Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاده رحمانی گفت: با اقداماتی که در سال گذشته صورت گرفت آمار کارخانجات فعال مستقر در شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد به 85 درصد رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد زاده رحمانی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، گفت: در سال گذشته که مزین به نام جهش تولید بود با محوریت شرکت شهرک های صنعتی استان و همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و مدیرت و تدبیر مسئولان استان، 67 کارخانه و واحد تولیدی تعطیل و راکد مستقر در شهرک های صنعتی استان یزد مجددا احیا و به مدار تولید برگشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با اقداماتی که در سال گذشته صورت گرفت آمار کارخانجات فعال مستقر در شرکت شهرک‌های صنعتی استان به 85 درصد رسیده است و برای امسال نیز که نام اقتصادی است مطمئنا با پشتیبانی و مانع زدایی‌هایی که صورت می‌گیرد امیدواریم تعداد کارخانه‌های فعال در شهرک‌های صنعتی به بالای 95 درصد برسد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: تعدادی از واحدهای تولیدی که احیا نشدند و یا وارد چرخه تولید نشدند بیشتر به دلیل وجود مشکلات حقوقی و وجود مشکل بین شرکای این واحدهای تولید است که امسال با همکاری و تعامل خوبی که در مجموعه دستگاه قضایی استان هست حل می‌شود و به مدار تولید برمی‌گردند.

زاده رحمانی تصریح کرد: در سال گذشته واقعا جهش تولید در بخش‌های مختلف صنعتی استان علیرغم تحریم، جنگ تحمیلی اقتصادی و شیوع کرونا اتفاق افتاد و در بخش نساجی، کاشی و سرامیک و همچنین در فولاد جهش تولید داشتیم و در سایر بخش‌ها نیز با جهش تولید مواجه بودیم که آمار و ارقامی که در سال 99 در این زمینه وجود دارد میزان افزایش تولیدات صنعتی و حتی کشاورزی ما نسبت به سال 98 را نشان می‌دهد.

وی افزود: در سال جدید با برنامه ریزی که از ابتدای سال در حوزه اقتصادی استان آغاز شده، مقرر شده در سالی که پیش رو داریم  به صنایع هایتک، کم آبخواه و تکمیل زنجیره‌های تولید در سطح استان اولویت داده شود.

زاده رحمانی با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر وضعیت واحدهای تولیدی استان و بیکاری گفت: علیرغم اینکه سایه شوم کرونا بر جوانب مختلف زندگی مردم سایه انداخت اما در مقطعی در سال گذشته شاهد تک رقمی شدن نرخ بیکاری در استان شدیم که نشان می‌دهد همه بخش‌های استان دست به دست هم دادند که هم اشتغال موجود و هم اشتغال جدید را حفظ کنند.

وی تصریح کرد: در بخش گردشکری با شیوع کرونا متاسفانه تعداد بیکاران بیشتر شد و هنوز هم بخش گردشگری به وضعیت ماقبل کرونا برنگشته  است و ما به همین دلیل در بخش گردشگری باید دنبال گردشگری ایمن باشیم و با رعایت پروتکل‌ها گردشگری را در بخش داخلی و خارجی شروع کنیم البته در این خصوص تابع دستورات ستاد ملی پیشگیری از کرونا و ستاد استانی پیشگیری از کرونا هستیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد عنوان کرد: برای سال 1400 با چشم اندازی که مشخص است بهتر و برتر از سال گذشته است چرا که بخش‌های خصوص بسیار توانمند شده و حمایت‌هایی از این بخش صورت گرفته و تفاوت نرخ ارزی که وجود دارد صادرات را بهتر و مقرون به صرفه‌تر از گذشته کرده است و بسیاری از تجار و بازرگانان ما نیز نقاط هدف صادراتی و بازار خود را در جمعیت 600 میلیونی کشورهای همسایه شناسایی و تثبیت کرده‌اند که بنابراین امیداورم امسال در صادرات نیز جهش داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرک های صنعتی استان سال گذشته زاده رحمانی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۳۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • لزوم افزایش ارتباط فعال دانشگاه با جوامع و نهادهای مردمی
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال تداوم می‌یابد