۲۰ فروردین ۱۴۰۰
دولت به طور جدی به دنبال رفع موانع و مشکلات حوزه اقتصادی است
مومنی ازندریانی با بیان اینکه دولت به طور جدی به دنبال رفع موانع و مشکلات حوزه اقتصادی است گفت: دولت اجازه نمیدهد که هیچ پروژهای روی زمین بماند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «حمیدرضا مومنی ازندریانی» شامگاه (پنج شنبه ۱۹ فروردین) در نشست با فعالان اقتصادی منطقه آزاد اروند و تنی چند از سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی شهرهای آبادان و خرمشهر که در محل تالار اجتماعات شهید موسوی این سازمان برگزار شد اظهار کرد: امروز به منطقه آزاد اروند آمدیم تا شنونده صحبت های همکارانمان در بخش خصوصی باشیم چرا که هر دو ما در یک مسیر حرکت می کنیم و اگر غیر از این باشد هیچ کاری به نتیجه نمی رسد.
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور خطاب به فعالان اقتصادی حاضر در جلسه افزود: امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید، پشتیبانی ها و موانع زدایی ها نامگذاری شده و به نظر می رسد این نامگذاری از دل شما و از زبان رهبری بیان شده است.
وی تصریح کرد: وقتی مقام معظم رهبری چنین موضوعی را به عنوان شعار سال مطرح می کنند یعنی آنکه موانعی هست که نیاز به پشتیبانی برای تسهیل و روان سازی آنها وجود دارد تا بتوان کارها را توسعه داد، اگر این موضوع به هر دلیلی تاکنون رخ نداده باید با برگزاری نشست های مختلف مسائل را حل و فصل کرد.
مومنی ازندریانی با بیان اینکه دولت به طور جدی دنبال رفع موانع و مشکلات حوزه اقتصادی است اضافه کرد: در برنامه سومی که به منظور افتتاح یکسری پروژه با حضور رئیس جمهور در قالب ویدئو کنفرانس برگزار شد ایشان بیان کردند که دولت اجازه نمی دهد هیچ پروژه ای روی زمین باقی بماند و این نشان دهنده آن است که ما باید با جدیت کارها را دنبال و به نتیجه برسانیم.
وی مشکلات منطقه آزاد اروند را در حوزه های گمرک، صمت، بانک مرکزی، محیط زیست، جهاد کشاورزی (دامپزشکی و تولیدات کشاورزی)، راه و شهرسازی، بهداشت و غذا و دارو دانست و تاکید کرد: بررسی و ارائه راهکارهای رفع آنها و پیگیری تا حصول نتیجه ضرورت دارد.
مشاور رئیس جمهور تعزیرات، ثبت سفارش، صادرات و صادرات مجدد، مالیات کارکنان و مشوق ها را از عمده مشکلات موجود در مناطق آزاد کشور برشمرد و بیان کرد: در مناطق آزاد می بایست به جای ثبت سفارش، ثبت گمرکی انجام شود تا در این باره به نتیجه نزدیک شویم.
وی با اشاره به اینکه برخی ها اتمام دوره دولت فعلی را بهانه ادامه ندادن کارهایشان و بی انگیزگی آنها برای پیگیری امورشان قرار می دهند ابراز کرد: داشتن تفکر رفتن سبب عقب و معطل ماندن کارها می شود، شما به عنوان بخش خصوصی شاهد روی کار آمدن دولت های مختلف بودید اما همچنان هستید و بایستی ادامه دهید.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور با اشاره به اینکه بخش خصوصی می تواند با ارائه طرح های توسعه ای متناسب سبب انتقال تکنولوژی، حصول سود بیشتر و قیمت تمام شده پائین تر شود عنوان کرد: حداکثر تا پایان ماه جاری، کار جمع بندی مشکلات در مناطق آزاد را به اتمام می رسانیم و در مواردی که نیاز به پیگیری از طریق بخشهای مختلف هست بدون رودربایستی با واحدهای مربوطه مواجه می شویم تا کارها را از پیش ببریم.
وی خاطرنشان کرد: رویکرد ما در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد آن است که بنشینیم و به جای شماها (فعالان اقتصادی) فکر و تصمیم گیری کنیم، برای هشت منطقه آزاد، قوانین خاصی داریم که با برخی تغییرات می توان ضمن حرکت به سوی رویکردهای اصلی می توانیم به اهداف تعیین شده نیز دست پیدا کنیم.
مومنی ازندریانی با بیان اینکه تغییر رویکردها در برخی قوانین و مقرارات مناطق آزاد ضروری است یاد آور شد: برای اصلاح قوانین و مقررات مناطق آزاد باید با عینک فعالان اقتصادی به امور نگاه کنیم تا کارها بهتر از پیش برود.
پایان پیام/660
منبع: شبستان
کلیدواژه: رفع موانع و مشکلات اقتصادی تغییر رویکردها حمیدرضا مومنی ازندریانی خبرگزاری شبستان خوزستان دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور مناطق آزاد کشور منطقه آزاد اروند نشست فعالان اقتصادی فعالان اقتصادی منطقه آزاد اروند مومنی ازندریانی فعالان اقتصادی مناطق آزاد
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۵۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
مخالفت رهبر انقلاب با کاندیداتوری سیدحسن خمینی در انتخابات ریاستجمهوری
فیلم| تجمع سهامداران مقابل بورس تهران
جزئیاتی از خسارتهای حادثه نطنز: بخشی از تأسیسات کاملاً از بین رفت/ هزاران سانتریفیوژ از رده خارج شد
موانع احداث جاده گرموک شهر باینگان بررسی شد
خبر بعدی:
پاسخ به اقدامات اسراییل باید در سرزمینهای اشغالی باشد
عماد آبشناس در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به حمله به تاسیسات نطنز اظهارکرد: با توجه به این که هنوز شخصی که این عمل مجرمانه را انجام داده بازداشت نشده باید صبر کنیم تا تحقیقات انجام شود و به طور مشخص دریابیم چه کسی و کشوری پشت این ماجرا قرار دارد. گاهی اوقات ممکن است چند تشکیلات باشد.
وی تصریح کرد: البته اسراییل به دلیل این که نتانیاهو برای تقویت موضع سیاسی داخلی خودش نیاز به چنین اقداماتی دارد به طور غیر مستقیم این جریان را به عهده گرفته اما به این معنا نیست که فقط اسراییل پشت این قضیه باشد چه بسا ممکن است گروهها و یا برخی از کشورهای دیگر هم پشت این ماجرا باشند.
این کارشناس مسائل بین الملل همچنین اظهار کرد: معتقدم هر اتفاقی که در ایران پیش می آید و یا هر بلایی سر ملت ایران می آید اسراییلی ها در آن نقش دارند. محال است اتفاقی رخ دهد و اسراییل نقشی نداشته باشد.
آبشناس با بیان این که ایران قطعا به این اقدامات پاسخ می دهد بیان کرد: اگر کاری قرار است انجام شود باید پاسخ در سرزمین های اشغال باشد اسراییلی ها باید منتظر باشند یک مرکز هسته ای، تاسیسات زیر بنایی و یا حتی نیروگاه دمونا مورد هدف قرار گیرد در واقع اهداف زیادی وجود دارد که می تواند هدف انتقام ایران باشد.
وی افزود: روز گذشته شایعاتی منتشر شد مبنی بر این که در داخل خاک عراق دفتری مربوط به موساد به طور کلی نابود شده و یکسری افراد در آنجا به درک واصل شدند که احتمال دارد آنها پشت این ماجرا باشند.
این کارشناس مسائل بین الملل در خصوص پیگیری حقوقی اتفاق رخ داده اظهار کرد: از نظر حقوقی این مساله قابلیت پیگیری دارد اما سوابق نشان داده که مجامع بین المللی تحت اختیار آمریکا و یا رژیم صهیونیستی هستند تا الان پیش نیامده که بخواهند در این گونه موارد اقدامی انجام دهند. همان طور که دیدیم اسراییلی ها علنا نیروگاه اتمی تموز در عراق را از بین بردند اما هیچ واکنشی از سوی مجمع بین المللی صورت نگرفت. آنهاحتی پایگاه سازمان ملل را با بمب های فسفری و اورانیوم ضعیف شده آن هم جایی که مردم پناه گرفته بودند مورد هدف قرار دادند اما سازمان ملل هیچ واکنشی نشان نداد نباید در این موارد برای مجامع بین المللی اعتباری قائل شد.
آبشناس خاطر نشان کرد: جهان به جنگلی تبدیل شده که هر کسی حق خودش را می گیرد اگر ایران به این اقدامات اسراییل پاسخ نشان ندهد آنها جری تر می شوند باید پاسخ ما سنگین باشد.