Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، امیر نیک رویان گفت: با بهره برداری از پروژه های در دست اجرای این گروه، در سال 1400 بین 5 تا 6 هزار فرصت شغلی جدید به ویژه در مناطق محروم کشور ایجاد می شود.

وی افزود: ایجاد فرصت‌های شغلی در شرایط فعلی کشور، اقدامی ارزشمند و نوعی عبادت به حساب می‌آید که می تواند بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیک رویان ادامه داد: در شرایط فعلی که تحریم‌های ظالمانه دشمنان کارها را سخت کرده، گروه مالی گردشگری توانسته نقش خوبی در اقتصاد کشور ایفا کند و در بخش‌های مختلف اقتصادی حضوری فعالانه داشته باشد.

وی گفت: سال 1400 سال شکوفایی سرمایه‌گذاری‌های انجام شده گروه مالی گردشگری است و پروژه‌های در دست اجرای این گروه، به تدریج یکی پس از دیگری به بهره‌برداری خواهد رسید که حاصل آنها علاوه بر عمران و آبادانی مناطق محروم، ایجاد هزاران فرصت‌های شغلی مستقیم و غیرمستقیم به ویژه برای جوانان است.

مدیر روابط عمومی گروه مالی گردشگری تصریح کرد: ما به عنوان بخش خصوصی فعالیت می‌کنیم اما وظیفه ذاتی، دینی و اخلاقی خود می‌دانیم در چارچوب سیاست‌های کشور برای رفع تحریم‌ها گام برداریم.

نیک رویان گفت: در شرایط سخت تحریم، قرارداد طرح‌های توسعه فولاد بناب با قرارگاه خاتم الانبیا منعقد شد و ثابت کردیم که می توانیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. در طرح توسعه فولاد بناب که کارهای اولیه آن شروع شده، برای بیش از 3 هزار نفر فرصت‌های شغلی در استان آذربایجان شرقی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: ایجاد بیش از 10 هزار شغل مستقیم و 40 هزار شغل غیرمستقیم، نهضت ساخت مدرسه‌سازی در مناطق محروم، توسعه زیرساخت‌های صنعتی، معدنی و گردشگری، سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بزرگی همچون احداث کارخانه‌های فولاد بافت و فولاد بناب، میکامال کیش، سیتی سنتر اصفهان و مرکز تجاری، تفریحی و گردشگری آیلند به عنوان نخستین شهر نمونه گردشگری، بخشی از تلاش‌های انجام شده گروه مالی گردشگری در یک دهه اخیر است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: گروه مالی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۷۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت۳۱۷هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی

مدیرکل دفتر توسعه هدایت نیروی کار وزارت کارگفت:در مدت ۱۰ماهه تعداد ۳۳۰هزار نفر نیروی کار در سامانه جستجوی شغلی ثبت‌نام کرده‌اند و ۳۱۷هزار فرصت شغلی به ثبت رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،سامانه جستجوی شغل با هدف کاهش هزینه های جستجوی شغلی، اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان، رضایت مندی مخاطبان و در نهایت ایجاد پویایی در بازار کار راه اندازی شد و در دی ماه 1400 مورد بهره برداری قرار گرفت.سامانه جست و جوی شغل که با هدف اتباط بین کارجویان و کارفرمایان، کاهش هزینه‌های جست‌وجوی شغل و ایجاد پویایی در بازار کار آغاز به کار کرد.

 این سامانه فرصتی است تا رضایت مندی استفاده کنندگان از خدمات کاریابی افزایش یافته و موجبات کاهش بروکراسی اداری، هزینه های جستجوی شغلی و بهبود عملکرد دفاتر کاریابی را فراهم نماید.

امید ملک,مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت وگویی اعلام کرده است:بیش از 330هزار نیروی کار در 10ماه گذشته در سامانه شغل ثبت‌نام کردند و از این تعداد 35هزار نفر وارد بازار کار شده‌اند.

وی درباره علت راه‌اندازی سامانه جست‌وجوی شغل گفت: در گذشته سامانه‌های کاریابی راه اندازی شده بودند، اما بهره‌وری آن‌ها آن‌طور که سیاستگذار انتظار داشت، بالا نبود و وزارت تعاون برای رفع این مشکل بستری را فراهم کرد که بازیگران حوزه کار اعم از کارجو و کارفرما بتوانند نیاز خود را مطرح کرده و به یکدیگر متصل شوند.

ملک افزود: این سامانه با شفافیتی که در اطلاعات بازار کار ایجاد می‌کند، می‌تواند هزینه جست‌وجوی شغل را برای کارفرما و کارجو کاهش دهد. از طرف دیگر از آنجایی که این سامانه به واسطه حاکمیتی بودن به بانک‌های اطلاعاتی متصل است، سوابق شغلی، تحصیلی و مهارتی کارجو را راستی‌آزمایی کرده و کارفرما نیرویی انتخاب می‌کند که گفته‌هایش با سوابق او همخوانی دارد.

ملک تصریح‌کرد: اصلاح آیین‌نامه مربوط به کاریابی در سال 1401به تصویب هیات وزیران رسید و سامانه جست‌وجوی شغل از تیرماه 1402آغاز به کار کرد.

مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون در تشریح عملکرد این سامانه، گفت: در 10ماهی که از آغاز به کار این سامانه می‌گذرد، تعداد 330هزار نفر نیروی کار در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند. از این تعداد 160هزار نفر سوابق خود را تکمیل کرده و درخواست شغل داده‌اند.

وی درباره استقبال کارفرمایان از این سامانه بیان‌داشت: در این مدت 30هزار کارفرما در سامانه ثبت نام کرده‌اند و 317هزار فرصت شغلی را به ثبت رسانده‌اند.

مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون افزود: برای 112هزارنفر از کارجویان توسط دفاتر کاریابی معرفی نامه جذب صادر شده و حدود 35هزار نفر از آنان مشغول به کار شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • افتتاح ۴ پروژه در بافت و تحول در اشتغال منطقه توسط گروه مالی گردشگری
  • سنگ اندازی‌ها باعث فرار سرمایه‌گذار از همدان می‌شود
  • ثبت۳۱۷هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی
  • اهمیت نقش حمایتی مسئولان در جذب و ماندگاری سرمایه‌گذاران در همدان
  • ریابکوف: بریکس پلتفرم مالی ویژه راه‌اندازی می کند
  • ۹۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد