Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه 17 فروردین) در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در سالی که با تاکید رهبری به نام تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده است، افرادی که خود را ملتزم به فرمایشات رهبری می‌دانند باید این التزام را در عمل نشان دهند و مردم نقش آفرینی مسئولان را در عرصه اجرا به طور محسوس مشاهده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در تولید و توزیع محصولات کشاورزی و دامی مشکلات فراوانی داریم، بر کسی پوشیده نیست ولی باید به لوازم رشد تولید توجه ویژه کرد؛ اگر پرورش دهندگان، کشاورزان، دامداران و صیادان مورد حمایت نباشند، چطور می‌توانند تولیدکننده باشند؟ و چطور جهش تولید اتفاق بیفتد؟

نماینده بوشهر در مجلس تصریح کرد: کشاورزی که بذر ندارد، در زمان کشت دیم با قیمت بالای بذر روبرو است، ولی فریادرسی ندارد یا نخلداری که با کم آبی و به سختی ثمره‌ای را به دست می‌آورد آن ثمره به روی دست آنها می‌ماند و کسی از آنها حمایت نمی‌کند.

جمیری گفت: اگر وزیر جهاد کشاورزی می‌گوید قیمت نهادها در عرصه نهادها تعیین می‌شوند، باید پرسید پس جایگاه نظارت چه می‌شود؟ با شائبه انحصار چه می‌کنند؟ این در حالی است که بسیاری از افراد به دلیل بی عدالتی ها از شرکت در این رقابت محروم هستند.

وی خاطرنشان کرد:‌ سیستم غلط، توزیع ناعادلانه و سودجویانه اجازه نمی‌دهد، توزیع مناسب و عادلانه محصولات کشاورزی و دامی صورت بگیرد؛ در کشوری که در اوج قدرت است، آیا زیباست که مسئولان در توزیع مرغ ناتوان باشند و مردم در صف‌های طویل مرغ  و تخم مرغ بمانند. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: نهادها بوشهر قیمت عبدالکریم جمیری نماینده بوشهر در مجلس توزیع مرغ بازار نهاده های دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور / قیمت‌ها افزایش یافت؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر سجاد اسماعیلی، با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

بیشتر بخوانید: مردم نگران تامین شیرخشک نباشند

وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به سوال ایسنا درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و به ایسنا گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم به ایسنا گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام

کد خبر: 1227296 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • قیمت‌های تعیین شده در حوزه زراعی جوابگوی هزینه کشاورز نیست
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد
  • توزیع بیش از ۱۰۰ هزار تن نهاده دامی و کشاورزی در کرمانشاه
  • تخصیص ۱۱ میلیارد دلار ارز با نرخ نیما برای واردات کالاهای اساسی
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور / قیمت‌ها افزایش یافت؟
  • اعلام وصول تقاضای اعمال اصل ۸۵ در طرح یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی
  • نقوی حسینی: «پشم» مقدرات مجلس آینده را تعیین می‌کند!
  • توزیع بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع نهاده های دامی و کشاورزی در کرمانشاه
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور