Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: همه مردم و دستگاهها برای داشتن آینده ای بهتر و امیدبخش در جامعه، باید در آموزش و پرورش مشارکت فعال و سازنده داشته باشند چون تنها راه بهبود شاخص های زندگی اجتماعی از طریق آموزش و پرورش با کیفیت، اثربخش، تاثیرگذار و کارآمد میسر است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود امانی با اشاره به برنامه های مهم دبیرخانه شورای عالی در سال ۱۴۰۰، افزود: با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری که به طبع آن تغییراتی هم در دستگاهها رخ خواهد داد، بنابراین کارها نباید بر زمین بمانند بلکه باید با جدیت و برنامه ریزی و پیگیری مناسب کارها و برنامه ها به سامان برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امانی اظهار کرد: یکی از مهم ترین کارهایی که ما باید در دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش انجام دهیم، بحث به روز رسانی سند تحول بنیادین است که مقدمات کار انجام شده و ماده واحده آن هم در شورای عالی به تصویب رسیده و برای تایید رئیس جمهور ارسال شده است. برای انجام این کار کمیسیون برنامه درسی را مامور کرده ایم تا تایید نهایی ماده واحده مذکور، با تشکیل کارگروه های تخصصی روند انجام کار را پیگیری کنند.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: دومین کار مهم ما در دبیرخانه شورای عالی، ماده واحده جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش است که باید شاخص ها، ضوابط وشرایط جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش تدوین شود. الحمدالله این کار هم با تشکیل کارگروهی از افراد متخصص و با تجربه به نقاط خیلی خوبی رسیده است و امیدواریم به زودی طرح آن به اتمام برسد و برای تصویب به صحن علنی شورای عالی ارائه شود.

وی با اشاره به کار مهم و اساسی دیگر دبیرخانه شورای عالی گفت: بخش محتوای حوزه های درسی یادگیری – یاددهی است که این کار در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در حال انجام است و به محض اینکه به دبیرخانه شورای عالی ارسال گردد، کار بررسی کارشناسی آن شروع می شود.

امانی اضافه کرد: تلاش ما این است که محتوای حوزه های یادگیری – یاددهی به کف مدرسه بیاید تا بتواند مثمر ثمر باشد و اگر این محتوا شکل بگیرد، ماموریت سایر بخش ها هم مشخص و معین خواهد شد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به چهارمین برنامه مهم و اساسی دبیرخانه شورای عالی ابراز کرد: برنامه اصلی ما ارتقاء عملکرد دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش به عنوان مرجع سیاستگذاری نظام تعلیم و تربیت کشور است و برای افزایش نقش شورای عالی در بهبود وضعیت آموزش و پرورش کشور باید تلاش کنیم و به طور جدی وارد کار کنشگری شویم، چون هدف ما در شورای عالی بهبود و تسهیل روند کاری آموزش و پرورش فرزندان این مرز و بوم است.

وی افزود: موضوع دیگری که باید به آن توجه جدی شود، مسئله اقتصاد متصل به آموزش و پرورش است که در شعار سال مقام معظم رهبری هم به آن اشاره شده است، باید ببینیم ما در آموزش و پرورش چطور می توانیم به رفع موانع تولید؛ اقتصاد و اشتغال کشور کمک کنیم و چگونه می توانیم از آنان برای مشارکت در امر آموزش و پرورش و شادابی مدارس کمک بگیریم.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: مدرسه در سند تحول بنیادین خیلی مورد توجه قرار گرفته و حیطه های مختلفی را هم برای آن تعریف و مشخص شده است از جمله تنوع بخشی به محیط های یادگیری، افزایش موقعیت های یادگیری، چند تالیفی و....

امانی اظهار داشت: اگر بتوانیم نظام تعلیم و تربیت را از تنگ نظری های مختلف خلاص کنیم بزرگترین کار را برای اصلاح آموزش و پرورش کشور انجام داده ایم.

وی با اشاره به موضوع مهم و حساس مشارکت و ترویج روحیه کنشگری در آموزش و پرورش تصریح کرد: همه مردم و دستگاهها برای داشتن آینده ای بهتر و امید بخش در جامعه، باید در آموزش و پرورش مشارکت فعال و سازنده داشته باشند چون تنها راه بهبود شاخص های زندگی اجتماعی از طریق آموزش و پرورش با کیفیت، اثربخش، تاثیرگذار و کارآمد میسر است. طراحی الگوی مناسب برای مشارکت در امر تعلیم و تربیت یک موضوع مهم و اساسی است که باید روی آن کار کارشناسی دقیق و تخصصی انجام شود.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شورای عالی آموزش و پرورش؛ دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در پایان تاکید کرد: باید دست به دست هم دهیم تا شورای عالی آموزش و پرورش بتواند نقش کلیدی و راهبری نظام تعلیم و تربیت را به نحو احسن انجام دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تربیت دانش آموز آینده ساز مبتنی بر ساحت‌های سند تحول بنیادین

به گزارش خبرنگار مهر، سلمان محمدی بعد از ظهر شنبه در مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت که با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان و تبیین الگوی پیشرفت و دستاوردهای فناوران و دانش بنیان‌ها در برج فناوری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اهداف بزرگ در دولت سیزدهم اجرای اهداف سند تحول بنیادین است زیرا تربیت دانش آموزان تراز انقلاب و مقدمه ساز ظهور از برآیندهای این سند بالادستی است.

وی افزود: به منظور تحقق اهداف مورد نظر در سند اول بنیادین باید به دنبال تربیت چند ساحتی دانش آموزان و گریز از تربیت تک ساحتی و تک بعدی باشیم که تمامی این امور در سند تحول تربیتی بنیادین تعریف شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر عدم بخشی‌نگری در امور، تصریح کرد: لازمه تحقق بر اهداف سند تحول بنیادین در بستر آموزش و پرورش همکاری همه جانبه و استفاده از ظرفیت‌های موجود است که کی از این ظرفیت‌ها جهاد دانشگاهی است.

محمدی خاطرنشان کرد: با امضای تفاهم‌نامه اجرایی با هدف انجام عملیات‌های راهبردی به منظور بررسی و رسیدگی به ساعت‌های تربیتی این اقدام به طور ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت‌ها به ویژه مناطق محروم در تفاهم‌نامه بین آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی، گفت: ساحت علمی و پژوهشی و اجتماعی و سیاسی و مورد از مهم‌ترین ساحت‌های سند تحول بنیادین بوده که طی تفاهمنامه عملیاتی با جهاد دانشگاهی در قالب مناظره و به منظور آگاهی بخشی به دانش آموزان تعریف شده است.

کد خبر 6084598

دیگر خبرها

  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • آیا امسال سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور آغاز می شود؟!
  • لزوم تربیت دانش آموز آینده ساز مبتنی بر ساحت‌های سند تحول بنیادین
  • تکلیف معلم بلاگرها روشن شد!
  • خط و نشان آموزش و پرورش برای معلم بلاگرها
  • تعیین تکلیف «معلم بلاگرها» برای حفظ حریم خصوصی
  • تصویب یک ماده واحده درباره معلم بلاگرها | تعرض به حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان ممنوع
  • تصویب کلیات حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان؛ تکلیف «معلم بلاگرها» مشخص شد
  • تعیین تکلیف معلم بلاگرها برای حفظ حریم خصوصی دانش‌آموزان و معلمان
  • توجه ویژه به ساحت تربیت زیست بدنی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش