۱۸ فروردین ۱۴۰۰
اختلاف جدی هیئت مدیره استقلال با مددی
استقلال در آستانه رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد و این در شرایطی است که اختلافات درونی هیئتمدیره باشگاه هرروز وارد فضای جدیدی میشود.
به گزارش ورزش سه ، زمان زیادی تا رسیدن حساسترین روزهای این فصل استقلال باقی نمانده است و قطعاً در این برهه حساس زمانی، فرهاد مجیدی به همراه سایر کمکهایش به دنبال راهکاری برای صعود از گروهی هستند که بدون شک یکی از سختترین گروههای رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به شمار میآید.
آبی پوشان روز گذشته با اضافه شدن بابک مرادی با تمام نفرات، تمرینات خود را باانگیزه حضوری موفق در کشور عربستان پی گرفتند.
پسران آبی به خوبی می دانند که صعود از این گروه میتواند به ادامه مسیر سخت آنها در هر سه جبهه (لیگ برتر، جام حذفی، لیگ قهرمانان) کمک قابلتوجهی کند و نقطه عطفی برای موفقیت های بعدی باشد.
این در حالی است که مجیدی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و اینکه تردد بازیکنانش را زیر نظر داشته باشد و همچنین کنترل تمرینات و تغذیه اعضای تیم قبل از لیگ قهرمانان آسیا تیمش را از روز گذشته به یک اردوی ۵ روزه برده و درمجموع همهچیز مرتب به نظر میرسد.
اما از سوی دیگر، این روزها در آستانه حضور استقلال در رقابتهای آسیایی، اخبار و روایات مثبتی، در حوزه مدیریت تیم به گوش نمیرسد که در این مطلب قصد داریم تا حدی به شائبههای مطرح شده و دلایل اختلافات موجود بپردازیم.
اخیراً پس از انتشار سندی مبنی بر بدهکاری باشگاه در زمان احمد سعادتمند به مبلغ 888 هزار درهم بهعلاوه 2.5 میلیارد تومان، بنا به اعلام رسانه رسمی باشگاه قرار بود روز دوشنبه 16 فروردین جلسهای را در این خصوص در محل باشگاه با حضور تمامی اعضاء برگزار کنند تا مشخص شود این مبالغ، به چه منظور دریافت و در کجا خرج شده است. مبالغی که خود احمد سعادتمند معتقد است برای پرداخت بخشی از قرارداد هرویه میلیچ و دادن پاداش به اعضای بازیکنان قرض گرفته بودند و قصد دارد در پایان فصل کتابی را منتشر و همه حقایق را بازگو کند.
بههرحال این جلسه با عدم حضور آقایان عبدیان، نظری و آصفی همراه شد تا به گفته اسماعیل خلیل زاده (رئیس هیئتمدیره) جلسه به فردای آن روز یعنی سهشنبه 17 فروردین موکول شود، اما همانطور که پیشبینی میشد، این جلسه نیز برگزار نشد تا اختلافات درونی بین اعضای هیئتمدیره بیشتر از هرزمانی نمایان شود.
شنیدهها در این رابطه حاکی از آن است که اعضای هیئتمدیره به ادامه حضور احمد مددی، مدیرعامل وقت باشگاه اعتراض دارند و تا زمانی که تکلیف ایشان روشن نشود حاضر نیستند در جلسهای شرکت کنند.
البته این اختلافات موضوع جدیدی نیست و از همان ابتدا قابل پیشبینی بود که دیر یا زود بین اعضای هیئتمدیره و مدیرعامل وقت باشگاه تفرقه میافتد، چراکه اعضای هیئتمدیره پیش از آنکه احمد مددی بهعنوان مدیرعامل باشگاه استقلال از سوی وزارت ورزش منصوب شود، تهدید به استعفای دستهجمعی کرده بودند، اما با اعلام حکم مدیرعاملی مددی در یک اقدام عجیب بهراحتی زیر حرف خودشان زدند و به کار در استقلال ادامه دادند.
آنها پسازاینکه درهای خروجی باشگاه را به احمد سعادتمند نشان دادند، 5 گزینه را برای تصدی پست مدیریت عامل باشگاه استقلال به وزارت ورزش پیشنهاد دادند و در ادامه اعلام کرده بودند، در صورت تأمین خواستههایشان حاضرند تمام و کمال بستری را فراهم کنند تا مدیرعامل بتواند به بهترین نحو ممکن، اداره امور باشگاه را دست بگیرد و از طرفی اگر هیچکدام از 5 گزینه پیشنهادی تائید نشود، عطای کار در استقلال را به لقای آن ببخشند که البته با ادامه حضورشان مشخص شد این آخری ادعایی بیش نبوده است.
بههرحال با این توضیحات پرواضح است که این اعضا در این مدت چندان رغبتی برای کمک به مدیرعامل باشگاه نداشتند، چراکه هر اقدام مثبتی طبیعتاً به نام احمد مددی تمام میشود، امری که چندان با مذاق آنها سازگار نیست. حتی میتوان گفت بخش زیادی از دلایل عدم به خدمت گرفتن امین قاسمی نژاد هم به همین موضوع و اختلافات فیمابین این اعضاء برمیگردد.
در همین رابطه شنیده شده است، بخشی از انتقادات شامل حضور پنجمین نفر از اعضای هیئتمدیره است که هنوز تکلیف آن مشخص نشده است. دراینبین شاید نزدیکترین گزینه برای حضور در مدیره استقلال احمد مددی باشد که مدیرعامل این باشگاه است، اما اعضای هیئتمدیره با او اختلافنظر جدی دارند و به همین دلیل حاضر نیستند جایی در جمع خود برای او باز کنند. این در شرایطی است که اعضای هیئتمدیره برای حضور علی نامداری که در حال حاضر بهعنوان مشاور هیئتمدیره در باشگاه فعالیت دارد، اتفاقنظر دارند، اما گفته میشود، وزارت ورزش هنوز حضور این فرد را تأیید نکرده است.
منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
احمدینژاد: فنر مردم به زودی در خواهد رفت/ از کسی نمیترسم و حرف میزنم
درخواست روسیه از ایران درباره دریای خزر
احمد توکلی: ۶۰ درصد جمعیت کشور زیر خط فقر هستند / وضع مملکت اینقدر بد نبوده
پاسخ جنجالی مقام وزارت بهداشت درباره واکسن ایرانی؛ «شما نزن، اجباری نیست»!
عفو بینالملل: اسرائیل مانع واکسینه شدن فلسطینیان میشود
خبر بعدی:
انتخابات هیات مدیره شرکتسهام عدالت در یزد بهزودی برگزار میشود
به گزارش روزشنبه روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی یزدبه ایرنا ، علی نمازی افزود: قرار بود این انتخابات اسفند ماه سال گذشته برگزار شود که به دلیل اینکه استعلام شرایط عمومی و همچنین احراز شرایط تخصصی و حرفهای برخی از نامزدها احراز نشده بود برگزاری آن به تعویق افتاد.
وی با بیان اینکه افراد جدید برای داوطلبی تا ۲۸ فروردین ماه فرصت ثبت نام در سایت را دارند، گفت: برگزاری مجامع برای شرکتها از اواسط اردیبهشت ماه تا نیمه اول خردادماه انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه مسوولان مرتبط این نیاز را دیدند تا در شرکتهای سهام عدالت و نحوه مدیریت آن بازنگری صورت بگیرد، اظهارکرد: از زمانی که شرکتهای سهام عدالت شکل گرفت تاکنون ۱۰ سال از آن میگذرد اعضای هیات مدیره تغییری نکردند بنابراین بازنگری در این مجموعهها ضروری است تا این شرکتها بتوانند در چارچوب قواعد شرکتداری اداره شود.
وی با بیان اینکه شرکتهای سهام عدالت باید در فرآیند بورس فعالیت کنند، گفت: پذیره نویسی و ثبت این شرکتها در بورس سال گذشته انجام شد و پس از انتخابات و برگزاری مجامع فوقالعاده، این شرکتها به عنوان شرکتهای بورسی فعال می شود و اعضای هیات مدیره آنها از این پس بر اساس صلاحیت حرفهای و تخصص انتخاب میشوند و هر فردی برای اینکه عضو هیات مدیره شرکتها باشد باید صلاحیت فنی در زمینه شرکتداری را داشته باشد.
نمازی تاکید کرد: مدیران شرکتسهام عدالت استان باید پاسخگوی عملکرد خود به سازمان بورس باشند؛ بنابراین از این جهت، انتخابات پیش رو بسیار مهم است و اعضای هیات مدیره شرکتها باید در شرایط رقابتی انتخاب شوند.
وی در مورد شرایط افراد برای شرکت در انتخابات و ورود به هیات مدیره هم گفت: مهمترین موضوع این است که شرایط حرفهای، فنی و تخصصی و عمومی نامزدها احراز شود و هر کسی که سهامدار شرکتهای سهام عدالت باشد و این شرایط را داشته باشد میتوانند در انتخابات شرکت کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی یزد افزود: انتخابات برای تعیین هیات مدیره شرکتهای سهام عدالت حقی است که به مردم داده شد تا درباره سرنوشت دارایی خود تصمیم بگیرند و از مدیران درباره چگونگی اداره آن مطالبهگری کنند.
وی با بیان اینکه برگزاری انتخابات همچنان اینترنتی و الکترونیکی است،ر گفت: سهامداران بسیار پراکنده هستند همچنین شرایط کرونا هم اجازه نمیدهد که همه سهامداران را در یک نقطه جمع کرد تا انتخابات برگزار شود و به خاطر اینکه حقوق تمامی سهامداران محفوظ شود نسبت به برگزاری انتخابات الکترونیکی اقدام میشود.
وی با بیان اینکه شرط شرکت در انتخابات سجامی شدن است گفت: هم اکنون حدود ۷۰ درصد از سهامداران غیرمستقیم سهام عدالت استان یزد سجامی شدند.
برچسبها توسعه اقتصادی یزد سهام عدالت