Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: حوادث طبیعی سال ۹۹، هزار میلیارد و ۷۷۰ میلیون ریال به حوزه کشاورزی شیروان خسارت وارد کرد.

«عبدالله یوسفی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: این خسارت به بخش های زراعت، باغبانی، دام، طیور و آبزیان، تاسیسات و امور زیربنایی بوده که بر اثر سرمازدگی، سیل، تگرگ و طوفان و آتش سوزی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: بیشترین خسارت مربوط به حوزه باغبانی است که بیشترین خسارت از سرمازدگی به مبلغ یک میلیارد و 333 میلیون ریال گزارش شده است.

 

یوسفی با بیان اینکه 14 درصد از کل خسارت حوزه کشاورزی استان مربوط به این شهرستان است، عنوان کرد: همچنین از 22 اسفند تا 25 اسفندماه 99، بر اثر سرمازدگی و دمای منفی 11 درجه سانتی گراد 150 هکتار از مزارع کُلزا، 455 هکتار باغ های زردآلو، بادام، آلو و غیره و دو هزار مترمربع آبزی پروری سردابی در این شهرستان دچار خسارت شده است.

 

وی به كشاورزان و باغداران براي جلوگيري از احتمال سرمازدگي در روزهاي آينده توصيه كرد تا در مزارع نيمه آبي از آب رودخانه ها و همچنين از اسيد آمينه به منظور جلوگيري از تنش هاي سرمايي در مزارع استفاده شود.

 

وی تاکید کرد: كشاورزان حتما نسبت به بيمه خود اقدام كنند تا خسارت وارده به محصولات، پرداخت شود.

 

میانگین بارش سالیانه خراسان شمالی ۲۴۰ میلی متر است.

 

 

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیروان خسارت کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۱۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، استان اصفهان را از ظرفیت تولید سالانه ۷۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی برخوردار دانست و گفت: اصفهان با تولید سالانه ۱۱ هزار تن گل محمدی در سه هزار و ۶۵۰ هکتار از مزارع، رتبه سوم و با تولید ۱۰ تن زعفران در هزار و ۶۰۰ هکتار از مزارع رتبه چهارم کشوری را در اختیار دارد.
احمدرضا رییس‌زاده، توسعه کشت گیاهان دارویی در استان اصفهان را در راستای تغییر و اصلاح الگوی کشت برشمرد وافزود: با توجه به کمبود منابع آبی در این خطه، گیاهان دارویی، صنعت مناسب و جایگزین خوبی برای دیگرصنایع کشاورزی به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: حدود ۲ هزار واحد سنتی و حدود ۳۰ واحد صنعتی در بخش فرآوری، بسته‌بندی و صادرات گیاهان دارویی و دارو‌های گیاهی در این استان فعالیت دارند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: هم اکنون مساحت مزارع مرتبط با کشت گیاهان دارویی در استان به هشت هزار و ۳۵۰ هکتار رسیده است.
تولید سالانه محصولات زراعی استان اصفهان در شرایط عادی حدود ۴.۶ میلیون تن و مجموع اراضی باغی استان نیز حدود ۸۵ هزار هکتار است.
مجموع تولید باغی و گلخانه‌ای در شرایط عادی حدود ۸۸۶ هزار تن برآورد می‌شود.

دیگر خبرها

  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • یک فوتی بر اثر واژگونی خودروی پراید در محور شیروان به بجنورد
  • نود متقاضی خانواده دارای سه فرزند در شیروان، زمین دریافت می‌کنند
  • خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان