Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در دیدار با هیات رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن پیشنهاد تشکیل اتاق فکر با حضور برخی نمایندگان مردم تهران در مجلس، گفت: اصلاح شاخص بودجه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌تواند، به عنوان اولین موضوع در این اتاق فکر مطرح و در بودجه‌بندی سال آینده اعمال شود.

به گزارش ایسنا، نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی چهارشنبه هجدهم فروردین ۱۴۰۰ در دیدار با رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن ابراز خدا قوت به تلاش‌های یک‌ساله مدیران نظام سلامت کشور، اظهار کرد: مردم در دوران کرونا بیش از پیش احساس کردند که چقدر مرهون از خودگذشتگی کادر بهداشتی و درمانی کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سید احسان خاندوزی با بیان اینکه نقاط قوت و ضعف نظام سلامت نیز در این چالش بزرگ آشکارتر شد، افزود: می‌دانیم که نظام سلامت به دلیل تنگناهای مالی و عدم همراهی  برخی سیاست‌گذاران کشور با سختی توانست این دوره را پشت سر بگذارد.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به بازدیدهای انجام شده از بیمارستان حضرت رسول(ص)، شهدای یافت آباد و شفایحیاییان به مناسبت‌های مختلف، گفت: انشالله بتوانیم بر اساس وظایف نمایندگی خود به طور خاص در مورد شهر تهران، با کمک گرفتن از ظرفیت‌های بیرونی و تقویت ظرفیت های داخلی در دانشگاه علوم پزشکی ایران شرایط را برای ارائه خدمت مطلوب به مردم بیشتر فراهم کنیم.

وی در ادامه با ارائه پیشنهاد شکل‌گیری یک اتاق فکر مشترک با ترکیبی از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی به منظور رفع نیازمندی های بخش های درمانی و بهداشتی پایتخت، افزود: در این شرایط سخت اگر نیازمند اولویت‌بندی باشیم، باید اولویت‌ها از سوی دست اندرکارانی که ارتباط مستقیم با موضوع دارند، تعیین شود تا به بیراهه نرویم.

خاندوزی تاکید کرد: اصلاح شاخص بودجه‌بندی دانشگاه های علوم پزشکی می تواند، به عنوان اولین موضوع در این اتاق فکر مطرح و در بودجه بندی سال آینده اعمال شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش قیمت‌ها موجب شده، هزینه های ارائه خدمت بالا رود، اظهار کرد: علاوه بر ارائه متمرکز برخی خدمات به منظور افزایش بهره وری، می توانیم بخشی از این افزایش هزینه ها را با درآمدزایی ارزی از جمله توسعه گردشگری سلامت و جذب دانشجوی خارجی جبران کنیم.

وی با اشاره به اهمیت جلب حمایت خیرین سلامت، افزود: در حال حاضر توجه ویژه ای به نظام سلامت وجود دارد، بنابراین لازم است برای افزایش سهم خیرین در بودجه دانشگاه، برنامه ریزی جدی تری انجام شود.

دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در ابتدای این نشست اظهار کرد:  دانشگاه علوم پزشکی ایران در غرب و بخشی از جنوب استان تهران شامل هفت منطقه شهرداری تهران و پنج شهرستان شهریار، بهارستان، ملارد، شهرقدس و رباط کریم به پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می دهد.

وی افزود: با راه اندازی بیمارستان شهید سلیمانی شهرقدس در اواخر سال گذشته در حال حاضر ۱۸ بیمارستان دولتی در منطقه دانشگاه علوم پزشکی ایران فعال هستند.

کوهپایه زاده با بیان اینکه در مجموع بیش از ۱۰ هزار تخت بستری در غرب استان تهران وجود دارد، افزود: بزرگترین مجموعه بیمارستان های خصوصی کشور نیز در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارد، به طوری‌که از این تعداد حدود هفت هزار تخت بستری متعلق به بخش خصوصی است.

وی خاطر نشان کرد: بیش از یک هزار و ۵۰ عضو هیات علمی، ۸ هزار و ۵۰۰ دانشجو در 11 دانشکده و ۱۰ هزار و ۵۰۰ کارمند مجموع نیروی انسانی حاضر در دانشگاه علوم پزشکی ایران را تشکیل می دهند.

کوهپایه زاده با اشاره به فعالیت ۵۲ مرکز تحقیقاتی وپنج پژوهشکده در این دانشگاه، گفت: اولین پارک علم و فناوری سلامت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران با مجوز وزارت علوم در ملارد نیز آماده بهره برداری است و اولین نشست هیات امنای پارک هفته آینده برگزار خواهد شد.

وی ساخت پارک علم و فناوری ملارد، سایت فناورانه در پردیس دانشگاهی، و فعال سازی مرکز شرکتهای دانش بنیان و مرکز کسب و کار در خیابان مطهری را از اقدامات انجام شده در راستای توسعه زیست بوم فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران برشمرد و افزود: راهبرد دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۴۰۰، تحقق اهداف دانشگاه های نو است و در این مسیر تلاش می کنیم که علاوه بر کارآفرینی و خلق ثروت، پاسخگوی نیاز های جامعه باشیم.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ کوهپایه زاده همچنین ساختار بودجه بندی دانشگاه های علوم پزشکی بر اساس تخت بستری را ناکارآمد توصیف کرد و افزود: بودجه ریزی بر اساس تخت بستری به نفع نظام سلامت نیست و بودجه ریزی باید بر اساس میزان خدمت ارائه شده باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران نایب رئیس کمیسیون اقتصادی دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه های علوم پزشکی مجلس شورای اسلامی تهران در مجلس کوهپایه زاده بودجه بندی بودجه ریزی نظام سلامت تخت بستری اتاق فکر بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح چند طرح به مناسبت هفته سلامت در استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان، از فعالیت آزمایشگاه ژنتیک که در سطح ابتدایی تا پیشرفته در همدان به شکل دولتی و در دانشگاه علوم پزشکی که ارایه خدمات خواهد کرد خبر داد و افزود: ساخت مرکز سلامت خانواده هم امروز آغاز شد

مهدی مجذوبی همچنین تجهیز ساختمانی با معیار‌های روز، افتتاح مرکز جامع سلامت کوی خضر و مرکز روان اجتماعی با متخصص روانپزشک و روانشناس با ۵ میلیارد ریال خرید اولیه دارو را از برنامه‌های هفته سلامت برشمرد و گفت: بخش دندانپزشکی کودکان در بیمارستان اکباتان هم تا هفته آینده آغاز به کار خواهد کرد.

اجرای طرح بهداشت دهان و دندان در مدارس ابتدایی و ایجاد پایگاه تغذیه سالم در مدارس از تاکیدات این نشست بود.

او همچنین گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان در رنکینگ کشوری رتبه اول را کسب کرده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان هم گفت: سیاست‌های رفاهی دولت در دستور کار است که شامل کالابرگ الکترونیکی و پرداخت یارانه‌ای با محوریت کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های پایین است که به مبلغ ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

یوسف شعبانی از طرح کمک به کودکان خانواده‌های کم برخوردار از ۵ ماهه تا ۵۹ ماهه خبر داد و گفت: از هزارو ۱۱ خانوار که هزار و ۴۰ کودک دارای لاغری مفرط، کم وزنی شدید و کوتاه قدی هستند، ماهانه ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان پرداخت خواهد شد.

او همچنین از طرح یسنا یارانه، ویژه مادران شیرخوار زیر ۲ سال خبر داد و گفت: دهک اول ۴۰۰ هزار تا ۶۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد.

حسن رضانیا، معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان هم گفت: باید تلاش کنیم تا تلاش‌ها و اراده دولت برای اقدامات مثبت و رفع فقر و رسیدگی به معیشت مردم به درستی انعکاس یابد چرا که دشمن در تلاش است تا یاس و نامیدی را به جامعه تزریق کند.

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • علوم پزشکی قم۴۰۰میلیاردتومان طلب دارد/کمبودهزار نیرو درحوزه سلامت
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • افتتاح چند طرح به مناسبت هفته سلامت در استان همدان
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان