Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@00:45:33 GMT

تشکیل ۲۰۰۰ پرونده تخلف در روزهای ابتدایی ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۴۳۹۶

تشکیل ۲۰۰۰ پرونده تخلف در روزهای ابتدایی ۱۴۰۰

بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، طی روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۲۰۰۰ پرونده تخلف صنفی درتشکیل شده است.  

به گزارش ایسنا، از مجموع بازرسی‌ها در بخش کالا و خدمات، بیشترین بازرسی بر کالاهای اساسی از جمله گوشت، مرغ، روغن و شکر متمرکز بوده است.  

همچنین از مجموعه بازرسی‌های انجام شده از ابتدای امسال و در جریان طرح نظارتی ویژه نوروز، ۳۵۶۶ واحد متخلف توسط بازرسان در سراسر کشور شناسایی شدند که که از این تعداد ۳۲ پرونده مربوط به کالاهای قاچاق مکشوفه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این میان از مجموع پرونده‌های تشکیل شده طی این مدت ۱۸۹۳ پرونده به تعزیرات حکومتی استان‌ها ارسال و ۱۶۶۳ پرونده نیز در حال آماده سازی برای ارسال به تعزیرات حکومتی است.  

تداوم طرح تشدید نظارت بر بازار تا ۲۰ فروردین

طبق اعلام سازمان حمایت طرح تشدید نظارت بر بازار شب عید که با هدف حفظ تعادل در عرضه و تقاضای کالا و خدمات و تنظیم بازار از نیمه بهمن ماه آغاز شده بود، تا تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ ادامه دارد.  

کاهش ۷ درصدی شکایات مردمی در سال ۱۳۹۹

همچنین بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان حمایت، در سال گذشته (۱۳۹۹) حدود ۲۴۰ هزار و ۴۲ فقره گزارش و شکایت مردمی در خصوص کالا و خدمات از طریق ستاد خبری مستقر در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ها دریافت شده و مجموع شکایات دریافتی در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ (۲۵۷ هزار و ۵۴۸ فقره) کاهش ۷ درصدی داشته است.  از مجموعه شکایات دریافت شده ۲۳۶ هزار و ۸۷۰ فقره معادل ۹۸ درصد قابل پیگیری و ۳۱۷۲ فقره معادل ۲ درصد غیر قابل پیگیری بوده است.

در این میان از مجموع شکایات رسیدگی شده ۸۳ هزار و ۸۰۴ فقره معادل ۳۵ درصد منجر به تنظیم برگ گزارش بازرسی و ۱۲۷ هزار و ۷۷۴ فقره معادل ۵۳ درصد منجر به عدم احراز تخلف و ۲۸ هزار و ۴۶۴ فقره معادل ۱۲ درصد به علت انجام کار کارشناسی در حال پیگیری است.

بیشترین شکایات مربوط به نان و تعمیر خودرو

از این تعداد شکایات، ۲۱۰ هزار و ۲۲۱ فقره معادل ۸۷ درصد مربوط به کالا و ۲۹ هزار و ۸۲۱ فقره معادل ۱۳ درصد مربوط به خدمات بوده است. بیشترین شکایت دریافت شده نیز در بخش کالا مربوط به انواع نان، میوه و سبزی و در بخش خدمات مربوط به نرخ تعمیر خودروهای سبک و رستوران‌های غذاخوری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نظارت بر بازار عید فقره معادل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات واگذاری سرخآبی‌ها اعلام شد

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در گفتگو با بخش خبری ۱۴ با بیان اینکه امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه اشتقلال و پرسپولیس در فرابورس ایران به بخش غیر دولتی واگذار شد گفت:  سال ۱۴۰۰ دولت سیزدهم در شرایطی بر روی کار آمد که هر دو باشگاه به دلیل عدم رعایت  برخی از ضوابط کنفدارسیون  دچار محرومیت شده بودند که  در همان سال ۱۴۰۰ با  هماهنگی دستگاه‌ها و کارگروه اجرایی فی مابین وزارت ورزش و جوانان،   سازمان خصوصی وسازی، سازمان بورس و وزارت اقصاد تشکیل شد و اسنفد ماه اولین گام برداشته شد.

به گفته وی  در سه دوره واگذاری‌های انجام شده دولت‌های قبلی برای واگذاری این دو باشگاه تلاششان ناکام ماند.

او گفت: تا اسفند سال ۱۴۰۰،   ۴۰۰ هزار نفر از مردم و طرفداران اقدام برای  افزایش سرمایه کردند و از محل افزایش سرمایه  و با بورسی شدن سلب حق تقدم انجام شد و در سال ۱۴۰۱ سه مرتبه تلاش شد از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرآیند مالکیت انجام شود  که مشکلی برای  مراجع آسیایی صورت نگیرد و مالکیت باشگاه‌ها برای این مراجع مشخص شود، اما با توجه به پابان مهلت‌ای افی سی در انتهای سال گذشته از طریق مشارکت کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و کنسرسیومی  از ذیل پتروشیمی امروز صبح در فرابورس محقق شد.

خاندوزی بیان کرد: قیمت هر سهم طبق اطلاعاتی که در فرابورس اعلام شد ارزش نهایی سهام این دو باشگاه به ارزش تقریبی ۲ هزارو ۸۰۰ میلیارد تومان،   برای استفلال سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس  امروز نهایی شد.

وزیر اقتصاد بیان کرد: با توجه به آنکه ۱۰ درصد معامله به صورت تسه نقدی و ۹۰ درصد اقساطی است بخش نقدی آن امروز قطعی شد و بخش اقساطی آن  در طی مهلت ۶ ماه هم از سوی بانک‌ها و هم از سوی شرکت‌های پتروشیمی باید پرداخت شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • میزان جریمه‌های تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد در فروردین اعلام شد
  • مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • جریمه ۴۴ هزار میلیارد ریالی اصناف متخلف همدان
  • توقیف ۱۱۵ دستگاه خودرو حادثه‌ ساز در خراسان رضوی
  • مختومه شدن ۹۶ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف قزوین
  • تعقیب قضایی حدود۶ هزارقاچاقچی کالا وارز در کرمان
  • جزییات واگذاری سرخآبی‌ها اعلام شد
  • دستگیری ۵۹۳۶ متهم قاچاق کالا و ارز در استان کرمان