۱۹ فروردین ۱۴۰۰
شیب تند افزایش بیماران کرونا در بیمارستان ها / توقف اعمال جراحی غیراورژانس تا اطلاع ثانوی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه شیب افزایش بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان ها نسبت به پیک سوم بسیار تند شده است، گفت: اکنون اعمال جراحی الکتیو هم متوقف شده و تختهای بخشهای دیگر را به کرونا داده و بخشهای جدید برای کووید اختصاص میدهیم.
دکتر فرشاد علامه در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه با افزایش تعداد بیماران در زمینه تختهای بستری برای بیماران مبتلا به کرونا مشکلاتی وجود دارد، گفت: تا روز گذشته در مجموع بیمارستانهای دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیش از ۹۲۵ بیمار بستری بودند.
شیب افزایش بیماران نیز بسیار تند است و از شیب افزایشی در پیک سوم بیماری هم بیشتر است. به طوری که یکی دو روز قبل رکورد میزان بستری در روز در بیمارستانهای ما شکست.وی افزود: در خیز چهارم، نسبت به پیک سوم تعداد بیماری که در یک روز در کل بیمارستانهای ما بستری میشد، چند روز پیش به بیشترین حد خود رسید که این نشان میدهد که شیب افزایشی بیماری بسیار تند است. مداوم تختهای بخشهای دیگر را به بخش کرونا اضافه میکنیم. اعمال جراحی الکتیو هم تا اطلاع ثانوی متوقف شده و تختهای بخشهای دیگر را به کرونا داده و بخشهای جدید برای کووید اختصاص میدهیم. در تختهای آی سی یو هم همین روند برقرار است.
علامه با بیان اینکه بیماران بدحال نیز افزایش یافته است، گفت: تا روز گذشته ۲۸۰ بیمار در بخشهای ویژه بستری بودند. در عین حال در بین بیماران بدحال از همه سنی است، اما معمولا در سنین بالا بیشتر است. در عین حال به نظر می رسد که سویه غالب ویروس انگلیسی باشد.
بیشتر بخوانید: "همیاران کرونا" در ستاد ملی مبارزه با کرونا: نوروز که فاجعه آفریدید؛ لااقل با کلمه قرنطینه کهیر نزنید! زالی: راهی بهجز تعطیلی تهران وجود ندارد عضو شورای شهر: تهران ۱۰ روز تعطیل شود مینو محرز: وضعیت تهران سیاه است؛ جهش ویروس کرونای انگلیسی سرعت بسیار بالایی دارد اتاق اصناف تهران: تعطیلی مشاغل گروه ۲ در تهران هنوز به ما ابلاغ نشده/ احتمال تعطیلی از شنبه زالی: هفته آتی تلختر و خطرناکتر است لینک کوتاه: asriran.com/003GTYمنبع: عصر ایران
کلیدواژه: شیب افزایش
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۷۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
کنایه معاون سپاه به دولت روحانی: تحریمها ناکارآمد شده؛ بخاطر همین دنبال احیای برجام هستند
ایران غنیسازی ۶۰ درصدی را آغاز کرد | افزایش سانتریفیوژها در نطنز
حمله احمدینژاد به دولت روحانی: صلاحیت مذاکره ندارید/ برجام خسارت بود؛ کشور را نابود کردید
خبر بعدی:
افزایش موج ابتلا به کرونا در استان تهران/اختصاص کل ظرفیت بیمارستانها به بیماران کووید-۱۹
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه موج بیماری رو به افزایش بوده و تعداد بیماران سرپایی بسیار زیاد است،گفت: اکنون 8 هزار بیمار در استان تهران بستری وروزانه یکصد بیمار جان خود را از دست میدهند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران در پاسخ به این پرسش که «آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان تهران چگونه است؟»، اظهار داشت: کماکان موج بیماری رو به افزایش بوده و تعداد بیماران سرپایی بسیار زیاد است.
وی ادامه داد: کار موفقی که در مراکز درمانی دستورالعمل آن را ابلاغ کردهایم و از هفته پیش شروع شده است تجویز داروهای تزریقی به بیماران بوده؛به خاطر اینکه این بیماران ماندگاری به مدت طولانی در بیمارستان داشتند. ما اینها را به بخش سرپایی منتقل کردیم و کلینیکهای تخصصی درمان کرونا ایجاد شده که بسیار کمک کرده است. وی ادامه داد: در برخی مراکز تا روزی یکصد بیمار را داشتهایم که به این شکل یعنی با راه اندازی کلینیکهای تخصصی درمان سرپایی توانستهایم بیمار را بستری نکرده و مدیریت کنیم؛ ضمن اینکه دوسوم بیماران کرونایی بدحال نیستند و فقط به خاطر دریافت داروهای تزریقی و اکسیژن به بیمارستان مراجعه میکنند. توکلی متذکر شد: این افراد معمولا بعد از دو روز که توسط پزشک متخصص پایش میشوند، در صورتی که غذا خورده و حال خوبی داشته باشند، ادامه روند چهار روز مابقی خود را در منزل دنبال خواهند کرد تا روزانه در کلینیکهای سرپایی با برگهای که به آنها داده میشود داروی خود را تزریق کنند؛ این موضوع در گردش تخت بیمارستانی بسیار کمککننده است. معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران تصریح کرد: تیمهای ترخیصی در قالب دو شیفت در روز، در بیمارستانها فعال شده است؛ضمن اینکه تمام اعمال الکتیو بیمارستانها طبق دستور حاکمیتی که دیروز ارائه شده لغو شده است و کل ظرفیت تختها در اختیار خدمات اورژانس و کرونا قرار گرفته و غیر از این خدمات، خدماتی در بیمارستانها ارائه نمیشود. وی ادامه داد: اکنون در کل استان تهران 8 هزار بیمار بستری هستند و روزانه 1400 بیمار بستری و یکصد فوتی در استان تهران داریم؛ ضمن اینکه حدود 1100 بیمار ترخیصی داریم که البته یک تعداد از بیماران نیاز به بستری دارند که با کمک کلینیکهای تخصصی سرپایی، موضوع را مدیریت میکنیم تا بیماران در منزل باشند؛ طبعا علائم هشدار به آنها داده میشود و در صورت نیاز بستری خواهند شد. توکلی اضافه کرد: تمام داروها در بخش بستری و سرپایی در پوشش بیمهای قرار گرفته و این باعث حفاظت مالی بیماران و راحتی پزشکان در تجویز داروها شده است؛ضمن اینکه به دنبال این هستیم تا سامانه متمرکزی ایجاد کنیم تا بیمارانی که نیاز به بستری دارند با این سامانه تماس برقرار کرده و در حال ایجاد زیرساخت آن هستیم. انتهای پیام/ منبع: فارس