمینه دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آن‌ها منافع مشترک دو ملت را مدنظر قرار دهد.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت سیزدهم در توسعه همکاری با همسایگان موفق عمل کرده است، بیان کرد: یکی از کارهای سازنده دولت در حوزه سیاست خارجی، تقویت همکاری‌ها با کشورهای همسایه و منطقه ازجمله پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، عراق و... بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین واکنش همسر مهدی قایدی به شایعات (عکس)
  • (عکس) اولین واکنش همسر مهدی قایدی به شایعات
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به شایعات در خصوص نقل‌وانتقالات
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • امضای ۲ سند حقوقی و قضایی بین ایران و پاکستان
  • پیام‌عملیات وعده صادق، قدرت و استقلال ایران بود
  • طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟​
  • طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به شایعات «سلاح هسته‌ای»: در دکترین نظامی‌مان نیست | فیلم
  • دست دیپلماسی در دست میدان