Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، فاطمه رضوان‌مدنی در جلسه شورای اداری بهزیستی استان کرمانشاه، اظهار داشت:کار برای رفع مشکلات نیازمندان و آسیب‌دیدگان اجتماعی اجر معنوی بسیار بالایی دارد و اگر این کار برای رضای خدا باشد اثرات آن هم در امور اداری و هم در زندگی شخصی مشخص خواهد شد.

وی با یادآوری اهمیت مراکز مثبت زندگی برای سازمان بهزیستی کشور، افزود: عملکرد این مراکز نیازمند دو فاکتور بسیار مهم یکی واگذاری خدمات به این بخش غیردولتی و دوم نظارت مستمر کارشناسان و مسئولان بر عملکرد این مراکز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از راه‌اندازی یک مگاپروژه در سازمان بهزیستی خبر داد و گفت:  این پروژه در خصوص پیشگیری از طلاق و تحکیم بنیان خانواده در پنج سال اول زندگی اجرا خواهد شد که امسال اولین سال شروع خواهد بود و در شهرستان‌های دو استان تهران و البرز به عنوان پایلوت در حال اجراست که قصد داریم براساس ارزیابی‌های روانشناختی، هم زوجین در معرض خطر طلاق را زیر ذره‌بین مشاورین تخصصی این حوزه قرار دهیم و هم برای دیگر زوجین برنامه‌های آموزشی و تخصصی خاص آنان را اجرایی کنیم.

وی یکی دیگر از مهمترین اقدامات معاونت پیشگیری را، راه‌اندازی مراکز جامع درمان و بازپروری اعتیاد عنوان کرد و یادآور شد مراکز جامع درمان و بازتوانی تمامی فاکتورهای مراکز گذشته را در خود جای داده است و مهمترین هدف آن اشتغال پایدار مددجویان خواهد بود که باید به صورت مستمر مورد بازدید و ارزیابی قرار گیرند تا نتایج مطلوب حاصل شود.

 رضوان‌مدنی از افتتاح دبیرخانه رصد آسیب‌های اجتماعی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: مطالعات و زیرساخت‌های این دبیرخانه انجام شده است و هر استان پس انجام مطالعات میدانی و تطبیق آن با سایر آمار، مطالعات آسیب شناختی صورت گرفته، آسیب‌های اجتماعی را تحلیل خواهند کرد.

فرحناز محمدی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه نیز، گفت: سال ۹۹ با چالش‌ها و مشکلات بسیاری روبرو بودیم از یک طرف تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و از یک طرف تشدید شیوع ویروس کرونا هم کار را برای کارکنان سازمان بهزیستی مشکل کرده بود و هم جامعه هدف را با مشکلات زیادی مواجه کرد که البته با لطف خدا، تلاش همکاران و صبر و بردباری مردم بر بسیاری از این مشکلات فائق آمدیم.

وی به فعالیت مراکز مثبت زندگی اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین اقدامات سازمان بهزیستی در سال گذشته راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی بود که با الکترونیکی شدن خدمات و کاهش ترددهای غیرضروری می‌تواند نتایج مطلوب‌تری را هم به همراه داشته باشند و ارائه خدمات در سطح مطلوب در مراکز  مثبت زندگی مستلزم نظارت حوزه‌های تخصصی است.

وی اظهار داشت: با توجه به بررسی‌های انجام شده و نتایج حاصل شده از عملکرد این مراکز، نیاز استان به تعداد بیشتری از این مراکز احساس می‌شود و در نظر داریم که در سال ۱۴۰۰ تعداد این مراکز را بر حسب نیاز افزایش دهیم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: طلاق سازمان بهزیستی بهزیستی معاون پیشگیری سازمان بهزیستی آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی مثبت زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۸۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: پیشگیری اثر بخش از آسیب‌های اجتماعی نیازمند ترویج فرهنگ و معارف قرآنی است و با گسترش فرهنگ و معارف قرآنی و انس آحاد مردم با قرآن و پیاده سازی معارف این کتاب انسان ساز در زندگی اجتماعی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و نزاع‌های خانوادگی کاهش می‌یابد.

حجت الاسلام هادی صاحبقرانی روز دوشنبه در آیین اختتامیه مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی "مسطورا" شهرستان خواف افزود:پیشگیری مقدم بر درمان است و برای کاهش و یا رفع تبعات آسیب‌های اجتماعی باید هزینه‌های زیادی از بیت المال و بخش‌های مختلف صرف شود ولی با افزایش انس و الفت مردم و خانواده‌ها با قرآن می‌توان با هزینه‌های بسیار کمتر از این آسیب‌ها پیشگیری کرد.

وی ادامه داد: طرح ملی «زندگی با آیه ها» با عنوان «مسطورا» در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری با هدف اقامه جهاد تبیین قرآنی، گفتمان‌سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمات فکری و رایج‌ترین افکار مشترک بین همه قشر‌های مردم از سال گذشته در سطح کشور و تبع آن خراسان رضوی آغاز شده و به مدت سه سال در حال اجرا است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: طرح "مسطورا" یعنی سطر به سطر زندگی با آیه‌های قرآنی، به گونه‌ای که آیه‌های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.

در پایان مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا در خواف که توسط اداره تبلیغات اسلامی و با مشارکت یک شرکت صنعتی - معدنی برگزار شد از ۶۰ نفر از شرکت کنندگان و قاریان برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • سخت‌نگیر! بیا وسط
  • شوهرم بوی سیگار و مشروب و عطر زنانه می‌دهد! | طلاق می‌خواهم چون شب‌ها دیر به خانه می‌آید
  • طلاق می‌خواهم، چون شوهرم شب‌ها دیر به خانه می‌آید