۲۰ فروردین ۱۴۰۰
اختلاف نظر فقهی در مسئله رؤیت هلال مورد سوءاستفاده دشمنان قرار نگیرد
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین فلاح زاده ،رئیس مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی عصر پنجشنبه در نشست علمی "رؤیت پذیری هلال ماههای رمضان و شوال سال ۱۴۴۲ هجری قمری" درقم افزود: رؤیت هلال به لحاظ فقهی دارای ابعاد و زوایای گوناگونی است و با توجه به وجود برخی اعمال واجب، چون روزه داری در ایام خاصی از ماههای قمری، این موضوع از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه هرکس باید به فتوای مرجع خود عمل کرده و اینگونه نیست که دو نفر در یک مسأله فقهی باید متحد عمل کنند، گفت: هنگامی که فتوای مراجع عظام متفاوت است، عمل مقلدان نیز متفاوت خواهد بود.
استاد حوزه علمیه قم در ادامه افزود: مسأله مهم اینجاست که باید در جامعه فرهنگسازی شده و همه بدانند که مسائل فقهی قابل دست اندازی نبوده و قرار هم نیست بر سر اختلاف نظرهای فقهی، دعوایی پیش بیاید و همه علما و مؤثران باید در این مسیر کمک و یاری کنند.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی به دنبال آگاه سازی مردم بوده و فرمودهاند که نمیشود عقیده همه مردم به یک روز به عنوان عید فطر باشد، گفت: قرار بر این است که ضمن احترام به فتاوای مجتهدان، چندین اطلاعیه صادر و نماز عید رسمی در روزهای مختلف انجام نشود و برخی مسائل در جهت رعایت مصالح اسلامی به یک روند مشترک برسند.
نشست علمی "رؤیت پذیری هلال ماههای رمضان و شوال سال ۱۴۴۲ هجری قمری" با حضور جمعی از علما و روحانیون، کارشناسان و صاحبنظران و اعضای دفاتر مراجع عظام تقلید، با رعایت پروتکلهای بهداشتی در مرکز انجمنهای علمی حوزه علمیه قم برگزار شد.
انتهای پیام/ش
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: ماه مبارک رمضان رویت هلال ماه رمضان
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۵۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
وزیر بهداشت: موج چهارم کرونا با شدت در حال شیوع است/ خنجر از پشت میخوریم
روحانی: باید عادت مردم به مصرف گوشت قرمز و مرغ را به آبزیان تغییر دهیم
جمهوری اسلامی خطاب به وزیر بهداشت: مردم از تملقگوییهای شما عصبانی هستند
نشانههای نرمش در وین پدیدار شد
بهزیستی سمنان شرایط اشتغال ١٢٢ بهبودیافته از اعتیاد را فراهم کرد
خبر بعدی:
از «قحطی در تبریز» تا «اختلاف بانک مرکزی ترکیه با IMF بر سر میزان ذخایر ارزی»
به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی سومین روز اردیبهشت ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
3 اردیبهشت 1288، قحطی در تبریز حتی کنسول و اتباع آنها را تهدید میکند. در نتیجه جنگ بین نیروهای دولتی و مشروطه خواهان، تمام دروازه های شهر مسدود شده و نزدیک سه ماه است که هیچ گونه مواد غذایی به شهر وارد نشده است.
3 اردیبهشت 1313، براي اولين بار با نصب تلمبه بر خروجي آب قناتها، استفاده از آب بهداشتي در تهران آغاز شد.
3 اردیبهشت 1315، عمارت تازه بانک ملی ایران در خیابان فردوسی افتتاح شد. سرتیپ امیر خسروی، مدیرکل بانک از مدعوین پذیرایی کرد. سرتیپ خسروی همان سرهنگ رضا قلی خان است که در سال ۱۳۰۵ به ریاست بانک پهلوی انتخاب شده بود.
3 اردیبهشت 1322، وزارت خواربار ۲۵ هزار تن گندم از شوروی خرید.
3 اردیبهشت 1330، پنج هفته پس از اعلام رسمي ملي شدن صنعت نفت در ايران، دو پالايشگاه نفت انگليس به دليل نرسيدن نفت ايران تعطيل شدند.
3 اردیبهشت 1346، قائم مقام نخست وزیر رومانی برای مذاکرات اقتصادی وارد تهران شد.
3 اردیبهشت 1347، ایران چهل میلیون مارک اعتبار از آلمان گرفت.
3 اردیبهشت 1352، سفارت امريكا در تهران، ميزبان يك كنفرانس سري با حضور ديپلماتهاي امريكايي در كشورهاي خاورميانه بود. هدف از اين كنفرانس بررسي تهديد كشورهاي اسلامي مبني بر قطع صدور نفت به غرب اعلام شد.
3 اردیبهشت 1363، رژيم عراق با هواپيماهاي فرانسوي سوپرا تاندار جنگ نفتكش ها را با حمله به نفتكش حامل نفت ايران در اطراف جزيره خارك آغاز كرد.
3 اردیبهشت 1391، نمایندگان مجلس به دو فوریت طرحی رای دادند که برای افزایش قیمت حامل های انرژی از جمله بنزین سقف تعیین می کرد. این تصمیم مجلس، در پی آن اتخاذ شد که برخی گمانه زنی ها از قصد دولت برای رساندن قیمت بنزین به نرخی معادل فوب خلیج فارس در فاز دوم هدفمندی یارانه ها و سال جاری حکایت می کرد. مجلس نیز برای تدریجی کردن افزایش قیمت بنزین و نیز محدود کردن سقف آن، طرحی را در دستور کار قرار داد که حداکثر قیمت حامل های انرژی مصرف داخل را معادل نرخ فوب خلیج فارس تعیین می کرد.
3 اردیبهشت 1393، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت آمار قطعی ثبت نامکنندگان برای دریافت یارانه را ارائه کرد و از تمایل ۹۲ درصدی جمعیت ایران به دریافت یارانه گفت.
3 اردیبهشت 1394، وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار همکاری قوه قضائیه برای برچیده شدن موسسات مالی غیرمجاز و بی انضباط شد و گفت: این موسسه ها با اعطای سودهای چشمگیر به سپرده های مردم باعث از رونق افتادن تولید و ترویج فضای دلالی و واسطهگری می شوند.
3 اردیبهشت 1396، بعد از گذشت حدود یک سال از انتشار خبر تعطیلی کارخانه تولید لوازم خانگی ارج با بیش از ۸ دهه فعالیت، عباس هاشمی، مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت از احتمال واگذاری این کارخانه ظرف یک ماه آینده به یک سرمایهگذار ایرانی خبر داد.
3 اردیبهشت 1397، اطلاعات تولید ناخالص داخلی برای استان های کشور به روز شد. براساس گزارش مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت کار، شکاف نسبتا عمیقی در بین استان های کشور از نظر تولید شکل گرفته است. به طوریکه در سال ۱۳۹۴، میزان تولید در دو استان تهران و خوزستان، معادل ۳۸ درصد از کل کشور بوده است. همچنین گزارش وزارت کار نشان می دهد که سرانه تولید ناخالص داخلی استان بوشهر در جایگاه اول و سرانه تولید ناخالص داخلی استان سیستان و بلوچستان در رتبه آخر در بین استانهای کشور قرار دارد.
3 اردیبهشت 1398، صندوق بینالمللی پول اعلام کرد که ذخایر ارزی بینالمللی ترکیه ۲۸.۴ میلیارد دلار است؛ در حالی که بانک مرکزی ترکیه رقم ذخایر ناخالص این کشور را ۹۸ میلیارد دلار عنوان کرد.
منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد