Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-19@18:31:51 GMT

پشت پرده طرح صلح عربستان در یمن چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۸۲۰۲

پشت پرده طرح صلح عربستان در یمن چیست؟

طرح صلح عربستان برای پایان دادن به جنگ یمن محدودیت های زیادی برای عملیاتی شدن دارد.

به گزارش مشرق، عربستان که در آوریل ۲۰۱۵، محاصره و حمله به یمن را با عنوان «عملیات طوفان قاطع» به بهانه بازگرداندن دولت مستعفی یمن به قدرت آغاز کرد، اخیرا طرح صلحی را برای پایان دادن به این باتلاق نظامی خودخواسته ارائه کرد که محدودیت‌های زیادی برای اجرایی شدن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشکیل ائتلاف سعودی توسط عربستان و در دست گرفتن هدایت آن، نشان می‌داد که ریاض برای رسیدن به اهداف خود مصمم است و از تمامی ابزارها در جهت دستیابی به اهداف خود استفاده می‌کند.

اما گذشت بیش از ۶ سال از آغاز این جنگ، حمایت‌های همه جانبه آمریکا و حمایت نظامی کشورهای غربی کاملا آشکار کرد که عربستان برخلاف ادعاهای اولیه در دستیابی به اهداف خود ناکام مانده است.

ریاض در ۲۲ مارس (دوم فروردین) طرح صلح جدیدی را به یمن پیشنهاد کرد که نشان دهنده تلاش مجدد عربستان برای یافتن راهی جهت خروج از جنگ مرگبار یمن بود.

بیشتر بخوانید

پایان جنگ یمن برای جلوگیری از سقوط سعودی‌ها؟

خبرگزاری «آناتولی» در گزارشی به موضوع پیشنهاد صلح عربستان پرداخته و نوشت، اگرچه چنین پیشنهاداتی امید برای پایان دادن به درگیری‌ها در یمن را افزایش می‌دهد، اما تنش‌های مداوم همچنان مانعی بر سر راه حل و فصل پایدار بحران یمن می‌شود؛ از جمله این موانع و تنش‌ها می‌توان به نگاه عربستان برای ادامه حضور در یمن با وجود توافق صلح اشاره داشت.

طرف یمنی نیز این طرح صلح را تکرار طرح‌های صلح شکست خورده قبلی دانسته و به مقابله خود با حملات ائتلاف سعودی شدت بخشیده است.

گزارش «آناتولی»، دلایل عربستان برای ارائه پیشنهاد صلح را این چنین تشریح می‌کند:

- تشدید فشارها بر عربستان از جانب واشنگتن، ریاض را وادار به مصالحه کرده است.

به نظر می‌رسد، عدم قطع کامل حمایت نظامی آمریکا از عربستان، سبب نوعی توافق میان طرفین شده است؛ ادامه حمایت نظامی آمریکا از عربستان در مقابل توافق صلح پیشنهادی عربستان.

- خارج شدن وضعیت بحران یمن از کنترل در پی حمله نظامی عربستان به این کشور

- تشدید حملات نیروهای یمنی به خاک عربستان به ریاض ثابت کرد که آنها حاضر به عقب نشینی و دادن امتیاز به این کشور نیستند.

- خروج امارات از همکاری و شراکت با عربستان در جنگ با یمن، آن هم در شرایطی که این کشور شریک اصلی ائتلاف سعودی در سال ۲۰۱۵ بود.

به نظر می‌رسد صلح در یمن نیازمند اجماعی جهانی و بین المللی است؛ به این معنا که جامعه جهانی باید برای یافتن راه حلی سیاسی در یمن با مشارکت بازیگران منطقه‌ای تلاش کند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا یمن ائتلاف سعودی عربستان سعودی طرح صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۸۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال گذشته فروش بالای هزار میلیارد تومانی گیشه برای سینمای دچار بحران در جذب مخاطب یک اتفاق مهم و اساسی به شمار می‌رفت. در میان خیل فیلم‌هایی که دخل و خرج خود را نمی‌توانستند با هم مطابقت بدهند و اصلا بود و نبود آنها بر پرده سینما فرقی نمی‌کرد و حتی ساخته شدن بسیاری از آنها شکست مطلق برای سازندگان بود، گیشه بالای هزار میلیاردی (البته فقط برای چند فیلم) خوشحال کننده بود.

حتی این عدد آن‌چنان شوقی ایجاد کرد که به سرعت آن را به کل سینما چسباندند و مسئولان آن را جزو افتخارات دوران کاری خود می‌دانند و از این فروش به عنوان تحول در سینما یاد می‌کنند.
خیلی هم خوب؛ به هر حال اتفاق خوب، خوب است و باید از آن حرف زد، ولی نکته قابل اهمیت اینکه باید آن را آنالیز کرد و دلایل و چرایی آن را بررسی کرد. برای شما پرسش نیست که چرا فقط چهار یا پنج فیلم توانستند رقم‌های گیشه را جابه‌جا کنند؟ چرا اکثر فیلم‌ها نه تنها بازگشت مالی نداشتند که هزینه‌های اولیه ساخت را هم برنگردانند؟

براساس گزارش اعتمادآنلاین، تعارف که نداریم، کیفیت چند فیلم پرفروش را حداقل خودمان می‌دانیم، اینکه چه جنسی به مخاطب ارائه دادیم قبل از همه خودمان مطلعیم، پس نمی‌توانیم مدعی شویم کیفیت باعث جذب مخاطب فروش این چند فیلم شده است. البته که فضای کمیک و شاد حاکم بر فیلم و حضور بازیگران شناخته‌شده در فروش فیلم تاثیرگذار هستند، اما دلیل اصلی و کافی نیست، چرا که فیلم‌های کمدی دیگری هم سال گذشته اکران شدند اما به فروش این چند فیلم نرسیدند.

ماجرا چیست؟

سال گذشته ۲۲ مرداد بود که قربان نجفی کارگردان فیلم «فصل ماهی سفید» در گفت‌وگو با اعتماد درباره نحوه تبلیغات فیلم‌ها در ماهواره‌ها گفته بود: رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان هفته‌ای ۵ هزار تا ۱۵ هزار دلار از فیلمساز می‌گیرند تا فیلم‌هایشان را در رسانه‌شان تبلیغ کنند.
همان زمان قربان نجفی توضیح داده بود متاسفانه یکی از همین فیلم‌های روی پرده مبلغ گزافی حدود ۲۵۰ هزار دلار به این ماهواره‌ها داده و تمام تبلیغات را برای فیلمش گرفته و البته همین دوستان سینماگر ما قیمت را بالا برده‌اند تا دست کسی به تبلیغات آنجا هم نرسد.

دقت کنید، این نکات را سینماگری که سال گذشته فیلم روی پرده اکران داشته و طبیعتا از مناسبات اکران و تبلیغات فیلم‌ها اطلاع داشته بیان کرده است.

اینکه فیلم‌ها چرا و چگونه در ماهواره‌ها و شبکه‌های فارسی زبان تبلیغ می‌کنند اصلا موضوع این نوشته نیست. حتی اینکه آیا تبلیغات ماهواره‌ها در جذب مخاطب تاثیر دارد هم منظور نظر ما نیست، آنچه قابل تحلیل است مبلغ هنگفتی است که پشت فروش هزار و دویست میلیاردی سود سینمای ایران نهفته است و اینکه سال گذشته پخش‌کننده‌ها برای تبلیغ فیلمشان هزینه‌های بالایی به ماهواره دادند تا فیلمشان دیده شود و مخاطب از آن استقبال کند.

ما گفته قربان نجفی مبنی بر اینکه رقم ۲۵۰ هزار دلار برای تبلیغ یک فیلم شده را حساب نمی‌کنیم، اما شما در نظر بگیرید تعداد فیلم‌هایی که سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند چقدر بوده؟ بالای ۱۰ فیلم سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند، از فسیل و هتل و شهر هرت گرفته تا ویلای ساحلی و هاوایی و…، آن هم نه یک بار و حتی ده بار، به طرز مشمئزکننده‌ای بیشتر از هزار بار. تبلیغ فیلم‌ها آنقدر زیاد بود که لابه‌لای این تبلیغ‌ها سریال‌ها و برنامه‌های جم هم پخش می‌شد، از زیرنویس گرفته تا تیزر و عکس و… فیلم‌های در حال اکران سینماهای ایران از سر و روی شبکه جم می بارید. کمااینکه در حال حاضر هم وضع برای فیلم‌های تمساح خونی و بی‌بدن و سال گربه همین‌گونه است.
حالا شما خودتان محاسبه کنید برای تبلیغات هزار باره فیلم‌ها در شبکه‌های جم چقدر هزینه شده باشد خوب است؟

بر اساس شنیده‌های موثق ما، سال گذشته از سینمای ایران رقم بیش از صد میلیارد تومان به شبکه ماهواره‌ای جم تبلیغ داده شده و پخش‌کننده‌ها چنین رقم بالایی را برای تبلیغ فیلم‌شان هزینه کرده‌اند.

بله، یک‌ونیم میلیون دلار ارز از کشور خارج شده است.حالا این پرسش به وجود می‌آید که با توجه به این پرداخت بالا به ماهواره‌ها، آیا سود اصلی از اکران فیلم‌های کمدی را سینمای ایران برده یا ماهواره‌ها؟
سریال‌های پلتفرم‌ها که از همان دقایق ابتدایی انتشار ، بلافاصله در ماهواره‌ها با زمان‌بندی کامل پخش می‌شود، تبلیغات فیلم‌های ایران که به ماهواره‌ها داده می‌شود…. آیا رواست که سرمایه‌های کشور این‌گونه از کشور خارج شود؟

ما در روزهای آتی به واکاوای و چرایی این موضوع خواهیم پرداخت!

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896837

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده ماجرای انفجار در اصفهان چه بود؟
  • پشت‌پرده تغییر در جایگاه زنان با مردان در اتوبوس‌های بی‌آرتی مشخص شد! |تصویر
  • پشت پرده جواب منفی علی دایی به عادل فردوسی‌پور
  • پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟
  • افشاگری جلیل محبی از پشت پرده بازگشت گشت ارشاد به خیابان
  • پشت پرده سلاطین زباله تهران فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • پشت پرده مافیای زباله فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • هشدار سران سعودی و اماراتی درباره تشدید تنش‌ های منطقه‌ای
  • پشت‌پرده سبوس‌گیری از آردها/ سلامت مردم قربانی سودجوها!
  • تلاش نماینده رژیم صهیونیستی در جلسه شورای امنیت برای فتنه انگیزی بین کشور‌های اسلامی