Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ای‌بی‌سی، معترضان به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) باز هم در ایرلند شمالی به خیابان ها آمده و به اعتراض پرداختند.

بر اساس گزارش ای‌بی‌سی، در جریان برخورد پلیس با معترضان، اعتراضات به خشونت گرایید.

پلیس شب گذشته اعلام کرد که در حال بررسی گزارش‌ها در خصوص بی نظمی‌های روی داده در شهر «نیوتاون ابی» (Newtownabbey) در حومه شمالی بلفاست در ایرلند شمالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصاویر ضبط شده خودروهای به آتش کشیده و نیز یک ون پلیس را که مورد هدف قرار گرفته بود، نمایش می‌دهد.

پلیس ایرلند شمالی از معترضان خواست تا آرامش خود را حفظ کرده و خواهان پایان خشونت‌ها شد.

اعتراضات شب گذشته پس از آن انجام می‌شود که در طول درگیری‌ها در بلفاست و «لندن دری» (Londonderry) که جمعه شب به وقوع پیوست، ۸ نفر بازداشت شده و ۲۷ افسر پلیس زخمی شدند.

به گزارش مهر، در دهم دی ماه سال گذشته مجلس عوام انگلیس توافق حاصله میان لندن و بروکسل درخصوص روابط بریتانیا و اتحادیه اروپا پس از اجرای توافقنامه برگزیت را با اکثریت قاطع تصویب کرد. مجلس عوام انگلیس این توافق را با ۵۲۱ رأی موافق در برابر ۷۳ رأی مخالف به تصویب رساند.

بر این اساس از روز اول ژانویه سال جاری میلادی روابط بریتانیا و اتحادیه اروپا وارد مرحله جدیدی شد.

سران اتحادیه اروپا نیز در همان تاریخ توافق تجاری انجام شده میان این اتحادیه و انگلیس در خصوص شرایط مبادلات اقتصادی در دوران پسا برگزیت را امضا کردند.

این توافقنامه به امضای «اورزلا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا و «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا رسید.

از سوی دیگر، ۹ دی ماه سال گذشته نیز «سباستین فیشر» سخنگوی ریاست اتحادیه اروپا با انتشار پیامی اعلام کرد که ۲۷ کشور عضو این اتحادیه به اتفاق آرا با «درخواست موقت» توافق تجاری با بریتانیا موافقت کردند تا امکان اجرایی شدن آن از یکم ژانویه ۲۰۲۱ فراهم شود.

پس از نزدیک به یک سال کشمکش، انگلیس و اتحادیه اروپا سرانجام ۲۴ دسامبر سال ۲۰۲۰  (۴ دی ۱۳۹۹) به توافقی تاریخی درباره مقررات حاکم بر روابط بین خود پس از خروج بریتانیا از این اتحادیه موسوم به برگزیت دست یافتند.

توافق یاد شده به طرفین امکان تجارت بدون تعرفه کالا را می‌دهد و همچنین همکاری‌های نزدیک پلیس و نهادهای قضائی را ممکن می‌کند.

انگلیس با سپری کردن دوره انتقالی ۱۱ ماهه، سرانجام از روز یکم ژانویه ۲۰۲۱ از اتحادیه گمرکی و بازار واحد اروپایی خارج شد؛ اما اتحادیه اروپا روز دوشنبه ۲۵ اسفند ماه سال گذشته اعلام کرد که اقدام حقوقی علیه بریتانیا به دلیل عدم رعایت مفاد توافق «برگزیت» را آغاز کرده است.

کمیسیون اروپا در حالی از به جریان افتادن دو فرایند حقوقی علیه بریتانیا خبر داد که لندن اعلام کرده بود به طور یکجانبه آغاز برخی بازرسی‌های گمرکی در ایرلند شمالی را به تعویق انداخته است.

بروکسل بر این باور است که انگلیس به این ترتیب توافق دوجانبه برای خروج این کشور از اتحادیه اروپا که اواخر سال ۲۰۱۹ به امضاء رسید را نقض کرده است.

«ماروش شوچوویچ» معاون کمیسیون اروپا با ارسال نامه‌ای برای «دیوید فراست» مسئول روابط با اتحادیه اروپا در دولت انگلیس خواستار تجدیدنظر لندن در تصمیم خود شده بود.

بریتانیا و اتحادیه اروپا پس از برگزیت در مرز ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند هم مرز شده‌اند.

ایرلند شمالی بخشی از بریتانیا و جمهوری ایرلند عضوی از اتحادیه اروپا است. بخش مهمی از کشمکش‌های لندن و بروکسل در مذاکرات برگزیت بر سر وضعیت این مرز مشترک پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بود.

تصمیم اتحادیه اروپا برای به جریان انداختن دو فرایند حقوقی علیه بریتانیا در حالی اتخاذ شد که روابط بروکسل و لندن پس از پایان دوره انتقالی برگزیت همزمان با آغاز سال ۲۰۲۱ پرتنش بوده است.

رقابت بر سر تصاحب واکسن‌های بیماری «کووید ۱۹»، جایگاه نماینده اتحادیه اروپا در بریتانیا و حالا اختلاف بر سر اجرای توافق برگزیت از جمله عوامل تنش زا در روابط اتحادیه اروپا با بریتانیا طی چند ماه اخیر بوده‌اند.

بریتانیا هدف از تعویق آغاز روند بازرسی‌های گمرکی در ایرلند شمالی را فرصت دادن بیشتر به شرکت‌ها برای هماهنگی با مقرات جدید در دوره پسابرگزیت اعلام کرده است.

بنا به توافق برگزیت، ایرلند شمالی همچنان بخشی از بازار مشترک اتحادیه اروپا محسوب می‌شود تا به این ترتیب از بازرسی‌های مرزی در مرز با جمهوری ایرلند جلوگیری شود. احتمال بازرسی‌های مرزی در مرز ایرلند شمالی با جمهوری ایرلند نگرانی‌هایی را بابت از سرگیری خشونت‌ها در این منطقه پدید آورده بود.

بریتانیا در توافق برگزیت متعهد شده بود که برای جابجایی کالاها میان ایرلند شمالی و دیگر بخش‌های خاک انگلیس برخی بازرسی‌های گمرکی را انجام خواهد داد. این در حالیست که لندن اجرای این بازرسی‌ها را به طور یکجانبه تا ماه اکتبر به تعویق انداخته است.

کد خبر 5181242

منبع: مهر

کلیدواژه: برگزیت انگلیس ایرلند شمالی پلیس ایالات متحده امریکا عراق ایران عربستان سعودی برجام روسیه کمیسیون ویژه برجام ویروس کرونا فلسطین رژیم صهیونیستی مصطفی الکاظمی افغانستان سوریه کره شمالی اتحادیه اروپا ایرلند شمالی اتحادیه اروپا جمهوری ایرلند بازرسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است

به گزارش همشهری آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی طی حملات پهپادی و موشکی گسترده به اهدافی در اراضی اشغالی، گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صدها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی در اراضی اشغالی، پس از حمله رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام متقابل ایران را که تهران آن را پاسخی «مشروع» به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرده بود، «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آن‌ها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم‌ به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

کد خبر 846996 منبع: ایسنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا ایران و کره ‌شمالی خبر ویژه تحریم ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس
  • دفاع برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • توافق اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم‌های ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران
  • بلژیک: اروپا در آستانه توافق بر سر دارایی های خارجی روسیه است