Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@09:24:09 GMT

ورود ۱۵ هزار واکسن کرونا به آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۸۹۹۰

ورود ۱۵ هزار واکسن کرونا به آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین صومی در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا و واکسیناسیون بیماران خاص در استان اظهار داشت: در حال حاضر استان ما از نظر وضعیت بیماری کرونا در وضعیت مناسبی قرار ندارد و نسبت به اواخر دی ماه تا آخر اسفند ماه که در وضعیت پایدار قرار داشتیم به خاطر بی مبالاتی‌ها و عدم همراهی با پروتکل‌های بهداشتی آرام آرام بیماری افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش بیماران شناسایی شده و بستری در بیمارستان‌های استان ادامه داد: فعلاً شهرستان‌های جلفا و سراب در وضعیت قرمز و سه شهرستان هشترود، میانه و شبستر نارنجی و به غیر از ۴ شهرستان با وضعیت آبی آن هم با جمعیت کم بقیه شهرستان‌ها زرد هستند و اکثر شهرستان‌های با وضعیت زرد نیز در آستانه نارنجی شدن هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص بیماری کرونای انگلیسی افزود: اگر در طی یک روز ۴۶۶ نفر بیمار در استان شناسایی شود حداقل ۵۰ درصد آنان مبتلا به کرونای انگلیسی می‌باشند و در حال حاضر ۳۰۰ نفر با ژن جهش یافته انگلیسی در طول دو هفته گذشته در استان شناسایی شده است.

صومی ادامه داد: بیماران خاص در آذربایجان شرقی برای دریافت واکسن کرونا با همراه داشتن کارت بیماری و شناسایی طی چند روز آینده از ساعت ۹ تا ۵ به بیمارستان‌های تعیین شده مراجعه کنند.

وی در خصوص دریافت واکسن کرونا توسط بیماران خاص اظهار داشت: بیماران پیوند کبد، کلیه، قلب و ریه برای دریافت واکسن به بیمارستان امام رضا (ع) تبریز و بیماران مبتلا به ام اس به بیمارستان الزهرا (س) وبیماران مبتلا به هموفیلی و تالاسمی هم می‌توانند طی چند روز آینده برای تزریق واکسن کرونا به بیمارستان سینای تبریز مراجعه کنند و تزریق واکسن به گروه‌های تعیین شده در تمامی بیمارستان‌های سایر شهرستان‌های استان انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از ورود ۱۵ هزار واکسن کرونا به استان آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: مقرر بود در وهله اول واکسن‌ها به کادر درمان تزریق شوند و سپس اعلام شد که افراد مسن نگهداری شده در مراکز سالمندان نیز واکسینه شوند که این اتفاق هم افتاد.

وی ادامه داد: در مرحله بعد مقرر شد پاکبان‌ها واکسینه شوند که ۱۰۰۰ نفر از این گروه واکسینه شده‌اند و با مابقی نیز در حال انجام است.

صومی گفت: سه مرحله از واکسن اسپوتنیک روسی و واکسن سینوفارم چینی و واکسن هندی وارد شده که هر یک از گروه‌های هدف مشخصی دارند که بر اساس سند ملی واکسیناسیون تعیین شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مردم خواست که برای کارهای غیر ضروری از خانه خارج نشده و دورهمی ها را به حداقل برسانند تا در دو هفته آینده وضعیت بیماری کنترل شده و شاهد افزایش بیماری در استان نباشیم.

کد خبر 5181360

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز ویروس کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا شیوع کرونا روز طبیعت آمار کرونا کرمانشاه بوشهر اراک گرگان 12 فروردین محدودیت های کرونایی ستاد ملی مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف تردد وسایل نقلیه واکسن کرونا شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مسئول کانون بسیج جامعه کشاورزی خمینی‌شهر با اشاره به اجرای طرح رایگان واکسیناسیون علیه بیماری نیوکاسل در طیور بومی این شهرستان گفت: این بیماری با علائم پیچش گردن، بی‌حالی و در برخی موارد علائم عصبی و تنفسی و خِرخِر گلو همراه است و در صورت شیوع نوعی بیماری مهلک با تلفات بالا و شیوع سریع است و این بیماری نه‌تن‌ها باعث از بین رفتن طیور منطقه می‌شودو تهدیدی جدی برای مرغداری‌ها که به‌عنوان بنگاه‌های اقتصادی مهم مطرح هستند، است

الهه شیروی هدف از اجرای این طرح را جلوگیری انتقال ویروس از طیور بومی به طیور صنعتی و افزایش سطح ایمنی طیور بومی دانست و افزود: این نوع واکسن که متفاوت با سایر واکسن‌ها از نظر مقاومت در برابر حرارت و سهولت استفاده آن به جهت ریختن در ظرف آبخوری آنها است، در اختیار مرغداران قرار گرفته و تاکنون ۳۰ هزار و ۱۵۶ قطعه پرنده خانگی از جمله اردک، کبوتر، غاز و سایر ماکیان واکسینه شدند.


این طرح تا پایان فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد و بین محله‌های مختلف کوشک، قلعه امیریه، اصغرآباد و درچه نیز توزیع شده است.

دیگر خبرها

  • وضعیت آب‌وهوا طی روزهای آینده/ بارش باران در این استان‌ها
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه + فیلم
  • واگذاری واحدهای شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • آخرین وضعیت دریاچه ارومیه |‌ ویدئو
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز