Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی سال ۲۰۱۸ در دوازده کشور اتحادیه اروپا بالاترین میزان درآمد را داشته و در چهار کشور دیگر اتحادیه نیز از نظر کسب درآمد در جایگاه دوم قرار داشته است.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، میزان درآمد افراد نه تنها بر اساس صنایع و بخش‌های مختلف اقتصادی که در آن شاغل هستند متفاوت است بلکه کشور به کشور نیز بالا و پایین می‌شود؛ این تفاوت‌ها در میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا چگونه است؟

مطابق گزارش اداره آمار اتحادیه اروپا(یورواستات)، صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی سال ۲۰۱۸ در دوازده کشور اتحادیه اروپا بالاترین میزان درآمد را داشته و در چهار کشور دیگر اتحادیه نیز از نظر کسب درآمد در جایگاه دوم قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل ارائه خدمات اقامتی و رستوران‌داری در ۲۳ کشور عضو به جز یونان، مالت، اسلوونی و کرواسی کم درآمدترین بخش بوده است.

یورواستات، مجموعه فعالیت‌های اقتصادی در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا بر پایه ۲۱ بخش کلی دسته‌بندی کرده و هر چهار سال یکبار گزارش بررسی ساختار درآمدی آنها را منتشر می‌کند. در این گزارش، منظور از درآمد، متوسط درآمد ناخالص ماهانه است که مفهوم آن مجموع دستمزد و حقوق دریافتی کارمندان یک بخش اقتصادی یا صنعت پیش از کسر مالیات و هزینه‌های تامین اجتماعی در نظر گرفته شده است.

بر پایه گزارش یورواستات، متوسط ​​درآمد ناخالص ماهانه در بخش مالی و بیمه نیز با کسب رتبه نخست در چهار کشور فرانسه، مجارستان، مالت و سوئد و جایگاه دوم در شانزده کشور و رده سوم در شش عضو اتحادیه اروپا به عنوان دومین بخش پردرآمد اتحادیه شناخته شده است. اما ارائه خدمات برق، گاز و تهویه هوا نیز نه تنها در شش کشور از جمله بلژیک، آلمان، اسپانیا، اتریش، پرتغال و فنلاند به عنوان پردرآمدترین بخش شناخته شده بلکه در دو کشور دیگر نیز در جایگاه دوم قرار گرفته است.

کارمندی دولت نیز در ۱۲ کشور عضو اتحادیه اروپا دومین حرفه کم‌درآمد و در سه کشور یونان، کرواسی و اسلوونی نیز کم‌درآمدترین بخش به شمار می‌رود.

برچسب هاآلمان اتحادیه اروپا (EU) اسپانیا پرتغال

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آلمان اتحادیه اروپا EU اسپانیا پرتغال آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو عضو اتحادیه اروپا جایگاه دوم کشور عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۴۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد

دولت فرانسه با متهم کردن روسیه به انتشار اخبار جعلی و نادرست، از اتحادیه اروپا خواست تا تحریم‌های بیشتری علیه مسکو اعمال کند.

به گزارش اسپوتنیک، فرانسه از اتحادیه اروپا درخواست کرد تحریم‌های جدیدی را برای هدف قرار دادن اطلاعات نادرست روسیه و مداخله در انتخابات در سراسر جهان اعمال کند.

بلومبرگ روز چهارشنبه با استناد به یک پیش نویس پیشنهادی، گزارش داد که فرانسه از اتحادیه اروپا خواسته تحریم های جدیدی علیه روسیه به دلیل ادعاهای دخالت در انتخابات اعمال کند.

در پیش نویس نقل شده توسط بلومبرگ آمده است که این محدودیت‌ها افراد و نهادهای مرتبط با روسیه را که گفته می شود در اقداماتی برای تضعیف دموکراسی، ثبات و حاکمیت قانون از طریق انواع ابزارهای ترکیبی دخیل هستند، هدف قرار می‌دهد.

در گزارش ارائه شده توسط فرانسه ادعا شده است که روسیه با انتشار اخبار جعلی با هدف افزایش اختلاف بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا فعالیت‌های بی‌ثبات کننده انجام می‌دهد.

بلومبرگ به نقل از منابع آگاه افزود: مقامات اتحادیه اروپا نگران افزایش حجم اطلاعات جعلی در رسانه‌های اجتماعی در آستانه انتخابات ماه ژوئن هستند.

رسانه های خبری گفتند که پیشنهاد فرانسه از حمایت کشورهای استونی، لتونی، لیتوانی، هلند و لهستان برخوردار است.

ماه گذشته، مقامات جمهوری چک تعدادی از نمایندگان پارلمان اتحادیه اروپا را متهم کردند که از یک رسانه‌ طرفدار روسیه برای انتشار دیدگاه این کشور در مورد وضعیت بین‌المللی، رشوه دریافت کرده‌اند.

روسیه بارها اتهامات غرب در مورد دخالت روسیه در امور داخلی سایر کشورها را رد کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی
  • درخواست اتحادیه اروپا برای تحقیقات مستقل درباره گورهای جمعی خان‌یونس
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)
  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند
  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم
  • پتروشیمی ارومیه صدر نشین جدول افزایش درآمد سالانه در صنعت پتروشیمی
  • تصاویر نجومی سوم اردیبهشت (۲۲ آوریل)