۲۰ فروردین ۱۴۰۰
جشنواره سینما حقیقت پوستاندازی میکند
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی با اشاره به برنامههای مهم این مرکز در سال جدید بیان کرد: فراخوان جشنواره سینما حقیقت به زودی منتشر میشود و دوره پانزدهم این رویداد آغاز یک دوران تازه برای جشنواره حقیقت خواهد بود.
محمد حمیدی مقدم در گفتوگو با ایسنا در تشریح برخی برنامهها و اهداف مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در سال ۱۴۰۰ به جشنواره سینما حقیقت اشاره و بیان کرد: فراخوان دوره پانزدهم به زودی و در همین یک ماه منتشر خواهد شد و تحولی که قرار است در جشنواره پانزدهم سینماحقیقت اعمال شود حذف آرام آرام گروههای انتخاب و آمدن گروههای مشاور و انتخاب فیلمهای جشنواره حقیقت در طی سال است.
همچنین از این دوره، جشنواره حقیقت به یک جشنواره پریمیر تبدیل خواهد شد. البته این مورد را در دو سالی که در مرکز مسئولیت داشتم شروع کردیم و سال قبل به دلیل شرایط خاص جشنواره تحت تاثیر کرونا خیلی مطرح نشد، اما امسال طبق فراخوان اجرایی میشود.او در ادامه گفت: به این ترتیب جشنواره سینما حقیقت در پانزدهمین دوره به سمت پوستاندازی و تحول حرکت میکند و امیدوارم با فراخوان امسال، جشنواره حقیقت وارد یک دوره جدید شود.
او درباره دیگر برنامهها و اتفاقهای مهم مرکز گسترش در سال ۱۴۰۰ توضیح داد: تقریبا بیشتر برنامههای ما ادامه همان مسیری است که از ابتدای ورودم به مرکز در نظر داشتیم. گرچه من در سختترین دوران مرکز به اینجا آمدم و بزرگترین مشکل ما چالش برگزاری چهاردهمین جشنواره حقیقت بود که در سال ۹۹ به صورت آنلاین برگزار کردیم؛ جشنوارهای که سختیهای زیاد داشت. با این حال جدا از آنچه برای جشنواره پانزدهم برنامهریزی کردهایم ورود جدیتر به حوزه تولید فیلمهای با بودجه کم یا اصطلاحا Low Budget را درنظر داریم چون در حوزه فیلمهای تجربی اتفاق خوبی رخ داد و در زمینه فیلمهای داستانی هم علاقهمندیم پیشنهاد الگوی فیلمهای کمبودجه و خلاق بهخاطر وضعیت بنبست کرونایی سینما فراگیر شود.
حمیدی مقدم ادامه داد: علاوه بر اینها طراحی زیرساختهای جدید برای گسترش توده مخاطب سینمای مستند را در نظر داریم. در این راستا سال ۱۴۰۰ طراحی و تولید برنامه مستقل سینما حقیقت را برای پخش از شبکه چهار سیما دنبال میکنیم تا سینما حقیقت و حوزه مستند پایگاهی جدی درباره تولیدات و نمایش آنها در تلویزیون و نیز محلی برای جذب مخاطب گستردهتر داشته باشد. همچنین در این سال شاهد ورود جدی تولیدات مستند و محصولات مرکز گسترش در پلتفرمها خواهیم بود تا برای ارتباطگیری با مخاطبِ بیشتر وارد عرصه جدیدی شویم. درواقع با تجربه جشنواره چهاردهم و اشتیاقی که از سوی علاقهمندان به مستند به وجود آمد، ضروری است که بستر جذب مخاطب را روز به روز گسترش دهیم.
او در ادامه افزود: حدود دو سال است که روی کتابخانه ویدیو مرکز گسترش کار میکنیم و در سال ۱۴۰۰ تمام محصولات مرکز گسترش در بستر یک فضای دیجیتالی برای مصرف پژوهشی و تحقیقی و برای علاقهمندانی که قصد استفاده و خرید محصولات را داشته باشند، قابل عرضه خواهد بود. البته در مرحله اول فضایی در مرکز گسترش برای استفاده حضوری هشت تا ۱۰ کاربر به طور همزمان آماده میشود و دسترسی مجازی و آنلاین هم در مرحله بعدی دنبال میشود.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در پایان یکی دیگر از اهداف مرکز را در سال جدید مرتبط با انیمیشن دانست و گفت: یکی از هدفهای بزرگ ما ورود مرکز و حمایت از تولیدات بلند سینمایی انیمیشن است که در سال ۹۹ طراحیهایی را انجام داده بودیم و به دو تولید هم رسیدیم و در سال ۱۴۰۰ حمایت از پروژههای سینمایی بلند انیمیشن ادامه پیدا میکند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
کلیدواژه: جشنواره سینما حقیقت محمد حمیدی مقدم جشنواره سینما حقیقت جشنواره حقیقت سینمای مستند سال ۱۴۰۰ مرکز گسترش برنامه ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
مخالفت رهبر انقلاب با کاندیداتوری سیدحسن خمینی در انتخابات ریاستجمهوری
فیلم| تجمع سهامداران مقابل بورس تهران
جزئیاتی از خسارتهای حادثه نطنز: بخشی از تأسیسات کاملاً از بین رفت/ هزاران سانتریفیوژ از رده خارج شد
موانع احداث جاده گرموک شهر باینگان بررسی شد
خبر بعدی:
استفاده از دو ماسک خطر گسترش کرونا را ۸۱ درصد کاهش میدهد
به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، داده ها نشان می دهد که به اصطلاح استفاده از «دو ماسک» بر روی بینی و دهان - کارایی فیلتراسیون - یا جلوگیری از انتشار ذرات تنفسی- را تا ۸۱ درصد بهبود می بخشد.
محققان گفتند: این تجزیه و تحلیل بر استفاده هم زمان از ماسک های پارچه ای موجود در بازار که معمولا در درجه پزشکی نیستند، با ماسک های یک بار مصرف که در محیط های بهداشتی استفاده می شود، متمرکز بود.
این محققان افزودند: این ترکیب به طور کلی ناحیه ای میان بینی تا زیر دهان را تقریبا بطور کامل مسدود می کند و انتشار قطرات تنفسی را که موجب گسترش ویروس کرونا می شود، محدود می سازد.
«امیلی سیکبرت-بنت» استادیار بیماریهای عفونی در دانشگاه «کارولینای شمالی-چپل هیل» که در نوشتن این مطالعه همکاری داشت، گفت: این مطالعه به ما نشان داد که استفاده از دو ماسک به دلیل تقویت عملکرد فیلتراسیون در جلوگیری از انتشار قطرات تنفسی، بسیار موثر است.
مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا از اوایل فوریه (بهمن ۹۹)، زمانی که موارد ابتلا به کووید-۱۹ در بسیاری از مناطق این کشور در حال افزایش بود، توصیه استفاده از دو ماسک را آغاز کرد.
این سازمان در آن زمان اعلام کرد که پوشیدن دو ماسک بر روی بینی و دهان تا ۹۵ درصد در برابر گسترش این ویروس محافظت می کند و می تواند به مهار این همه گیری «تا رسیدن به ایمنی جمعیت ناشی از واکسن» کمک کند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.
ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه همهگیر (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد؛ اما ارزیابیهای این سازمان ویروس کرونا را «همهگیر جهانی» شناسایی و اعلام میکند.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران درگیر پاندمی ویروس کووید ۱۹ هستند.
مشروح این مطالعه در مجله JAMA Internal Medicine منتشر شد.
برچسبها ویروس کرونا ماسک کووید-19 پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل