Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@08:04:24 GMT

جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای نقض قرنطینه کرونا مثبت‌ها

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۶۲۸۵۸

جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای نقض قرنطینه کرونا مثبت‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: گرچه از کسانی که سفر رفته‌اند گلایه داریم، اما به آنها خسته نباشید می‌گوییم. امروز ما آخرین وضعیت بیماری در دنیا و ایران را مرور کردیم. با توجه به پیش‌بینی‌هایی که داشتیم با توجه به خریدهای شب عید، مهمانی‌ها، سفرها، عدم رعایت پروتکل‌ها و ازدحام‌ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. و. شاهد خیز جدید بیماری در خیلی از استان‌های کشور هستیم و به طور کلی روند کشوری بیماری صعودی است.

خیز کرونای انگلیسی در اکثر استان‌های کشور

وی افزود: در الگوهایی که از نظر اپیدمیولوژیک بررسی می‌کنیم الگویی که مشاهده می‌شود نشان دهنده افزایش بیماران مبتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی است که در اکثر استان‌های کشور وضعیت این است و خیز جدید بیماری در حال اتفاق است.

افزایش ۱۰۰درصدی تردد جاده‌ای در نوروز امسال

رییسی گفت: در ایام عید نوروز امسال تردد جاده‌ای نسبت به سال قبل ۱۰۰ درصد افزایش یافته است، حتما به یاد دارید که سال قبل ترددها نزدیک به صفر رسیده بود و الان وضعیتی که در کشور با آن مواجه هستیم شروع خیز بلند است که برخی استان‌ها وارد پیک جدید بیماری شدند و برخی دیگر پیک آغاز شده است و اگر پروتکل‌ها رعایت نشود قطعا شاهد خیز بلندی خواهیم بود، همانگونه که قبلا در استان خوزستان شاهد آن بودیم.

رعایت پروتکل‌ها و روند نزولی کرونا در خوزستان

رئیسی تاکید کرد: همانطور که می‌دانید استان خوزستان چندین ماه گرفتار بیماری و خیز جدید بود و هنوز هم هست؛ اما خوشبختانه در حال طی کردن روند نزولی است که به دلیل رعایت پروتکل‌ها توسط مردم است.
خیز بلند کرونا در البرز و ایلام

روند صعودی بیماری در ۱۱ استان

وی افزود: در حال حاصر البرز و ایلام وارد پیک کرونا شدند و خیز بلند در آنجا آغاز شده است و برخی استان‌ها هم در آستانه ورود به پیک جدید هستند. استان‌های مازندارن، گیلان، چهارمحال و بختیاری، مرکزی و لرستان در آستانه ورود به موج جدید بیماری هستند و سایر استان‌ها هم کم و بیش روند صعودی دارند و در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، زنجان، فارس، سمنان و خراسان جنوبی روند صعودی آغاز شده است.

رییسی تاکید کرد: اگر این روند ادامه‌دار شود در هفته آینده یا ۱۰ روز آینده که تازه اثرات سفرها را مشاهده می‌کنیم قطعا موج بسیار بلندی خواهیم داشت.
آمار بستری‌های روزانه از ۱۳۰۰ گذشت

ادامه مرگ‌های سه‌رقمی از ۱۰ روز آینده

رییسی افزود: الان میزان بستری در بیمارستان‌ها از مرز ۱۳۰۰ نفر گذشته است و این نشان می‌دهد در ۱۰ روز آینده مرگ‌های ۳ رقمی ادامه‌دار می‌شود و از این پس از ۱۰ روز آینده مرگ و میر کمتر از ۱۰۰ نفر کمتر داشته باشیم و مرگ‌ها بیش از ۱۰۰ نفر روزانه باشد.

هشدار به مسافران

وی ادامه داد: در عین حال برخی نکات مهم را باید اکنون رعایت کنیم. اول آنکه آنهایی که از سفر بازگشتند در چند روز آتی دورهمی برگزار نکنند زیرا ممکن است آلوده باشند و سایرین را بیمار کنند، همچنین کسانی که سفر نرفتند هم با افرادی که سفر رفته‌اند در ارتباط نباشند و آنها را به خانه خود دعوت نکنند؛ زیرا ممکن است آنها ناقل ویروس باشند و بیماری را انتقال دهند. تا پنج روز کسانی که سفر رفته‌اند نباید رفت و آمد داشته باشند و اگر علائمی پیدا کردند به سرعت به مراکز درمانی مراجعه کنند و حتما قرنطینه را رعایت کنند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: از امروز تا جمعه آینده، هفته بسیار مهمی است که باید دقت کنیم زیرا خیلی‌ها سالم بودند و سفر رفتند اما اکنون آلوده شدند و بازگشتند و می‌توانند اقوام، اعضای خانواده و دیگران را آلوده کنند.

توصیه به کارمندان ادارات

وی در ادامه تاکید کرد: به کارمندان ادارات توصیه می‌کنم از تجمع در یک مکان و دید و بازدید پس از تعطیلات خودداری کنند زیرا بسیار خطرناک است و از این کار پرهیز کنند.

چه کسانی عید را در خانه ماندند؟

رئیسی با تشکر از مردم برای رعایت پروتکل‌ها در روز طبیعت، اظهار کرد: در شهرهای قرمز ۸۴ درصد، در شهرهای نارنجی ۸۳ درصد، در شهر زرد و آبی ۷۸ درصد مردم رعایت کردند و در خانه ماندند. البته کسانی که سفر نرفتند تعداد زیادی بودند و کسانی که سفر رفتند درصد کمی را شامل می‌شدند و این افراد همان‌هایی بودند که فکر می‌کنم ۱۳ بدر هم نبودند وگرنه ۱۳ بدر هم بیرون می‌رفتند چون به هیچ حرفی گوش نمی‌دهند. احتمالا این توصیه را هم رعایت نمی‌کردند. اما کسانی که سفر نرفتند، ۱۳ بدر هم در خانه ماندند. این خیلی بد است که برخی هم سفر رفتند و هم در روز طبیعت بیرون رفتند.

۴۷ شهر قرمز و ۱۲۶ شهر نارنجی در کشور
پروتکل‌ها را رعایت کنید

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت رنگ بندی شهرها در کشور، افزود: متاسفانه شهر قرمز به عدد ۴۷، ۱۲۶ شهر نارنجی، ۲۴۷ شهر زرد و ۱۴ شهر آبی باقی مانده است. بنابراین؛ حتما مردم باید پروتکل‌ها را رعایت کنند؛ بویژه در این هفته که پس از بازگشت از سفرها است و می‌تواند خیز بلندی از بیماری در کشور آغاز شود.
برگزاری مراسم ماه رمضان با رعایت پروتکل‌ها در شهرهای آبی و زرد

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به تصمیم ستاد در مورد ماه رمضان، بیان کرد: تصمیم گرفتیم برگزاری مراسم‌ها با رعایت پروتکل‌ها در شهرهای آبی و زرد با درصد مورد نظر را داشته باشیم. البته اولویت برگزاری مراسم در فضای باز است. برای شب های احیا در شهرهای قرمز و نارنجی هم مجددا تصمیم‌گیری خواهد شد و به اطلاع مردم خواهد رسید.

اعلام نقض قرنطینه بیش از ۱۵هزار کرونا مثبت به مراجع قانونی
جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای نقض قرنطینه کرونا مثبت‌ها در ایام عید

وی در خاتمه گفت: تشکر می‌کنم از کسانی که در خانه ماندند و پروتکل‌ها را رعایت کردند. تشکر می‌کنم از کسانی که هم به فکر سلامتی خود هستند و هم به فکر رعایت حقوق دیگران. متاسفانه بیش از ۱۵ هزار کرونا مثبت در این ایام نقض قرنطینه کردند که کد ملی آنها مشخص است و به مراجع قانونی اطلاع دادیم و به ازای هر روز ۲۰۰ هزارتومان جریمه می‌شوند و برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه شعبان روز طبیعت تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها کلاب هاوس سند همکاری 25 ساله ایران و چین علیرضا رئیسی ستاد مقابله با کرونا پروتکل های بهداشتی جریمه شهرهای قرمز شهرهای نارنجی اعمال ماه شعبان روز طبیعت تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها کلاب هاوس سند همکاری 25 ساله ایران و چین رعایت پروتکل ها خانه ماندند ۱۰ روز آینده کسانی که سفر جدید بیماری نقض قرنطینه کرونا مثبت استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۲۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است

 محمدکریم پورمند  با بیان اینکه شعار هفته سلامت «سلامت من حق من» است، بیان کرد:در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در اقتصاد مردم‌محور همگام با سلامت جامعه بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسائل اقتصادی هم‌زمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروری است.

وی افزود: بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان به‌عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام علاوه بر اینکه سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید می‌کند، می‌تواند ضربه اقتصادی نیز به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند؛ بنابراین نظارت و مراقبت فعال و غیرفعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امری است که به طور مستمر در جریان است.

پورمند به لزوم رعایت نکات بهداشت در روند تولید طیور گوشتی اشاره کرده گفت: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تأمین‌کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی است، نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است. ازاین‌رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری‌های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مرغداری‌ها، به بهبود و ارتقای سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: باهدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال و غیرفعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها و تالاب‌ها در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل‌ونقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری‌های طیور (GIS) ارزیابی و بررسی می‌شود.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، کارشناسان دامپزشکی بر بیش از ۲۳ میلیون و ۶۸۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده‌اند که نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشته است.

وی گفت: بازدید از مرغداری‌ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می‌شود.

پورمند خاطرنشان کرد: به‌منظور افزایش راندمان تولید و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند نیوکاسل، برونشیت و آنفلوانزا به مرغداران توصیه می‌شود مقررات بهداشتی و مدیریتی نحوه ورود به سالن رعایت شود، واکسیناسیون طیور طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود، مقررات بهداشتی و مدیریتی در خصوص دان و مواد اولیه رعایت شود، مدیریت کود و بستر سالن مرغداری و در پایان دوره پرورشی عقیم‌سازی کود مرغداری طبق دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود و نگهداری طیور در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجر آبزی و پرندگان آزاد پرواز انجام شود.

این مسئول از مردم خواست هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات‌وحش را با قید فوریت به نزدیک‌ترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات متناسب برنامه‌ریزی و عملیاتی گردد.

وی در پایان تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بر واکسیناسیون بیش از ۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی و بالغ به ۵۱۹ میلیون قطعه جوجه توسط مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی نظارت مستمر داشته‌اند که به‌طورقطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • جریمه ۳ میلیارد تومانی صنوف متخلف لرستان
  • فحش‌های پول‌ساز؛ درآمد باورنکردنی فدراسیون فوتبال از ۳ پرونده!
  • فحش‌های پول‌ساز! ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • فحش های پول ساز / ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • جریمه ۶ میلیارد تومانی کارفرما‌ها برای بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • خطر ابتلا به دیابت چه کسانی را تهدید می‌کند؟/ آب آشامیدنی قاتل دیابت
  • سندروم پس از کرونا چیست؟