۱۹ فروردین ۱۴۰۰
دستگیری زورگیرها | آخرین وضعیت بازیکن مجروح پدیده
به گزارش همشهریآنلاین، حدود ۱۰ روز پیش بود که سینا زامهران بازیکن تیم فوتبال پدیده مقابل منزلش با حمله تعدادی از سارقین مواجه شد و این بازیکن بعد از آنکه تلفن همراه خود را به آنها داد، باز هم با ضربات چاقو مورد حمله قرار گرفت، اما با گذشت چند روز عوامل این حادثه دستگیر شدند.
عکس | حمله سارقان به بازیکن لیگ برتریزامهران در گفتوگو با فارس در خصوص این اتفاق اظهار کرد: با تلاشهای پلیس آگاهی شهر مشهد، متهم اصلی این پرونده دستگیر شده و هماکنون در بازداشت به سر میبرد.
بعد از حادثه رخ داده، بلافاصله از پلیس آگاهی مشهد با من تماس گرفتند و بعد از بررسی محل حادثه و اطلاعاتی که از من گرفته شد، درنهایت عوامل سانحه رخداده دستگیر شدند. جا دارد از پلیس آگاهی مشهد تشکر کنم که پیگیریهای لازم را در این خصوص انجام دادند تا متهم اصلی پرونده دستگیر شود. روند قضایی پرونده در حال طی شدن است و امید به خدا عوامل این اتفاق به سزای کاری که کردند خواهند رسید.زامهران ضمن تشکر از کسانی که در این مدت پیگیر وضعیت او بودند، گفت: خوشبختانه الان شرایطم خیلی خوب است و با صحبتهایی که با آقای مهدی رحمتی داشتم، قرار است از فردا در تمرینات پدیده شرکت کنم. در این مدت باشگاه پدیده، آقای وطنخواه و رحمتی خیلی پیگیری کردند و جا دارد از همه آنها تشکر و قدردانی کنم.
کد خبر 593794 برچسبها باشگاه شهر خودرو لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پدیده مشهد حوادث ایرانمنبع: همشهری آنلاین
کلیدواژه: باشگاه شهر خودرو لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پدیده مشهد حوادث ایران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۰۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
انتقاد شدید محسن رضایی از وضعیت امنتی کشور: حادثه نطنز حیثیتی بود/ اسناد سری هستهای سرقت شد
تصاویر| سوریه از هم پاشیده و بنرهای دکتر اسد در میان ویرانیها!
کنایه معاون سپاه به دولت روحانی: تحریمها ناکارآمد شده؛ بخاطر همین دنبال احیای برجام هستند
ایران غنیسازی ۶۰ درصدی را آغاز کرد | افزایش سانتریفیوژها در نطنز
بازیکن آمریکایی مهرام: از حضور در ایران خوشحالم/ NBA فرهنگ متفاوتی است
خبر بعدی:
رئیس کلانتری قلابی دستگیر شد
سرهنگ جلیلیان از دستگیری ۱۰۳ نفر سارق که از این تعداد ۶۰ نفر سابقه دار و دارای مجازات های کیفری بودند خبرداد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ دوستعلی جلیلیان، سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی تهران پرس با اشاره به طرح رعد ۴۳ بیان کرد: در این مرحله از طرح، ۱۰۳ نفر سارق دستگیر که از این تعداد ۶۰ نفر سابقه دار و دارای مجازاتهای کیفری بودند.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه ۵ باند سرقت متلاشی شد، بیان کرد: ۱۱ دستگاه موتورسیکلت مسروقه و ۴هزار و ۵۰۰ لیتر مشروبات الکلی دست ساز در کارگاهی در نازی آباد کشف و ضبط شد. سرهنگ جلیلیان از دستگیری ۲۰ نفر خرده فروش موادمخدر خبر داد و گفت: از این خرده فروشان ۵ کیلوگرم مواد مخدر گل و حشیش کشف و ضبط شد.