Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی گفت: باید مشخص شود چرا مرغ توزیع شده در شب عید به صورت چند نرخی بود و باید برای تأمین مرغ مورد نیاز در ماه مبارک رمضان برنامه ریزی لازم صورت گیرد تا قیمت مرغ پرواز نکند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، سهراب گیلانی در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه (17فروردین)مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت بازار مرغ ،گفت:  در حال 3 هزار  460 واحد تولید مرغ در کشور فعالیت می‌کنند که همگی آنها نهاده‌هایی با ارز 4200 تومان دریافت کرده‌اند و این مهم در حالی است که مرغ تولیدی خود را یا به تنظیم بازار ارائه نکرده‌اند یا به صورت حداقلی این کار انجام شده است که ظلم آشکار به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: 80 درصد نهاده‌های دامی از خارج تأمین می‌شود در صورتی که امکان تولید این محصولات در کشور وجود دارد؛ چرا وزارت جهاد کشاورزی سیاست مدون و برنامه‌ریزی شده‌ای در این خصوص ندارد.باید مشخص شود چرا مرغ توزیع شده در شب عید به صورت چند نرخی بود و این در حالی است که باید برای تأمین مرغ مورد نیاز در ماه مبارک رمضان برنامه ریزی لازم صورت گیرد تا قیمت مرغ پرواز نکند.

 

وی ادامه داد: مرغ با قیمت 36 الی 40 هزار تومان به راحتی در اختیار است اما متأسفانه مرغ با ارز 4200 تومانی در دسترس نیست لذا باید به مردم آگاهی داده شود که وزارت صمت و جهاد مسئول این مهم هستند.متأسفانه میلیون‌ها جوجه با بدترین رفتار در کشور اسلامی منهدم شدند و در این راستا واسطه‌ها هستند که در حوزه تأمین و فروش نهاد‌ه‌ها و تولید کشاورزی بهره می‌برند.

 

همچنین حسین محمدصالحی دارانی  در این رابطه ،گفت: امروز مردم به دلیل ضعف عملکرد دستگاه های مختلف برای تامین مرغ مجبور به ایستادن در صف های طولانی و مخاطرات آن شده اند. همچنین خرید تضمینی محصولات کشاورزی به هیچ عنوان عادلانه نیست.

 

نماینده مردم فریدن  و چادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: قیمت سیب زمینی در فریدن حدود 2 هزار تومان برای کشاورزان تمام می شود اما خرید تضمینی آن 600 تومان تعیین شده است و کشاورزان مجبور به انبار کردن محصولاتشان هستند و متاسفانه به فقر و مشکلات معیشتی افتاده اند.

 

محمد علیپور نیز با اشاره به گزارش وزیر جهاد کشاورزی درباره گرانی کالاهای اساسی، گفت: دولت باید در ابتدای سال نیازهای کشور را برآورد کرده و اولویت بندی می کرد آن هم در شرایطی که از ابتدای تشکیل این مجلس پیوسته ضرورت پیگیری مشکلات را به دولت گوشزد کردیم و از آن خواستیم تا برنامه خود برای تامین کالاهای اساسی را ارائه دهد و حتی مشکلات کشور توسط کمیسیون های تخصصی بررسی شده و به وزرا نیز انتقال داده شده بود.

 

نماینده مردم ماکو در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وقتی در کشور 3 هزار و 500 واحد مرغداری با بهره مندی از ارز 4200 فعالیت دارند چرا با تامین مرغ و تخم مرغ مواجه هستیم .

 

همچنین سلمان اسحاقی با اشاره یه وضعیت بازار مرغ گفت: اگر دولت‌ها به شعارهای سال‌های اخیر توجه می‌کردند، امروز با مشکلات نهاده‌های دامی و تأمین 20 قلم کالای اساسی مواجه نبودیم، بیش از نیمی از نهاده‌های دامی، جو بوده و این محصول تقریباً در هر آب و هوایی قابل کشت است اما به دلیل سیاست‌های غلط دولت‌ها در تعیین نرخ خرید تضمینی از کشاورزان به جای آن محصولاتی مانند هندوانه و خربزه کشت شد و ما به بزرگترین تولیدکننده این محصولات در جهان تبدیل شدیم و حال در تولید نهاده‌های دامی مورد نیازمان مانده‌ایم.

 

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمی‌دانم مهمتر از نهاده دامی چه امری است که باید به آن ارز با نرخ دولتی اختصاص پیدا می‌کرد، متأسفانه در سال 98، 450 میلیون دلار و در سال 99، 145 میلیون دلار برای واردات نهاده‌های دامی تخصیص داده شد اما وارد کشور نشدند.

 

وی خاطر نشان کرد: نهاده‌های دامی که با ارز دولتی وارد کشور شدند به دست مصرف کننده نمی‌رسند و هیچ‌کس نسبت به آن پاسخگو نیست، این  نهاده‌هاوارد بازار سیاه شده و مشکلاتی را ایجاد می‌کنند از این رو دستگاه‌های نظارتی و امنیتی باید به این موضوع به صورت جدی ورود کرده و جلوی آن را بگیرند.

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماینده شوشتر مرغ مجلس مجلس شورای اسلامی نهاده های دامی نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا (ع) گفت: در قرارگاه جهادی نوروز ۱۴۰۳و ماه مبارک رمضان در استان خراسان ۱۵۷۲ گروه جهادی خدمات ارائه کردند.

سرهنگ پاسدار محمد روحانی  با بیان این که مهمترین علت پیشرفت جمهوری اسلامی از اول انقلاب تا کنون فعالیت جهادگران بوده است، افزود: خدمات در ۲ دهه نخست انقلاب اسلامی توسط جهادگران جهاد سازندگی و پس از آن نیز با حضور جوانان در گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در اقصی نقاط کشور و به ویژه مناطق محروم به مردم ارائه شده است.

وی گفت: امسال نیز که به فرموده رهبر انقلاب اسلامی سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام گرفته شده است جهادگران با خدمت بی منت و با مشارکت خود مردم، مسیر خود را در خدمت‌رسانی ادامه می‌دهند ما باید قدردان تلاش‌های مخلصانه بسیجیان مخلص و گروه‌های جهادی باشیم همچنان که شاهد مجاهدت آنان در سنگر جهاد و خدمت هستیم.

روحانی افزود: این گروه‌ها در قالب ۷۸۶۰ جهادگر، خدمت‌رسانی به مردم را در دستور کار خود قرار داد ند که این خدمات در عرصه‌های عمرانی، خدمت مومنانه، جمع آوری کمک‌های مردمی پس از جاری‌شدن سیل در سیستان و بلوچستان، خدمات رسانه‌ای و اقتصاد مقاومتی و همچنین جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای حمایت از مردم مظلوم غزه بوده است. 

وی گفت: اجرای ۲۰۲ پروژه عمرانی، تهیه ۲۵ هزار سبد معیشتی، برای نیازمندان، ارائه بیش از ۶۶۴ هزار پرس غذای گرم برای بیش از ۱۶۰ هزار نفر از خدمات گیرندگان و توزیع ۳ هزار دست پوشاک در روز عید سعید فطر برای نیازمندان از جمله فعالیت‌های گروه‌های جهادی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • تعهد شرکت پشتیبانی امور دام به تامین گوشت بازار داخل
  • فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون نهایی
  • تمامی امکانات برای رفع مشکلات مردم سیل‌زده بسیج شده است
  • تاکید استاندار خوزستان بر تامین پوشاک مورد نیاز صنایع استان از تولیدکنندگان داخلی
  • تأمین اعتبارات لازم برای مقابله با خسارتهای سیلاب
  • تمامی امکانات برای رفع مشکلات مردم سیل زده بسیج شده است
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد