Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه با بیان اینکه زمانی که یک بنگاه اقتصادی به مشکل برخورد می‌کند زنجیره‌ای از عوامل مختلف دست به دست یکدیگر می‌دهند، گفت: در دعاوی حقوقی در سال گذشته و سال جاری هنگامی که یکی از طرفین تولیدکننده باشند، آن‌ها را در یک مسیر ویژه و سبز قرار می‌دهیم تا به این دعاوی سریع‌تر رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان – محمد صاحبکار، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه با حضور در برنامه تهران ۲۰ در خصوص این معاونت اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه کمک به تدوین برنامه‌های کلی قوه قضاییه می‌کند و پس از ابلاغ، بر اجرای این برنامه‌ها نظارت می‌کند. سند تحول قضایی جزء کار‌هایی بود که در معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه تدوین شد، به تصویب و ابلاغ رئیس قوه قضاییه رسید و اکنون در فرایند اجرای آن هستیم.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: سند تحول قضایی در دو سال اخیر مد نظر بوده و برنامه رئیس قوه قضاییه برای ایجاد تحول در قوه قضاییه است. سند تحول قضایی، یک برنامه تحولی است که با یک نگاه تحولی در حال اجراست.

وی پیرامون اقدامات و برنامه‌های قوه قضاییه در راستای حل مشکلات تولیدکنندگان بیان کرد: مهم‌ترین موضوعی که در این زمینه در قوه قضاییه وجود دارد، رسیدگی به پرونده‌ها و دعاوی است که بین فعالان مختلف اقتصادی وارد دادگاه‌ها و محاکم می‌شود و قوه قضاییه باید بتواند در پرونده‌هایی که مربوط به تولید است، سریع‌تر و دقیق‌تر تصمیمات درست را اتخاذ کند و اختلافات را تعیین تکلیف کند.

صاحبکار در ادامه اذعان کرد: پرونده‌های حقوقی عمدتا ناظر بر مسائل اقتصادی و روزمره مردم است. مهم‌ترین کاری که قوه قضاییه باید در این زمینه انجام دهد این است که امنیت اقتصادی را ایجاد کند. سامانه محکومیت‌های مالی سامانه ایست که اخیرا فعال شده است؛ اگر بتوانیم اطلاعات محکومان مالی را داشته باشیم، این امر در معاملات سبب می‌شود تا اشخاص ارتباط مالی خود با دیگری را به درستی تنظیم کنند.   بیشتر بخوانید: گره گشایی دستگاه قضایی از مشکلات ۳۰۳ واحد تولیدی در گلستان معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه اذعان کرد: یکی از مشکلاتی که ما در حوزه بانکی با آن مواجه هستیم این است که افرادی وام را گرفته اند و پس ندادند و علتش این است که نتوانستند که ریسکی که طرف مقابل داشته است را به درستی ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: سامانه سجل محکومان مالی که اخیرا فعال شده و محکومان مالی در آن اعلام می‌شود، در اختیار بانک‌ها قرار داده شده است و در فاز تکمیلی که در شش ماه آینده اتفاق خواهد افتاد به این شکل است که افراد با رضایت یکدیگر می‌توانند در سامانه سجل محکومان مالی استعلام مورد نیاز را انجام دهند.

صاحبکار گفت: این موضوع خیلی مهم است که به جای ایستادن در انتهای خط و حل و فصل دعاوی، اجازه ندهیم که برخی اختلافات شکل گیرد و راه آن این است که افرادی که می‌خواهند خوب کار کنند، مسیرشان تسهیل شود و کسانی که قبلا دچار مشکل بودند و تخلفی داشته اند، این موضوع در رتبه اعتبارسنجی آن‌ها نشان داده شود.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه در ادامه عنوان کرد: زمانی که یک بنگاه اقتصادی به مشکل برخورد می‌کند زنجیره‌ای از عوامل مختلف دست به دست یکدیگر می‌دهند؛ به طور مثال فردی که بررسی دقیقی از وضعیت بازار ندارد وارد بازار می‌شود و شکست می‌خورد، از طرفی این فرد از بانک وام گرفته و ملک واحد تولیدی خود را به عنوان وثیقه در اختیار بانک گذاشته است و این فرد در زمان سررسید نمی‌تواند بدهی خود را تسویه کند و در نتیجه بانک وثیقه فرد را به اجرا می‌گذارد.

وی افزود: بر اساس قانون اگر وثیقه به اجرا گذاشته شود، ملک واحد تولیدی باید در اختیار بانک گذاشته شود. کاری که قوه قضاییه می‌تواند در این زمینه انجام دهد این است که رسیدگی به برخی از مسائل حقوقی را تسریع کند. عمده بنگاه‌های اقتصادی که با مشکل مواجه می‌شوند، با یک مشکل مواجه نیستند بلکه با ۱۰‌ها مشکل مواجه هستند. کاری که قوه قضاییه در این زمینه انجام می‌دهد این است که تولیدکنندگان را در اولویت قرار می‌دهد تا در یک شرایط سریع‌تر و دقیق‌تر به مشکلات حقوقی این تولیدکنندگان رسیدگی شود.

صاحبکار در ادامه گفت: در دعاوی حقوقی در سال گذشته و سال جاری هنگامی که یکی از طرفین تولیدکننده باشند، آن‌ها را در یک مسیر ویژه و سبز قرار می‌دهیم تا به این دعاوی سریع‌تر رسیدگی شود.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه با اشاره به فعالیت ستاد‌های استانی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه اذعان کرد: در این ستاد، با حضور نمایندگان سازمان‌ها و ادارات مربوطه تصمیمات لازم برای اینکه فرایند کار سریع‌تر به سرانجام برسد، اتخاذ می‌شود.

وی در پایان گفت: دادستان هر شهر مسئول ستاد اقتصاد مقاومتی در آن شهر است و در کل استان نیز رئیس کل دادگستری آن استان مسئول است؛ البته باید توجه داشت که مسائل حقوقی مسائل پیچیده‌ای است و در دعاوی حقوقی باید به نوعی عمل شود تا هم اشتغال حفظ شود و هم اشخاص به حقوق خود برسند؛ کار قوه قضاییه در این زمینه این است که هم قانون را اجرا کند، هم به کار سرعت دهد و طرفین را به یک راه حل برساند.

انتهای پیام/ برچسب ها: صاحبکار اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صاحبکار اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه دعاوی حقوقی قوه قضاییه قوه قضاییه محکومان مالی سریع تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۴۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابور گفت: ۶۹ پروانه فعالیت و بهره برداری معدن در این شهرستان صادر شده است که از این تعداد فقط ۲۵ معدن، معادل ۴۰ درصد فعال و بقیه راکد هستند.
مسعود اکبری باقرآباد گفت: مشکل اصلی رکود در فعالیت معادن نیشابور مربوط به سرمایه در گردش است.

او افزود: لازم است تامین نقدینگی و سرمایه در گردش معادن راکد شهرستان با تسهیلات بانکی تامین شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابورگفت: معادن فعال این شهرستان شامل مس، شن، سنگ مرمر، سنگ لاشه و معادن کوچک فیروزه است.

دیگر خبرها

  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • تکمیل برنامه عملیاتی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ذیل برنامه راهبردی ۱۴۱۰ اصفهان