Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سیدمرتضی خاتمی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم درباره افزایش 28.5 درصدی تعرفه های پزشکی و دغدغه های پیرامون آن به برنامه «تهران ما سلامت رادیو تهران» گفت: از دیرباز بحث افزایش تعرفه ها و انعکاس آن در جامعه چالش بر انگیز بوده است.آنچه به عنوان تعرفه خدمات پزشکی با پیشنهاد سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت در شورای عالی بیمه تصویب شده و برای هیات وزیران فرستاده می شود؛ رقمی کلی است و برای سال جاری هم این روند طی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد سازمان نظام پزشکی با توجه به نرخ ارز و تورم، افزایش نرخ حقوق  و دستمزد، کاهش درآمد مراکزتشخیصی و درمانی به دلیل شیوع کرونا بیش از دو برابر این عدد بوده است. اما با تعدیلی که انجام شده در نهایت 28.5 درصد به تعرفه های پزشکی افزوده شد.

خاتمی با تاکید بر اینکه افزایش تعرفه ها بر اساس افزایش حقوق کارکنان، بازنشستگان و منافع پزشکان در نظر گرفته شده است اظهار داشت: این تعرفه برای بخش های دولتی، عمومی غیر دولتی و خصوصی در نظر گرفته شده است. در این شرایط بیشتر بار افزایش تعرفه بر دوش دولت و سازمان های عمومی غیر دولتی است و بیمه شدگان از منافع آن بهره مند می شوند بدون اینکه افزایش باری برای سبد خانوار داشته باشد.

وی تاکید کرد: این افزایش در بودجه سال 1400 دیده شده است. آنچه در بحث های پزشکی، دستمزد پزشکان، بیمه سلامت، بودجه تعرفه های سازمان های عمومی غیر دولتی وجود دارد در بودجه دیده شده است.

 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم با رد پیشنهاد تعرفه های پزشکی توسط اعضای کمیسون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: این کمیسیون پیشنهادی برای افزایش تعرفه ها نمی دهد ولی نماینده هایی از مجلس در شورای عالی بیمه و نظام پزشکی به عنوان ناظر حضور دارند. ضمن اینکه بار بیشتر این تعرفه بر روی دوش دولت و سازمان های عمومی غیر دولتی است.

خاتمی اظهار داشت: چون این افزایش تعرفه ها خیلی سریع مصوب شده است. این مصوبه با ابلاغ به وزارت بهداشت به عنوان تولیت نظام سلامت در فروردین ماه به مراکز تشخیصی و درمانی نظام پزشکی و بخش خصوصی ابلاغ می شود.

وی با اشاره به فراخوان سازمان نظام پزشکی به تمامی مراکز خصوصی گفت: جامعه پزشکی که در مواجهه با ویروس کرونا قرار دارند باید برای واکسیناسیون در سامانه ثبت نام کنند تا در نوبت قرار گیرند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پزشکی نرخ ارز پزشکان تورم تعرفه پزشکی نماینده مجلس عمومی غیر دولتی افزایش تعرفه ها نظام پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۶۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۷ درصدی مرگ بر اثر مسمومیت قرص برنج در مازندران

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت: در سال گذشته ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در استان جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان مازندران، دکتر علی عباسی، مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: در سال 1402 از مجموع فوتی‌های مسمومیت با  قرص برنج در استان 125نفر مرد و بقیه زن بوده اند.

وی افزود: در  مدت اعلام شده شهرستان بابل با  37، ساری و میاندرود با 28 و آمل با 26 فوتی به ترتیب بیشترین و کمترین آمار مسمومیت با قرص برنج را داشته اند. در شهرستان  بهشهر و عباس آباد نیز هر کدام 2 فوتی گزارش شده است.

عباسی بیان کرد:  بر اساس گزارش‌ها شهریور با 23، مهر با 20 و آذر با 19 مورد بیشترین فوتی و خرداد و تیر هر کدام با 10 مورد کمترین فوتی را داشته‌اند.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با تاکید بر ضرورت اعمال تدابیر سختگیرانه برای جلوگیری از توزیع قرص برنج گفت: در سال‌های اخیر و طبق آمار موجود شاهد کاهش تلفات قرص برنج در استان بودیم، اما برای کاهش مرگ و میر با قرص برنج به گونه‌ای باید اقدام کرد که به آسانی و سهولت قرص برنج در دسترس مردم قرار نگیرد و برای مصارف خاص این قرص باید آن را از مجاری مناسب تهیه کرد و عرضه آن باید محدود شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • چگونگی استفاده بیماران از سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • جزییات راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • نظر دولت درباره افزایش تعطیلی آخر هفته
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • پیشنهاد دولت برای افزایش تعطیلی هفته چه روزی است؟
  • افزایش ۲۷ درصدی مرگ بر اثر مسمومیت قرص برنج در مازندران
  • ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی/ جدول افزایش قیمت نسخه‌ها