Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» عباس مقتدایی  نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پایان سال گذشته طی اطلاعیه و مصاحبه‌ای اعلام کرده است که در برخی مناطق امتحانات دانشگاه ها به صورت حضوری برگزار می شود.

وی افزود: در همین راستا برخی دانشگاه‌ها خود را برای برگزاری امتحانات حضوری آماده می‌کنند و به دانشجویان در این خصوص اطلاع رسانی کرده‌اند که احتمال برگزاری امتحانات به صورت حضوری هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اصفهان در مجلس یازدهم، افزود: این موضوع باعث نگرانی جدی دانشجویان و خانواده‌های آنان شده است و مرتبا درحال تماس با دفاتر نمایندگی و ابراز نگرانی از این تصمیم هستند.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه ادامه داد: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد کرونا، موج چهارم شیوع کرونا آغاز شده است و دانشجویان جهت عزیمت به دانشگاه‌ها باید از حمل و نقل عمومی همچون اتوبوس و قطار استفاده نمایند و درخوابگاه‌ها مستقر شوند.

عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی، یادآور شد: این مسئله و نگرانی در دانشگاه‌های مطرح در کلانشهرهایی همچون تهران، اصفهان، مشهد و شیراز  بیشتر است چرا که تعداد دانشجویان غیربومی نیز زیاد است.

مقتدایی مطرح کرد: وقتی تجربه موفق امتحانات مجازی در ترم‌های گذشته را داریم و همچنین کلاس‌های ترم جاری به طور کامل به صورت مجازی برگزار شده است علت برگزاری امتحانات به صورت حضوری و تهدید سلامتی دانشجویان و همچنین ایجاد زحمت و هزینه برای دانشجویان چیست؟

مکاتبه با وزرای علوم، کشور و بهداشت برای برگزاری غیرحضوری امتحانات پایان ترم دانشجویان

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در همین مورد مکاتبه ای با وزرای علوم، کشور و بهداشت داشتم و مطالب و دلایل ارجحیت غیرحضوری بودن امتحانات پایان ترم دانشجویان را ذکر کردم و از آنان خواستم در اسرع وقت بررسی و اقدام لازم را در دستور کار قرار دهند.

وی افرود: الان دانشجویان و خانواده ها نگرانند و متولیان نباید با برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری خطر افزایش احتمال ابتلا به کرونا را در دانشجویان و خانواده آنان افزایش دهند.

مقتدایی مطرح کرد: به فرض دانشجویی که در مناطق قرمز سکونت دارد باید برای امتحانات حضوری به دانشگاهش در تهران عزیمت و از طریق حمل و نقل عمومی همچون اتوبوس یا قطار سفر کند و مدت زیادی در خوابگاه‌ها مستقر شود و سپس به شهر خود و نزد خانواده‌اش برگردد و این کار احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می دهد و هزینه های دانشجویان را نیز زیاد می کند؛ وقتی دانشجو ناقل باشد و یا مبتلا شود، خطر ابتلا خانواده آن و همچنین اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها نیز افزایش می‌یابد.

مقتدایی یادآور شد: به صورت جدی پیگیر این موضوع هستیم و تذکرات لازم به وزرای مربوطه داده شده است وزارت علوم نیز باید در مورد این مساله با احتیاط و دقت بیشتری عمل کند و نباید دانشجویان در انتظار و نگرانی بمانند تا خردادماه مشخص شود کدام شهر کم خطر یا پرخطر است؛ با توجه به تجربه موفق امتحانات غیرحضوری و همچنین مجازی بودن کلاس‌های درس، برگزاری امتحانات به صورت مجازی مطلوب تر و به صورت حضوری در این مقطع و شرایط خطرآفرین است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس یازدهم گفت: به صورت مستمر در حال رصد اقدامات وزارت علوم در این خصوص هستیم و در صورت لزوم از ابزار نظارتی مجلس جهت حفظ سلامتی دانشجویان و خانواده آنان بهره می گیریم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: امتحانات دانشگاه عباس مقتدایی دانشجویان و خانواده برگزاری امتحانات صورت حضوری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۸۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای عمل به اقدامات و اهداف مندرج در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره‌های تحصیلی اقدام به برگزاری کلاس‌های دروس ریاضی ۲ و فیزیک ۲ در نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به شیوه تعاملی و مداخله یادگیری عمیق در واحد تبریز و تعدادی از واحد‌های منتخب کشوری کرده است.

در این راستا از استادان دانشگاه آزاد اسلامی چند نفر انتخاب شدند که مینا اتفاق دانشیار گروه ریاضی و احد اصغری استادیار گروه فیزیک در دوره‌ها و کارگاه‌هایی که توسط معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد شرکت و پس از اخذ گواهی لازم برای تدریس دروس مذکور به روش مداخله یادگیری عمیق اقدام به برگزاری کلاس‌های مذکور به شیوه تعامل و رایج سنتی کرده است.

در این طرح برای هر درس ریاضی ۲ و فیزیک ۲، دو کلاس برای هر یک از استادان مذکور به شیوه تعاملی و شیوه سنتی و با تعداد ۳۵ نفر در هر کلاس در حال برگزاری است که در شیوه تعاملی نحوه تدریس استادان، نحوه برگزاری امتحانات دوره‌ای، ارزیابی دوره‌ای دانشجویان و سایر موارد دارای رویکردی نوین است.

در انتهای نیمسال تحصیلی نتیجه برگزاری این کلاس‌ها در دو حالت سنتی و تعاملی بررسی خواهد شد و برای سال تحصیلی آینده نیز تعداد کلاس‌های بیشتری با رویکرد نوین و مداخله یادگیری عمیق در واحد‌های دانشگاهی و واحد تبریز توسط معاونت علوم مهندسی و کشاورزی دانشگاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان
  • تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
  • تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری انتخابات اسفندماه شیراز
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 
  • آمادگی دادگستری شاهرود برای تعاملات آموزشی و پژوهشی با دانشگاه آزاد
  • گردهمایی دانشجویان اهل قلم پس از ۲ سال/ جشنواره «تیتر» دوباره جان می‌گیرد؟+فیلم
  • گردهمایی دانشجویان اهل قلم پس از ۲ سال/ جشنواره «تیتر» دوباره جان می‌گیرد؟
  • گردهمایی دانشجویان اهل قلم پس از ۲ سال/ جشنوراه «تیتر» دوباره جان می‌گیرد؟
  • برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر