Web Analytics Made Easy - Statcounter

افسانه چترنور می‌گوید به خاطر علاقه به فوتبال مجبور شده از خانواده خود دور شود و در شهر دیگری زندگی کند اما از اهداف خود دست نکشیده و دوست دارد لژیونر شود.

به گزارش ایسنا، افسانه چترنور فوتبالیست ۲۲ ساله زنجانی در سیزدهیمن دوره لیگ برتر فوتبال زنان همراه با تیم شهرداری سیرجان جام قهرمانی را بالای سر برد تا فرصت حضور در اولین دوره جام باشگاه‌های زنان آسیا را هم کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیکن که سال‌هاست خود را به عنوان یکی از بازیکنان مطرح لیگ معرفی کرده با ۲۲ گل عنوان خانم گلی لیگ را هم به دست آورد.

چترنور در مورد نحوه شروع  فوتبال به ایسنا گفت: علاقه من به فوتبال مربوط به دوران کودکی است. البته به دلیل اینکه در استان زنجان فوتبال زنان وجود نداشت، با فوتسال شروع کردم و از طریق خانم الهام عسکری به اردوی تیم ملی نونهالان معرفی شدم. از آنجا زندگی حرفه‌ای من آغاز شد. متاسفانه نبود شرایط تمرینی در استان زنجان و نادیده گرفتن علاقه دختران فوتبالیست در شهرم برایم بسیار دردناک است، من نیز به همین دلیل مجبور شدم کیلومترها از خانواده‌ام دور شوم تا فوتبال بازی کنم.

او به تبعیض‌هایی که در این راه دیده اشاره و بیان کرد: نابرابری در فوتبال بین مردان و زنان فقط مربوط به کشور ما نیست و در تمام دنیا وجود دارد اما در کشور ما مشهودتر است. تفاوت قراردادهای مالی زنان و مردان، عدم توجه رسانه‌ها به زنان، عدم برابری در استفاده از تجهیزات و زیر ساخت‌های فوتبال بخشی از این تبعیض‌هاست.

خانم گل فوتبال زنان با بیان اینکه همیشه در زندگی هدف دارد، ادامه داد: همیشه در حال ترسیم افق و چشم‌انداز برای زندگی‌ام هستم و دوست دارم به اهدافم برسم. فکر می‌کنم آنقدر تلاش کرده و در این راه سختی کشیده‌ام که امروز شاهد موفقیت خودم هستم.

او در مورد قهرمانی تیم سیرجان در لیگ برتر فوتبال زنان گفت: همراه با تیم سیرجان سال ۹۴ هم قهرمان لیگ شده بودیم اما قهرمانی امسال با وجود شیوع کرونا خیلی سخت‌تر به دست آمد. علاوه براین نزدیک بودن رقبا و حساسیت مرحله پایانی این قهرمانی را دلچسب‌تر کرد.

چترنور در مورد خانم گلی خود گفت: برای سومین سال متوالی است که جز سه نفر اول جدول گلزنان هستم اما این دوره با وجود مصدومیتی که داشتم، تلاش کردم تا فاصله‌ام با رقبایم بیشتر شود که به لطف خدا و کمک هم‌تیمی‌هایم به آن دست پیدا کردم. ۲۲ ساله و در آغاز راه هستم، باید بتوانم مسیر پیشرفت بهتری را طی کنم. آرزو دارم لژیونر شوم و نماینده ایران در سطح اول فوتبال زنان دنیا باشم.

او  به حضور تیم سیرجان در جام باشگاه‌های زنان آسیا اشاره و بیان کرد: در شرایطی که تیم ملی بزرگسالان ما از رنکینگ فیفا خارج شده است، این خبر مسرت بخش‌ترین خبری بود که به فوتبال زنان داده شد. مطمئن هستم  کار سختی پیش رو داریم اما تمام تلاشمان را می‌کنیم تا نتایج خوبی بگیریم.  

او افزود: این مسابقات برای اولین بار در آسیا برگزار می‌شود و پل بزرگی برای دیده شدن بیشتر زنان فوتبالیست ما در دنیا است، حتی بازیکنان ما می‌توانند با نمایش خوب پیشنهادهای مالی خوبی برای لژیونر شدن داشته باشند.

چترنور در پایان  عنوان قهرمانی لیگ را به مردم سیرجان تقدیم کرد و گفت: آنها در این سال‌ها بزرگترین حامی ما بوده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لیگ برتر فوتبال زنان افسانه چترنور فوتبال زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۵۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویض محل استقرار زنان و مردان در اتوبوس‌های تندروی تهران | علت این تصمیم چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی علیزاده گفت: به دلیل حضور گسترده موتور سیکلت‌ها و ماشین‌های شخصی در خطوط ویژه اتوبوس، ترمزهای ناگهانی راننده اتوبوس برای جلوگیری از برخورد با عابر یا این‌ وسایل گاهاً اجتناب ناپذیر است و به دلیل وجود بخش خانم‌ها در جلوی خطوط بی آرتی بیشترین صدمات به آنها وارد می‌شود.

علیزاده گفت: در صدها خط متعلق به بخش خصوصی که مانند قدیم الایام آقایان در جلو و خانم‌ها در بخش انتهایی اتوبوس حضور دارند کمتر شاهد آسیب دیدگی آقایان بوده‌ایم و این بر اساس رصد آماری ۲ ساله است.

مدیرعامل شرکت واحد گفت: حفظ سلامت و امنیت همه شهروندانی که در طول ۲۴ ساعت شبانه روز از خطوط بی آرتی ما استفاده می‌کنند از اهمیت بالایی برخوردار است و بر همین اساس و به توصیه متخصصان تصمیم گرفتیم وضعیت استقرار خانم‌ها و آقایان در خطوط بی آرتی به روال قدیم یعنی آقایان در جلو و خانم‌ها در بخش انتهایی باز گردد.

علیزاده گفت: امسال به امید خدا و با پیگیری‌های فراوان شهردار تهران، تعداد قابل توجهی اتوبوس تولید داخل یا خارج از کشور به ناوگان اتوبوسرانی اضافه می‌شود و تلاش خواهیم کرد در مدت زمان نه چندان طولانی مردم شاهد آسایش بیشتری در اتوبوس‌ها باشند.

کد خبر 845403 برچسب‌ها اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهردارى تهران خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

دیگر خبرها

  • جایگاه مردان و زنان در بی‌آرتی‌های تهران تغییر کرد
  • تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی
  • تعویض محل استقرار زنان و مردان در اتوبوس‌های تندروی تهران | علت این تصمیم چیست؟
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس های بی.آر.تی
  • همایش بزرگداشت دکتر زهرا شجاعی 13 اردیبهشت در قم برگزار می شود
  • پاکو خمس: پروژه بزرگی در تراکتور داشتیم
  • اسامی منتخبان زن مجلس دوازدهم/ رقابت ۷ خانم در دور دوم
  • خانم‌گل فوتبال زنان ایران به کدام تیم و بازیکن ایرانی علاقه دارد؟
  • خانم‌گل فوتبال زنان ایران طرفدار چه تیمی است؟!
  • طرفدار استقلالم و بازی مهدی قایدی را دوست دارم