Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره انجمن صنفی کافرمایی شن وماسه و بتن استان یزد گفت: طبق هماهنگی انجام شده با سازمان صمت مقرر شده واحدهای تولیدی ، کیفیت شن و ماسه مورد استفاده در بتن را افزایش داده و سازمان صمت هم با افزایش قیمت موافقت کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد هاشم حکیمی در گفتگو با یزدرسا، با تائید نابسامانی های اخیر بازار شن و ماسه در سطح استان یزد اظهار داشت: قیمت شن وماسه ای که در بتن استفاده می شود افزایش قیمت داشته و به هرتن ۵۱هزارتومان رسیده اما شن وماسه معمولی با قیمت سابق همچنان عرضه می شود و مشکلاتی در بازار به وجود آمده به علت ناهماهنگی بوده است که واحدهای تولیدی انواع شن وماسه را با یک قیمت مشخص عرضه کرده بودند

  وی ادامه داد: این تصور برای واحدهای تولیدی شن وماسه ایجاد شده بود که قیمت انواع مختلف شن وماسه باید افزایش یابد و همین ناهماهنگی وافزایش قیمت موجبات نارضایتی مردم را فراهم آورده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.   حکیمی با بیان اینکه قیمت گذاری جدید هنوز ابلاغ واجرا نشده تصریح کرد: واحدهای تولید شن وماسه می بایست قرارداد افزایش کیفیت محصول خود را امضا تا بتوانند به شرط افزایش کیفیت، قیمت شن وماسه مورد استفاده در بتن را بعد از تائید سازمان صمت افزایش دهند.   عضو هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی شن وماسه وبتن استان با اشاره به اینکه سازمان صمت مجبور است افزایش قیمت را بپذیرد اعلام کرد: طبق فرمول آنالیز قیمت ، وقتی کیفیت محصول افزایش می یابد سازمان صمت هیچ دلیلی برای مخالفت با افزایش قیمت نخواهد داشت و حتی قبل از تعیین این فرمول با مسئولین سازمان صمت هماهنگی صورت گرفته تا اگر این افزایش کیفیت به وقوع پیوست، افزایش قیمت را بپذیرند.   وی ادامه داد: چون هنوز واحدهای تولیدی قرار داد افزایش کیفیت را امضا نکرده اند هیچ واحدی حق ندارد قیمت های خود را افزایش دهد و اگر واحدی قیمتهای خود را افزایش داده سازمان تعزیرات می بایست با آنها برخورد کند.   حکیمی در پایان با بیان اینکه هیچ کمبودی در زمینه تامین شن وماسه در سطح استان وجود ندارد تصریح کرد: بعضی از واحدهای تولیدی حتی تا ساعت۲۳دایر می باشند تا بتوانند نیازشن وماسه استان را تامین کنند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: واحدهای تولیدی افزایش کیفیت افزایش قیمت سازمان صمت شن وماسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۰۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دهم بهمن ماه پارسال علی لطفی زاده دستیار ویژه وزیر صمت در نامه‌ای به مدیران صنعت، معدن و تجارت استان‌های کشور، اعلام کرد که ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سال ۱۴۰۳ در سامانه جامع تجارت الزامی است.

در نامه لطفی زاده آمده بود: نظر به ضرورت برنامه ریزی برای تأمین مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز کشور شایسته است دستور فرمائید برنامه ماهیانه واحدهای تولیدی به صورت خوداظهاری برای سال ۱۴۰۳ حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۰ در سامانه جامع تجارت و در چارچوب دستورالعمل پیوست درج و بر اساس عملکرد سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و پروانه بهره برداری هر واحد و برنامه کلان تولید هر کالا در کشور برنامه ثبت شده را ابتدا از سوی ادارات کل استان و سپس از سوی دفاتر تخصصی تأیید تا ملاک عمل برای سال ۱۴۰۳ قرار گیرد بدیهی است ادارات کل استانی و دفاتر تخصصی متعهد به نظارت بر اجرای تعهدات واحدهای تولیدی هستند.

بر همین اساس از ۱۴ فروردین ماه ادارات صمت استان‌ها در بخشنامه‌ای به زیرمجموعه‌های خود الزام به ثبت برنامه ماهانه تولید را ابلاغ کردند.

برای مشاهده راهنمای ثبت برنامه تولید در سامانه جامع تجارت اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6080647 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • واحدهای تولیدی جهادگران عرصه صنعت و استاندارد هستند
  • خط و نشان صریح ابراهیم رئیسی برای بانک‌ها با «حق ندارید»! | فیلم
  • احیای واحدهای تولیدی راکد ۱۹۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد
  • جوجه یک روزه گران شد؟ | فروش جوجه با این قیمت ها تخلف است
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی الزامی شد
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد
  • رشد ١۴ درصدی بارگیری ریلی در راه‌آهن اراک
  • نظارت بر نانوایی‌های شفت تشدید شود