Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسفی با بیان اینکه مردم مناطق نفتخیز حافظ منافع ملی هستند و باید مشکلات زیرساختی این استان رفع و توجه ویژه ای به بحث محرومیت زدایی صورت گیرد گفت: وزارت نفت باید به تعهدات خود در حوزه های اجتماعی و محرومیت زدایی استان خوزستان عمل کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «مجتبی یوسفی» ظهر امروز (دوشنبه ١۶ فروردین) در آئین امضای قراردادهای ساخت ۲۴ دستگاه کمپرسور سانتریفیوژ با سازندگان داخلی و قرارداد جمع آوری گازهای همراه منطقه رگ سفید، برگ برنده ایران در شرایط تحریم را، بهره مندی از مزیت های داخلی دانست و اظهار کرد: سال ١۴٠٠ که به عنوان سال، تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها توسط مقام معظم رهبری نام گذاری شد برای مجموعه و پرسنل وزارت نفت و شرکت های تابعه افتخاری است که توانستند یک کار بزرگ را انجام دهند و کمپرسور تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دوباره متخصصان داخلی توانستند تحریم را به فرصت تبدیل کنند افزود: به همت متخصصان و شرکت های توانمند داخلی (۲ شرکت کمپرسور توربین نفت و مبنا) و با تلاش کارشناسان داخلی، ٢۴ کمپرسور تولید شد که ما را از واردات آن بی نیاز و در تولید این محصول نیز خودکفا کرده است.

 

وی اضافه کرد: ٨٠٠ میلیون فوت مکعب گاز غنی شده که در کاهش آلودگی زیست‌ محیطی در استان خوزستان، بوشهر و کهگیلویه کمک می‌کند و در نهایت به اندازه توسعه یک فاز پارس جنوبی باعث صرفه جویی می شود.

 

یوسفی با اشاره به اینکه این کار بزرگ به همت ۱۲ هزار پرسنل رسمی و ۲۵ هزار نیروی ارکان ثالث شرکت مناطق نفتخیز جنوب انجام شده است تصریح کرد: مشکلات نیروهای ارکان ثالث باید رفع شود چراکه این نیروها با کمترین‌ها، کارهای بزرگی در نقاط مختلف کشور انجام می دهند.

 

وی با تاکید بر اینکه وزارت نفت باید به تعهدات خود در حوزه های اجتماعی و محرومیت زدایی استان خوزستان عمل کند ادامه داد: اگر چسبندگی اجتماعی که باعث امنیت ملی بوده، توسط عشایر و مردم غیور استان‌های جنوبی، خوزستان، کهگیلویه، بوشهر و مناطق نفت خیز نبود، برای حفظ هر کدام از سرمایه ها باید هزینه های زیادی می‌کردیم اما اکنون مردم ما حافظ منافع ملی کشور هستند.

 

دبیر مجمع نمایندگان خوزستان ابراز کرد: هیچ زمانی نمی‌گوییم نفت متعلق به استان‌های جنوبی است بلکه اعتقاد داریم نفت متعلق به همه ایران است اما مردم استان های جنوبی انتظار دارند نگاه ها به محرومیت های آنها مانند موضوعات زیرساختی، آب، راه و ... یک نگاه تلفیقی باشد.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه ملی حفاری نباید خصوصی شود یاد آور شد: می‌طلبد به بسیاری از روستاهایی که در محدوده استان خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر وجود دارند یا در پروژه های انتقال نفت یا تاسیسات نفتی هستند، توجه جدی و ویژه صورت گیرد.

 

پایان پیام/679

منبع: شبستان

کلیدواژه: تعهدات وزارت نفت مجتبی یوسفی محرومیت زدایی استان خوزستان وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت گسترش بنیاد پویانمایی در وزارت فرهنگ و ارشاد

محمد مهدی اسماعیلی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: اینکه چهره سال هنر انقلاب اسلامی، از چهره‌هایی هستند که شناخته شده اند، این نشان از این دارد که باید به سابقه توجه کرد. 

وی افزود: انتخاب استاد نجابتی به عنوان چهره سال ۱۴۰۲ هم به دلیل چند دهه کار مداوم، آثار ابتکاری و تلاش‌ها و مجاهدت‌های ایشان در مسیر انقلاب است. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: هنرمند منتخب در چشم اهالی هنر جایگاه بالایی دارد که این جایگاه با کار مداوم و ممارست در خلق آثار به وجود آمده است. 

محمدمهدی اسماعیلی با اشاره به ایجاد بنیاد پویانمایی و مخالفت گروهی از ایجاد این ساختار جدید گفت: قرار است وزارت فرهنگ یک حوزه تنظیم گر، نظارتی و حامی پدید آورد که نیازمند یک جایگاه مترقی و ترفیع یافته است که بتواند این ماموریت به درستی انجام دهد. 

وی افزود: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ ساختار مستقلی برای پویانمایی نداشتیم و با پذیرفتن اقتضاعات جدید حکمرانی باید این کار صورت می‌گرفت، مثلا وقتی که یک پویانمایی سینمایی در داخل و خارج از کشور به نمایش درمی آید و افتخار بالایی کسب می‌کند، نشان دهنده این است که این بنیاد به افزایش این ظرفیت‌ها کمک کرده است.

دیگر خبرها

  • ضرورت رفع مشکلات عشایر خوزستان در فصل کوچ
  • با ایمان به شعار ما می‌توانیم بر همه مشکلات غلبه خواهیم کرد/ دشمن می‌خواهد با شبهات علمی و شهوت عملی، ایمان و امید جوانان را هدف قرار دهد
  • ضرورت گسترش بنیاد پویانمایی در وزارت فرهنگ و ارشاد
  • محبوبیت ایران در افکار عمومی جهان و ضرورت بازدارندگی داخلی و خارجی
  • تاکید استاندار خوزستان بر تامین پوشاک مورد نیاز صنایع استان از تولیدکنندگان داخلی
  • محل هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی از ارکان دولتی مشخص می‌شود
  • تفاوت‌های دولت اسلامی و سکولار
  • ساماندهی و توسعه صادرات از مرز بین المللی مهران ضرورت دارد
  • ضرورت افزایش اعتبار برای مبارزه بامواد مخدر
  • ضرورت تاسیس و توسعه تعاونی‌ها در راستای تحقق شعار سال