Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگرانبر اهمیت برنامه محور بودن بودجه سال ۱۴۰۰ بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مهندس سعید اوحدی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک سال نو، به مفاهیم تحولی دعای تحویل سال اشاره کرد و گفت: در آموزه‌های دینی، مخصوصاً در آموزه‌های مذهب شیعه به‌عنوان یک مذهب پویا، انسان مؤمن که به سیره ائمه اطهار (ع) تأسی می‌کند، انسان تحول‌گرا است که در یک چرخه تسلسل یکنواخت قرار نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن قرائت دعای تحویل سال، عنوان کرد: دعای تحویل سال یک دعای کاملاً منطقی و منطبق با همه تحولات روحی و جسمی است که نگاه آن یک نگاه درونی به ویژگی‌های انسان است و نگاه بیرونی نیست. وقتی گفته می‌شود «یا مقلب القلوب» یعنی خداوند انقلاب را در درون دل انسان‌ها ایجاد می‌کند که یک حرکت درونی و جوهری است.

وی گفت: طبق گفته خداوند متعال، همه پدیده‌های عالم یک ظاهر و یک باطن دارند و این دعا می‌خواهد ما را از ظاهر تحولات طبیعتی که با چشم سر کاملاً مشهود است، به یک نگاه درونی به تغییر و تحولی که به دست خداوند است برساند.

اوحدی با بیان اینکه در دعای تحویل سال در واقع از خدا می‌خواهیم که مصادیق درونی حال ما را تغییر دهد، اضافه کرد: این دعا که به زیبایی تمام نقل شده، این نگاه را به درون انسان دارد که هر تحول بیرونی در واقع باید یک زمینه درونی داشته باشد. در شروع سال جدید باید از خودمان بپرسیم چرا در بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمت می‌کنیم و واقعاً به دنبال چه هستیم. هدف ما باید خدمت به جامعه ایثارگری باشد، زیرا در آخرت شاخص‌های خداوند این نیست که ما در دنیا معاون بوده‌ایم یا کارمند یا مدیرکل، بلکه شاخص این است که چقدر با نیت صدق در خدمت ایثارگران بوده‌ایم و به چه میزان به خانواده شهید، جانباز و آزاده خدمت کرده‌ایم.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگرانیادآور شد: همه ما باید آن دنیا پاسخگو باشیم کسی که مسئولیتی داشته باشد، باید بیشتر پاسخگو باشد و هرچه مسئولیت هم بزرگتر باشد، مطمئناً سخت‌گیری بیشتری خواهد بود. لذا لازم است که در شروع سال جدید نیم نگاهی به گذشته داشته باشیم و ببینیم سال گذشته چه کرده‌ایم و چقدر از این نعمت بزرگ خدمت به جامعه شاهد و ایثارگر و فرصت‌هایی که خداوند در اختیار ما قرار داده، استفاده کردیم.

معاون رییس جمهور در پایان پس از استماع گزارش ملک محمد نجفی، معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران، با تشریح برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال جاری و بودجه سال ۱۴۰۰، بر لزوم برنامه محور بودن بودجه سال جاری تأکید کرد و به بیان توصیه‌های راهبردی برای خدمت رسانی به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پرداخت.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران دعای تحویل سال بودجه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۳۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود پاکدل ظهر سه شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز که در سالن آمفی تئاتر این اداره کل برگزار شد، گفت: امام خمینی (ره) نظامی را طراحی و مستقر کردند که ادامه مسیر طراحی شده توسط پیامبر اکرم (ص) برای سعادت بشریت و نیز مسیر طی شده توسط امام حسین (ع) در روز عاشورا و صحرای کربلا بود.

وی مطرح کرد: انتخاب این مسیر دشواری‌ها و مشقت‌هایی دارد و از ابتدا نیز به همین صورت بوده است. عده‌ای پیامبر اسلام (ص) را همراهی کردند و عده دیگر در مقابل ایشان ایستادند و جنگ‌ها و غزواتی را به منظور جلوگیری از ادامه مسیر طراحی شده برای سعادت بشریت برنامه ریزی کردند، چند سال پیامبر را در محاصره اقتصادی قرار دادند و توطئه ترور ایشان را طراحی کردند.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه این افراد وقایع غدیر را سانسور کردند و اجازه ندادند توصیه‌های پیامبر اسلام (ص) اجرا شود، بیان کرد: در دوران انقلاب نیز همین وقایع تکرار شد و موضوعاتی را منافقان در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد کردند و همه کشورهای دنیا دست به دست هم دادند تا در مقابل این نظام ایستادگی کنند.

پاکدل با بیان اینکه تحریم ما مربوط به اکنون نیست و از زمان پیروزی انقلاب آغاز شده و همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: ملت ایران به ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران در این راه همواره مقاومت و سختی‌ها را تحمل کردند و خوش درخشیدند. در روزگاری برای واردات سیم خاردار با مشکل مواجه بودیم اما امروز به جایگاهی رسیده‌ایم که در عملیات وعده صادق صدها موشک و پهپاد به سمت رژیم صهیونیستی شلیک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه همه دنیا تلاش کردند تا این امر محقق نشود و عملیات منجر به شکست شود اما ناکام ماندند، خاطرنشان کرد: تمام پیروزی‌ها و سربلندی‌های نظام در طول این سال‌ها به برکت خون شهدا و جانفشانی‌های رزمندگان و جانبازان و آزادگان رقم خورده که باید آنها را قدر بدانیم. امام راحل بر صدور این انقلاب تاکید داشتند و منظور ایشان از این سخن، حمله و یورش نظامی نبود.

از جامعه ایثارگری عذرخواهی می‌کنیم

معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: همه مردم نه تنها در کشورهای اسلامی بلکه در کشورهای حامی رژیم صهیونیستی نیز علیه سیاست‌های اسرائیل، آمریکا، انگلیس و همراهان آنها به پا خاسته اند و با راهپیمایی اعتراضات خود را اعلام می‌کنند. همه اینها را مرهون خون شهدا هستیم و باید قدردان باشیم.

پاکدل بیان کرد: انتصاب مدیران به ویژه مدیران کل به تنهایی بر عهده وزیر یا رئیس دستگاه مربوطه نیست و نیازمند موافقت استاندارد و نماینده ولی فقیه در استان و برخی دستگاه‌های داخلی نیز هست. سیاست بنیاد شهید بر آن است که مدیران از داخل مجموعه انتخاب شوند اما اگر مجبور به انتخاب شخص از خارج از بنیاد شدیم، فرد باید علاوه بر تجربه کافی، ویژگی‌های خاصی از جمله ایثارگری، جانبازی یا … را نیز دارا باشد.

وی عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه مقرر شد بنیاد شهید و امور ایثارگران ظرف مدت یک سال نسبت به بازنگری در قوانین اقدام کرده و قوانینی را منطبق با نیازهای امروز ایثارگران طراحی و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال کند که در این مسیر از نظرات و پیشنهادات شما استفاده می‌کنیم زیرا بازنگری قوانین و مباحث فرهنگی حوزه ایثار و شهادت از اهمیت بسیاری برخوردار است.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه گاهاً در حوزه معیشت و سالمندی ایثارگران کم توجهی شده است، اظهار کرد: آمار جانبازان این کشور ۶۴۹ هزار نفر و تعداد همسران شهدا که در قید حیات هستند، حدود ۶۱ هزار نفر است و همه در حال ورود به کهنسالی هستند و نیازهای این گروه تقریباً متفاوت با سایر افراد جامعه است، بنابراین باید توجه ویژه ای به این موضوع شود.

پاکدل از افزایش بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران از ۷۲ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: در حد بضاعت توانستیم ماده ۳۸ را اجرا و معوقات را پرداخت کنیم، همچنین مبلغ مستمری والدین شهدا نیز افزایش یافته است تا در زمینه معیشت با مشکلات کمتری مواجه باشند اما همچنان کارهای بسیاری وجود دارد که باید انجام دهیم.

وی با بیان اینکه قوانین تصویب شده با اعتبارات در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران مطابقت ندارد، عنوان کرد: نیاز ایثارگران بر اساس قوانین تصویب شده حدود ۲۶۰ هزار میلیارد تومان بوده اما اعتبار امروز ما حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان است. در این راستا از جامعه ایثارگری عذرخواهی می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم خادمان خوبی برای خانواده‌های معظم شهدا باشیم.

کد خبر 6086820

دیگر خبرها

  • رزمایش طرح سپاس با همکاری تیپ ۵۵ هوابرد برگزار شد
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد
  • «وعده صادق» یاس و ناامیدی را بیش از پیش بر دل دشمنان افکند
  • اجرای برنامه های متنوع فرهنگی بنیاد شهید در ایلام قابل تقدیر است
  • حفظ ارزش‌های اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهیم