Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند تن از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشستی نظر خود را درباره پیوستن ایران به لایحه FATF مطرح کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، چند تن از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در در سلسله جلسات بررسی زوایای جدید لایحه FATF  که به همت اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل برگزار شد، نکاتی را درباره این مسئله مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نه پیوستن به این کنوانسیون‌ها خیلی فشار را کم می‌کند و نه نپیوستن به آن‌ها خیلی فشار را زیاد می‌کند. علل بسیاری از مشکلات اقتصادی به مسائل داخلی مربوط است. اثر تحریم زمانی با شدت مشخص می‌شود که مشکلات داخلی ادامه داشته باشند.

مصباحی‌مقدم خبر داد: احتمالاً FATF در جلسه آتی مجمع بررسی شودبیانیه جریان گام دوم انقلاب؛ "بررسی FATF منوط به لغو تحریم‌ها شود"درخواست دفتر تحکیم وحدت برای رد FATF در مجمع تشخیص

وی افزود: اگر ثابت شود که اف‌ای‌تی‌اف این وضع را بهتر می‌کند، با آن موافق خواهم بود. برآورد من این است که پذیرش توصیه‌های اف‌ای‌تی‌اف در وضع مردم تاثیری ندارد‌، حتی خود آقای ظریف نیز با صراحت گفته است که تضمینی نمی‌دهد که با پذیرش توصیه‌های اف‌ای‌تی‌اف شرایط بهتر شود.

توکلی در خصوص حق شرط نیز گفت: در اساسنامه اف‌ای‌تی‌اف آمده که اعضا می‌توانند به حق شرط یک کشور اعتراض کنند که در این صورت حق شرط بین آن کشور و کشورهای معترض، بی‌اثر می‌شود.

وی یادآور شد: قدرت منطقه‌ای ما که با فداکاری بسیار تامین شده است، با پذیرش این توصیه‌ها تحت شعاع قرار می‎گیرد. عزت و قدرت است که امکان چانه‌زنی در مذاکرات را فراهم می‌کند.

**صلاح نیست به این کنوانسیون‌ها بپیوندیم

همچنین آیت الله شبستری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این نشست یادآور شد: اینکه با تصویب این کنوانسیون‌ها گشایش اقتصادی حاصل می‌شود، گزاره‌ی درستی نیست.  خودشان هم اعتراف کردند که معلوم نیست با تایید این دو مصوبه، مشکل گرانی و تورم از بین برود.

وی با بیان اینکه سوالاتی نیز برای اعضای مجمع ایجاد شده است، از جمله اینکه گام بعدی بعد از تصویب و اجرای 41 توصیه اف‌ای‌تی‌اف چیست؟، تصریح کرد: از دولت خواسته شده که به صورت مکتوب به این سوالات پاسخ دهد و تا کنون که من اطلاع دارم جواب مکتوبی از سوی دولت ارسال نشده است. هرچند نمایندگان دولت مانند وزیر نفت و رئیس بانک مرکزی در مجمع حاضر شدند اما پاسخ قانع‌کننده‌ای ندادند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اگر به این کنوانسیون بپیوندیم باید تبادل اطلاعات انجام دهیم و آن‌ها می‌خواهند که از این طریق بیشتر به مسائل اقتصادی کشور آگاهی داشته باشند. در این شرایط دیگر دور زدن تحریم‌ها ممکن نخواهد بود و وضع اقتصادی بدتر خواهد شد.

وی افزود:  اشکالات دیگری نیز بر مسئله اف‌ای‌تی‌اف وارد است و به طور کلی صلاح نیست که ما به این کنوانسیون‌ها بپیوندیم.

**اعضای مجمع دنبال این هستند که تصمیماتشان در جهت حفظ منافع ملی باشد

سید مرتضی نبوی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نیز در این نشست اظهار داشت: واقعیت این است که هنوز تصمیم قطعی درمورد اف ای تی اف نگرفته‌ام و بنای کار سیاسی در این زمینه نیز ندارم. تصور من این است که اکثر اعضای مجمع دنبال این هستند که تصمیماتشان در جهت حفظ منافع ملی، امنیت کشور و تحقق ارزش‌های جمهوری اسلامی باشد.

وی درمورد کارآمدی حق شرط بیان کرد: برای من روشن نیست که حق شرط کارکرد نداشته باشد. وضعیت به اینصورت است که اگر کشوری حق شرط ما را نپذیرفت، صرفا معاهده بین ما و کشوری که شرط ما را نپذیرفته برقرار نمی‌شود.

نبوی گفت: تا این جا نتیجه بنده این است که با وجود تحریم‌های ثانویه امریکا، دولت اجازه پیوستن به پالرمو و سی‌اف‌تی را ندارد اما اگر برداشته شد، اشکالی ندارد. درخصوص حق شرط نیز باید تامل کرد، کشورهای دیگر نیز با حق شرط به این کنوانسیون‌ها پیوسته‌اند و ممکن بوده است.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تشکلهای دانشجویی مجمع تشخیص مصلحت نظام اف ای تی اف تشکلهای دانشجویی مجمع تشخیص مصلحت نظام اف ای تی اف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام کنوانسیون ها اف ای تی اف اعضای مجمع حق شرط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۹۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است

ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: اعضای خانواده ارتباطات صریح و صادقانه ای با هم دارند و تفاوت‌های فردی یکدیگر را می‌پذیرند و عواطف خود را آشکارا ابراز کرده و احساس ارزشمندی و عزت نفس در یکدیگر ایجاد می‌کنند.

وی یکی از اصول تقویت سلامت روانی در خانواده را اصل وجود روحیه قدردانی و سپاسگزاری در میان اعضای خانواده دانست و خاطرنشان کرد: هر یک از اعضای خانواده، در صورت انجام کارهای مفید و در راستای پیشبرد مصالح خانواده، از سوی اعضای دیگر خانواده مورد قدردانی قرار بگیرد که این قدردانی می‌تواند به صورت کلامی و یا غیرکلامی باشد.

ابراهیمی گفت: آنچه یک خانواده بهنجار را از خانواده نابهنجار متمایز می‌کند، فقدان مشکلات نیست بلکه وجود یک ساختار نیرومند و کارآمد برای حل مشکلات است.

رئیس بهداشت و درمان مشگین شهر تصریح کرد: خانواده‌های سالم، ساختار درونی خود را برای پذیرش موقعیت‌های متغیر و بحرانی، اصلاح می‌کنند، در حالی که خانواده‌های ناکارآمد ساختار خشک خود را که در برخورد با وضعیت جدید کارآمد نیست حفظ می‌کنند.

کد خبر 6086725

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های جامعه ایثارگری دیلم استفاده می‌شود
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • فرجام گروه فرقان با پشیمانی و خسران
  • سکانس‌هایی از فیلم مصلحت