Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر زرهانی با بیان اینکه روشنگری و فرهنگ سازی رسالت مهم ستاد اقامه نماز در سال تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها است گفت:ستاد نقش فرهنگی و ارشادی و آموزشی دارد و به طور طبیعی در جهت فرهنگ سازی و معرفی اندیشه های رهبری در ابعاد مختلف همت می گمارند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان،نامگذاری سال‌های مختلف که از اول فروردین ۷۸ آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویکردی که تاکنون ادامه یافته و هر ساله نام مشخصی به عنوان شعار سال از سوی مقام معظم رهبری مطرح و دنبال می شود حضرت آقا درباره اهداف طرح شعار سال، فرمودند: بعضی‌ها می‌گویند «شما شعار سال معیّن می‌کنید، فایده‌ای ندارد؛ عمل که نمی‌کنند، چرا بیخودی شعار سال معیّن می‌کنید؟»؛ بنده قبول ندارم این حرف را. شعار سال با دو منظور مطرح می‌شود: یکی جهت دادن به سیاست‌های اجرائی و عملکرد مسئولین دولتی و مسئولین حکومتی است، یکی توجه افکار عمومی است؛ یعنی افکار عمومی توجّه پیدا کنند به اینکه چه مسئله‌ای امروز برای کشور مهم است؛ امروز برای کشور مسئله‌ی کالای ایرانی یک مسئله‌ی مهمّی است. دولتی‌ها هم البتّه ممکن است در سالهای مختلف، بعضی‌هایشان این شعارهایی را که ما هر سال معیّن می‌کنیم قبول نداشته باشند، امّا آنهایی که قبول دارند تلاش می کنند، عمل می کنند، به قدر توان خودشان کار می کنند؛ البتّه اگر کار، بهتر و جامع‌تر انجام بگیرد، نتایج بیشتری به دست می‌آید. بنابراین، این‌جور نیست که این شعارها بی‌فایده باشد؛ نخیر، شعارها اتّفاقاً بافایده است، بر همین اساس دستگاه ها و نهادهای مختلف هم به تناسب وظایف خود در راستای تحقق این شعارها برنامه هایی را اتخاذ می کنند که ستاد اقامه نماز کشور هم از جمله این نهادها می باشد،لذا در این خصوص با دکتر «سید احمد زرهانی»  قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور گفتگویی انجام دادیم که در ادامه مشروح آن تقدیم حضورتان می شود.

 

 

 

 

ضرورت نامگذاری امسال تحت عنوان سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی از سوی مقام معظم رهبری چیست؟

عمود خیمه اقتصاد، برنامه ریزی برای رشد تولید و خودکفایی است، یکی از ارکان مهم راهبرد ایران قوی، شکوفایی و جهش تولید است. لازمه تحقق این کار رفع موانع و پشتیبانی از افسران جبهه تولید است.

 

 علت تکرار گزاره تولید در شعار سال ۱۴۰۰ چیست؟

 رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با نگاه راهبردی به آسیب‌شناسی اقتصاد ملی می‌پردازند و کاستی ها را رصد می کنند. استمرار تمرکز حضرت آقا بر تولید، نشانگر ضرورت تقویت اقتصاد مقاومتی و نفی و بی اثر کردن تحریم ها است.

 

 ستاد اقامه نماز برای تحقق شعار امسال چه برنامه هایی را پیش بینی کرده است؟

ستاد اقامه نماز به منزله یک دستگاه فرهنگی و غیر اقتصادی می‌تواند با روشنگری و فرهنگ سازی نقش‌آفرین باشد و طبعا مدرسان و مبلغان ستاد، ترویج رهنمودهای رهبری عزیزمان را در اولویت قرار می دهند.

 

 اولویت برنامه های ستاد در این زمینه شامل چه برنامه هایی می شود؟

هم حجت الاسلام و المسلمین قرائتی و هم سایر استادان معارف نماز، مهدویت و تفسیر قرآن در رویارویی با افکار عمومی و جلسات، رسالت روشنگری و فرهنگ سازی را ایفا می کنند.

 

 رهبری سال رهبری سال گذشته را سال جهش تولید نامیده بودند ستاد اقامه نماز تا چه اندازه در تحقق این شعار موفق بودند و به آن جامه عمل پوشاندند؟

ستاد اقامه نماز نقش فرهنگی، ارشادی و آموزشی دارد و به طور طبیعی در جهت فرهنگ سازی و معرفی اندیشه های ولی امر مسلمین در ابعاد فرهنگی اجتماعی و اقتصادی همت می گمارد.

 

 بحران کرونا چه موانع و مشکلاتی را در این زمینه ایجاد کرده است؟

این بیماری که دامنگیری گسترده ای در جهان دارد بر اقتصاد و فرهنگ کشور های دنیا اثر گذاشته است. عبور از این گردنه مستلزم برنامه ریزی و رعایت موازین به کمک دولت و مردم است. پدیده هایی مثل تحریم و کرونا، مزاحمت هایی را د ر اقتصاد ایجاد می کنند ولی قدرت علمی و فکری ملت ایران از غناء کافی برای درهم شکستن و عبور از این موانع برخوردار است.

 

 در نظام امت، امامت و مردم سالاری دینی کلیدواژه موفقیت همان استقامت، صبر و حرکت است، هم در جریان پیروزی انقلاب اسلامی هم در دفاع مقدس و هم در حرکت علمی و خلق فناوری های نوین ما شاهد این درخشش بوده ایم، پدیده هایی مثل کرونا، تحریم، کاغذ بازی و زد و بندهای اداری موانعی را بر سر راه تولید ایجاد می‌کنند ولی ظرفیت‌های انقلابی و جهادی ملت ایران و رهبری حکیمانه امام المسلمین باذن الله توان رفع و دفع این موانع را دارند.

 

تکیه حضرت آقا بر نیروهای جوان، خلاق و نوآور پشتوانه‌ای برای دستیابی به افق های روشن در فرهنگ و اقتصاد است ،آمریکای جهانخوار بازیگری  ورزیده است که در عین حال رو به سوی فرسودگی و ناکارآمدی در صحنه بین‌المللی دارد و قصدی جز براندازی در سر نمی‌پروراند.

 

گول این شیطان با تجربه و در حال انقراض را نباید خورد، بلکه باید کمک کرد تا مرکز ثقل اقتصاد جهانی از غرب به شرق منتقل شود و با محوریت ایران، روسیه، چین و هند نظام اقتصادی نوظهوری ایجاد گردد تا کمر سلطه جهانی و سلطه غرب خم شود.

 

 ترویج اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری حلقه‌ی زنجیر است،اقتصاد جهانی در آستانه تولدی دیگر است و تفاهم نامه ایران و چین لرزه بر اندام شیطان بزرگ افکنده است.

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها اقتصاد مقاومتی ستاد اقامه نماز شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی

به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی؛ مرتضی بهزادفر با حضور در نخستین برنامه زنده رصد شبکه اترک در سال جاری، با بیان اینکه طی سال‌های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود.
وی افزود: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد
بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد، اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، ابراز امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رشد اقتصادی استان بر اساس شعار
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکار‌های مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناور‌های راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.

احیای واحد تعطیل و توسعه تعاونی‌ها
وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحد‌های راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام طرح‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

تهیه هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان
بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب ۸ بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.
توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان
بهزادفر در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.
وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • نماز جمعه تهران به امامت آیت‌الله خاتمی اقامه می‌شود
  • خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • چالش دانش‌آموزان مسلمان برای اقامه نماز در مدرسه‌ای در لندن
  • رسالت دانشجویان در راستای اجرای اهداف برنامه‌های زمین پاک
  • انقلاب اسلامی ایران بر جریان‌های استعماری دنیا مسلط شد
  • قدردانی از ۱۹۰ فعال ترویج فرهنگ نماز در بخش مرکزی جرقویه
  • فرهنگ سازی برای جامعه ۱۵ میلیونی کارگری/شعار روز کارگر امسال مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی