Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره افزایش قیمت فرآورده‌های نفتی شامل بنزین، گازوئیل (اتوگاز)، گاز طبیعی فشرده (CNG) مورد نیاز ناوگان حمل و نقل عمومی و خودرو‌های شخصی و همچنین گاز مایع (LPG) و نفت سفید مورد نیاز خانوار‌های فاقد دسترسی به گاز طبیعی، بیان کرد: تاکنون هیچگونه ابلاغی مبنی بر افزایش قیمت این حامل‌های انرژی به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نرسیده است و افزایشی نیز نداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: میانگین مصرف بنزین در سال ۹۹  حدود ۷۵ میلیون لیتر در روز بود؛ در حالی که در سال‌های گذشته این رقم بسیار بیشتر بود و این مسئله نشان دهنده تاثیرگذاری سهمیه بندی بنزین است.

کاهی ادامه داد:در تعطیلات نوروز مصرف بنزین افزایش یافت به طوری که برای اولین بار بعد از سهمیه بندی با پیک مصرف بنزین مواجه شدیم و میانگین مصرف روزانه بنزین به حدود ۱۰۴ میلیون لیتر در روز رسید.

او در مورد شرایط فعلی طرح فروش سوخت به مرزنشین‌ها برای کاهش قاچاق سوخت نیز بیان کرد: پیشنهاد دهنده و متولی اصلی این طرح، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز است که شرکت ملی پخش فرآروده‌های نفتی، دستورات آن‌ها را اجرا می‌کند اما راجع به جزئیات و میزان تاثیرگذاری این طرح خودشان می‌توانند نظر بدهند.

گفتنی است؛ محمد عسگری سخنگوی شرکت ملی گاز ایران نیز اعلام کرده است که در سال جدید تا کنون خبری از افزایش تعرفه گاز مشترکان نبوده و قرار هم نیست که تعرفه‌ها افزایش یابد.

او با تاکید بر اینکه مدت زیادی از افزایش آخرین افزایش تعرفه گاز گذشته، گفت: احتمال افزایش تعرفه گاز وجود ندارد و تاکنون در این رابطه مصوبه‌ای ابلاغ نشده است.

سخنگوی شرکت ملی گاز با اشاره به میزان تعرفه فعلی گاز خانگی، اظهار کرد: این موضوع بستگی به پارامتر‌های مختلفی همچون اقلیم و نحوه محاسبه قبوض دارد و نمی‌توان یک رقم واحد برای مشترکان اعلام کرد.

بیشتر بخوانید

قیمت سوخت نیروگاه‌ها تغییر نکرده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حامل های انرژی سوخت رسانی گاز رسانی مصرف بنزین شرکت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۵۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل

به گزارش همشهری آنلاین، در باتری‌های لیتیوم-یون، از مواد جامد برای الکترودها و یک مایع الکترولیت استفاده می‌کنند. آن‌ها به دلیل ظرفیت بالا و تولید انرژی کارآمد محبوب هستند. در باتری‌های لیتیوم پلیمر اما به‌جای استفاده از یک الکترولیت مایع، از یک پلیمر ژل مانند استفاده می‌کنند. این ویژگی به آن‌ها امکان می‌دهد که شکل‌های مختلف و سبک‌تری داشته باشند. هر دو نوع باتری دارای مزایا و معایبی هستند، اما در مجموع، آن‌ها امکان ذخیره‌سازی بیشتر و کارایی بهتر را نسبت به انواع قدیمی‌تر باتری‌ها مانند نیکل-کادمیوم یا نیکل-فلز هیبرید فراهم می‌کنند.

برای افزایش عمر باتری موبایل، راه‌حل‌های متعددی وجود دارد. صفحه نمایش یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان انرژی در موبایل است. کاهش روشنایی صفحه می‌تواند به‌طور قابل توجهی مصرف باتری را کاهش دهد. همچنین بسیاری از گوشی‌های هوشمند دارای حالت‌های صرفه‌جویی در مصرف باتری هستند که با کاهش فعالیت‌های پس‌زمینه و کاهش عملکرد سخت‌افزاری، مصرف باتری را بهینه می‌کنند.

در عین حال، برنامه‌هایی که در پس‌زمینه اجرا می‌شوند می‌توانند به‌طور ناخواسته مصرف باتری را افزایش دهند. بستن این برنامه‌ها می‌تواند به بهبود عمر باتری کمک کند. وقتی در منطقه‌ای با پوشش شبکه ضعیف قرار دارید، گوشی شما برای یافتن سیگنال بیشتر تلاش می‌کند که این امر مصرف باتری را افزایش می‌دهد. فعال کردن حالت هواپیما در این شرایط می‌تواند مفید باشد.

بیشتر بخوانید:

تلگرام در یک کشور اروپایی فیلتر شد | علت این فیلترینگ چیست؟

گاهی وقت‌ها هم به‌روزرسانی‌ها شامل بهبودهایی در مدیریت انرژی هستند که می‌تواند به افزایش عمر باتری کمک کند. خاموش کردن وای‌فای، بلوتوث و داده‌های سیار وقتی از آن‌ها استفاده نمی‌کنید نیز یکی دیگر از راه‌هایی محسوب می‌شود که می‌تواند در کاهش مصرف باتری موثر باشد. همچنین بسیاری از گوشی‌ها با تنظیمات بهینه برای مصرف باتری عرضه می‌شوند. استفاده از این تنظیمات می‌تواند مفید باشد و دست آخر، باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که داغ شدن بیش از حد موبایل می‌تواند به باتری آسیب بزند و عمر آن را کاهش دهد.

کد خبر 840737 برچسب‌ها باتری سیستم عامل - اندروید موبایل آیفون

دیگر خبرها

  • افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین استان قزوین در نوروز ۱۴۰۳
  • مصرف سوخت همچنان افزایشی است
  • مصرف سوخت در سراسر کشور همچنان افزایشی است/ مصرف حدود ۱۲۷ میلیون لیتر بنزین در هشتمین روز بهار
  • عبور مصرف روزانه بنزین از ۱۲۵ میلیون لیتر
  • مصرف بنزین دوباره اوج گرفت
  • توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر بنزین در هفتمین روز فروردین‌ماه
  • توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر بنزین در هفتمین روز بهار
  • مصرف بنزین دوباره اوج گرفت/ توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر در هفتمین روز بهار
  • راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل
  • افزایش ۴ درصدی میانگین مصرف روزانه بنزین از ابتدای ۱۴۰۳