Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا « مصطفی پوردهقان اردکان» روز پنجشنبه در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای شهرستان با بیان این‌که الگوی بیشتر موارد ابتلابه کرونا خانوادگی و حاصل تجمع است؛ بر لزوم پرهیز از حضور در محافل خانوادگی تأکید کرد و افزود: براساس مصوبه ستاد ملی، استانی و شهرستانی، محدودیت‌ها و تغییر وضعیت در برخی فعالیت‌ها ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس ستاد مقابله با کرونای اردکان از اعمال محدودیت در تردد خودروهای غیربومی به شهرستان با ایجاد ایستگاه‌های بازرسی و بستن مسیرهای ورودی به شهرستان و مناطق ییلاقی خبر داد و گفت: در داخل شهرها نیز محدودیت تردد خودروهای شخصی پس از ساعت ۲۲ اعمال و متخلفان جریمه می‌شوند.

پوردهقان‌اردکان ادامه داد: برای کنترل بیماری در کارخانه ها و واحدهای صنعتی، در رایزنی با مدیران برخی از آن‌ها، تغییر نوبت کاری به ۱۲ ساعت برای کاهش تردد و نیز کاهش ظرفیت سرویس‌های کارگری به نصف پیش‌بینی شد.

وی افزود: نحوه فعالیت کارکنان و دورکاری پس از ابلاغ و تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور به استان ها اعلام و اعمال می‌شود.

به گفته پوردهقان‌ جلسات اداری لغو شد و نشست های ضروری با حداکثر ۱۵ نفر برگزار می‌شود و  فعالیت‌های آموزشی، مراسم‌ و فعالیت‌های فرهنگی، هنری، رویدادهای ورزشی و فرهنگی نیز لغو شد.

وی ادامه داد: نمازجماعت صرفا به مدت ۲۰ دقیقه و ترجیحاً در فضای باز با رعایت کامل مفاد پروتکل‌ها برگزار می‌شود.

این مسوول تصریح کرد: تجمع افراد در آرامستان‌ها ممنوع است، نیروهای انتظامی با همکاری شهرداری وظیفه نظارت بر تجمع در این مکان ها را به عهده‌دارند.

سرپرست فرمانداری و رییس ستاد کرونای اردکان همچنین درخصوص فعالیت اصناف گفت: نحوه فعالیت اصناف پس از هماهنگی ‌های استانی به‌صورت یکپارچه اعلام می‌شود.

 محدودیت‌های جدید قرار است از شنبه هفته آینده برابر ۲۱ فروردین اعمال شود.

شهرستان ۱۱۸ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، خرانق،  احمدآباد و اردکان است.

 همچنین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزدعصر پنجشنبه گفت:  شبانه‌روز گذشته بر پایه معیارهای قطعی تشخیصی ۳۸۷ فرد مبتلا به کرونا و سه سرخوشه جهش یافته این ویروس در استان شناسایی شدند و چهار نفر هم بر اثر بیماری کووید ۱۹ فوت کردند.

 ابراهیم سلمانی افزود: از این تعداد ۴۲ نفر در بیمارستان‌های استان بستری شدند و ۳۴۵ نفر هم در منزل دوره نقاهت خود را طی می‌کنند.

به گفته وی ۲ مورد سرخوشه جهش یافته مربوط به شهرستان خاتم و یک مورد هم در شهرستان میبد شناسایی شد که تاکنون ۷۷ سرخوشه مبتلا به کرونای جهش یافته در ۱۰ شهرستان استان شناسایی شده اند، و در حال حاضر ۳۴۹ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌ها بستری هستند که از این تعداد ۵۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه(Icu) خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

در حال حاضر وضعیت هفت شهرستان از ۱۰ شهرستان  یزد از لحاظ شیوع کرونا قرمز، بافق( زرد) ، بهاباد و اشکذر هم نارنجی است.

استان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۱۰۰ هزار نفر در سه شهرستان یادشده و بقیه  در یزد، میبد، اردکان، تفت، مهریز، خاتم و ابرکوه ساکن هستند. 

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم  بیماری کووید ۱۹ است  و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدی را در جهان به وجود آورده است.

کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه « شفا» یعنی  شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.

در تاریخ ۳۰ بهمن ۹۸ وزارت بهداشت اعلام کرد که نتایج آزمایش اولیه ۲ مورد مشکوک ابتلا به کرونا در قم مثبت گزارش شده  و این موضوع خود مقدمه‌ای شد برای تایید حضور ویروس کرونا در ایران و تدابیری که نیاز بود در سطح ملی و استانی اندیشیده شود.

حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود می‌یابند، اما از هر پنج نفر مبتلا به کووید ۱۹ علایم یک نفر شدت می‌گیرد که دچار مشکلات تنفسی می‌شود و خطر ایجاد عوارض شدید بین افراد مسن و افرادی که سایر مشکلات بهداشتی مانند فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و ریوی، دیابت یا سرطان دارند، افزایش می‌یابد.

برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد. 

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی یزد اردکان بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی یزد ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی یزد اردکان بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا اخبار کنکور ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۴۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون در دومین همایش بیماری سلیاک در این شهرستان از خانواده‌های دارای فرزند سلیاکی خواست برای دریافت کارت شناسایی و بهره مندی از بسته‌های حمایتی دولت به دانشگاه علوم پزشکی شیراز مراجعه کنند.

این همایش امروز و همرمان با چهارمین روز از هفته سلامت در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون برگزار شد.

بیماری سلیاک مشکل خود ایمنی است که به پوشش روده کوچک آسیب می‌رساند. گلوتن که پروتئین موجود در گندم، جو و چاودار است نشانه‌های این بیماری را تحریک می‌کند.

در حال حاضر درمان قطعی برای بیماری سلیاک وجود ندارد به همین دلیل افراد مبتلا به این بیماری باید از رژیم غذایی پیروی کنند که گلوتن در آن کاملاً محدودشده باشد.

شهرستان کازرون در غرب فارس و در فاصله ۱۳۲ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • بی تحرکی، سلامت نوجوانان تیران را تهدید می‌کند
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران