۲۰ فروردین ۱۴۰۰
گفتوگوهای وین احتمالا هفته آینده از سرگرفته شود
به گزارش الجزیره، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که گفتوگوهای وین بین طرفهای برجام نهایتا تا هفته آینده دوباره شروع خواهد شد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، ند پرایس در ارتباط با مذاکراتی که دور اول آن روز سه شنبه گذشته بین طرفهای برجام برگزار شد، گفت: «پیشبینی میکنیم گفتوگوها با ایران در وین طی چند روز یا هفته آینده ازسرگرفته شود.
»او با اشاره به اینکه نباید در مورد انتظارات مربوط به گفتوگوهای وین مبالغه کرد افزود: «فرستاده ویژه امور ایران احتمالا پس از توقف گفتوگوهای وین تا پایان هفته بازخواهد گشت.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین تاکید کرد که این مذاکرات بهدلیل عدم وجود اعتماد بین ایران و آمریکا و دیگر کشورها دشوار خواهد بود.
پرایس مدعی شد: «نقض حقوق بشر ازسوی ایران و حمایت آن از شبهنظامیان در منطقه دو چالش بزرگ برای ما و شرکای منطقهای ما است.»
او در همین حین تاکید کرد که مذاکرات وین یک گام به جلو است و احتمالا هفته آینده از سرگرفته شود.
پیش از این نیز «میخائیل اولیانوف»، نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی اعلام کرد در نشست کمیسیون مشترک برجام درباره مسیر پیشرو تصمیمگیری خواهد شد.
دفتر «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در بیانیهای اعلام کرد دومین نشست کمیسیون مشترک برجام فردا جمعه ۹ آوریل (۲۰ فروردین) ساعت ۱۰ به وقت وین برگزار خواهد شد.
پربیننده ترین آخرین خبر از نشست کمیسیون مشترک برجام واکنش پنتاگون به حادثه کشتی «ایران ساویز» در دریای سرخ برترین تصاویر خبری ۲۴ ساعت گذشته آمریکا آماده لغو تحریمهای مغایر با توافق هستهای ایران است! ایران به تعهدات فنی خود در برجام عمل کردمنبع: اقتصاد آنلاین
کلیدواژه: برجام ند پرایس برجام هفته آینده گفت وگو
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۵۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
احمدینژاد: فنر مردم به زودی در خواهد رفت/ از کسی نمیترسم و حرف میزنم
درخواست روسیه از ایران درباره دریای خزر
احمد توکلی: ۶۰ درصد جمعیت کشور زیر خط فقر هستند / وضع مملکت اینقدر بد نبوده
پاسخ جنجالی مقام وزارت بهداشت درباره واکسن ایرانی؛ «شما نزن، اجباری نیست»!
۳۲ تیم بازرسی و نظارت بر بازار خراسان جنوبی فعال شدند
خبر بعدی:
افزایش تنش در روابط قاهره- آنکارا / مصر مذاکرات با ترکیه را به حالت تعلیق در آورد
مصر گفتوگوهای خود را برای عادی سازی روابط قاهره – آنکارا تا اطلاع ثانونی به حالت تعلیق درآورد. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه الرای الیوم، منابع رسانهای مصر اعلام کردند: دولت قاهره تماسهای امنیتی با ترکیه را تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق در آورد.
این منابع افزودند: مصر به دلیل سستی ترکیه در خروج مزدورانش از لیبی گفتوگوهای عادی سازی روابط قاهره – آنکارا را به حالت تعلیق در آورد و درخواست ترکیه برای برگزاری نشست گفتوگوهای فراگیر با مصر ( پیش از پایان آوریل ) را به تعویق انداخت.
منابع مصری تصریح کردند: از سرگیری روابط قاهره – آنکارا به اجرایی شدن مطالبات مصر منوط شده و قاهره به دولت ترکیه اعلام کرده است، هرچه سریعتر اقدامات ضد اخوانی را به اجراء در آورد.
این منابع گفتند: آنکارا خواستار فرصت بیشتری شده تا مستشاران نظامی خود را از لیبی خارج کند اما مصر خواهان عقب نشینی فوری و بدون پیش شرط نظامیان خارجی است.
به گفته منابع مصری، آنکارا فعالیت برخی اعضای ( مصری) اخوان المسلمین را در ترکیه به حالت تعلیق در آورده اما قاهره خواستار پایان دادن دائمی به فعالیت آنان است.
نگاهی به انتظارات قاهره از آنکارامنابع مصری گفتند: ترکیه متعهد شده است تا پایان ماه مبارک رمضان، اقدامات بیشتری علیه اعضای ( مصری ) اخوان المسلمین انجام دهد اما قاهره بر اجرای هرچه سریع تر این اقدامات تاکید دارد.
این اقدام مصر یک هفته پس از آن صورت میگیرد که مقامات ترکیه خواستار افزایش همکاری با قاهره شده بودند اما مصر اعلام کرده است، هرگونه گسترش روابط مستلزم رعایت حقوق و اصول دیپلماتیک و احترام گذاشتن به حاکمیت ملی و الزامات امنیت کشورهای عربی است.
انتهای پیام/