۲۰ فروردین ۱۴۰۰
۴۵ محکوم ایرانی از عراق به کشور منتقل شدند
به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، محمود عباسی افزود: این محکومان در چارچوب موافقتنامه انتقال محکومان بین ایران و عراق و در اولین مرحله از انتقال محکومان، امروز در مرز شلمچه به کشور منتقل و تحویل مقامات قضایی و انتظامی ایران شدند.
وی ادامه داد: اتهام بیشتر این افراد قاچاق مواد مخدر، قاچاق عتیقه جات و ورود غیر مجاز به عراق است و از میان محکومان منتقل شده یک نفر زن است که این افراد باید ادامه محکومیت خود را در زندانهای کشور بگذرانند.
عباسی اظهارداشت: حدود ۴۰۰ تن از محکومان و متهمان ایرانی در زندانهای عراق به سر میبرند که در اولین مرحله در سال جاری ۴۵ تن از محکومان به حبس، به کشور منتقل شدند و در تلاش هستیم تا در مراحل بعدی تعداد بیشتری از این محکومان را منتقل کنیم.
رئیس کمیته انتقال محکومان جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: همه محکومان کشورمان در زندانهای دیگر کشورها از جمله عراق علاقمند به انتقال به زندانهای کشور هستند و این در حالیست که با وجود رایزنی و گفت و گو با زندانیان عراقی از مجموع ۹۰ نفر محکوم عراقی در زندانهای جمهوری اسلامی ایران هیچ یک آمادگی خود را برای انتقال به کشور متبوعشان اعلام نکردهاند.
وی اضافه کرد: در خصوص سایر کشورها هم همین وضعیت وجود دارد و این امر حکایت از استاندارد بودن زندانهای جمهوری اسلامی و خدمات ارائه شده در این زندانها دارد. ای کاش مجامع حقوق بشری بازدیدی از زندانهای جمهوری اسلامی ایران، کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و حتی کشورهای بسیار پیشرفته شرق آسیا به عمل میآوردند و در مقایسه گزارشی از آن به مجامع بینالمللی ارائه می کردند یا لااقل زندانیان آزاد شده از این کشورها گزارشی از وضعیت زندانهای این کشورها ارائه میکردند تا موجب تنویر افکار عمومی در مجامع بینالمللی شود و کسانی که مرتکب جرم میشوند بدانند که چه دوران سیاهی در انتظار آنهاست.
معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری با قدردانی از ریاست قوه قضاییه و هیات همراه از جمله وزیر دادگستری و رئیس سازمان زندانها که در سفر به عراق رییس قوه قضاییه را همراهی کردند، روابط حقوقی و قضایی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق را بسیار خوب توصیف کرد و انتقال این محکومان به کشور را نتیجه دیپلماسی فعال حقوقی و قضایی برشمرد.
وی از مقامات عالیرتبه قضایی و وزارت دادگستری عراق، سفیر ایران در عراق، معاونت کنسولی وزارت امور خارجه، سازمان زندانها، معاونت امور بینالملل قوه قضاییه، وزارت اطلاعات، وزارت کشور، پلیس بینالملل و نیروی انتظامی، رئیس کل دادگستری استان خوزستان، دادستان خرمشهر، مرکز مدیریت بیماریها وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان و همکاران خود در دفتر همکارهایهای بینالمللی وزارت دادگستری، صدا و سیما و سایر رسانه ها و دیگر مسئولان و دست اندرکارانی که در این انتقال همکاری کردند تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام/
منبع: تقریب
کلیدواژه: جمهوری اسلامی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
همدستی همسر بشار اسد با روسیه علیه منافع ایران؟
احمدینژاد: فنر مردم به زودی در خواهد رفت/ از کسی نمیترسم و حرف میزنم
درخواست روسیه از ایران درباره دریای خزر
احمد توکلی: ۶۰ درصد جمعیت کشور زیر خط فقر هستند / وضع مملکت اینقدر بد نبوده
عناوین روزنامههای ورزشی ۲۲ فروردین ۱۴۰۰/ شلیک به قلب امارات از ریاض +تصاویر
خبر بعدی:
اهانت به مسجدی در فرانسه قبل از آغاز ماه مبارک رمضان
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، رسانههای فرانسوی از اهانت به مسجدی دیگر در فرانسه چند روز قبل از شروع ماه مبارک رمضان در این کشور خبر دادند.
به نوشته «خبرگزاری فرانسه» مقامهای محلی یکشنبه گفتند که تنها 2 روز قبل از آغاز ماه مبارک رمضان دیوارهای مسجدی در شهر «رنس» در غرب فرانسه با نقاشیهای دیواری با مضامین اسلام هراسی مورد حمله قرار گرفت. وزیر کشور فرانسه متعاقب این حادثه، آن را محکوم کرد. شهردار و یک سناتور این شهر نیز حمله اخیر را محکوم کردند.
چند روز پس از حمله به مسجدی دیگر در غرب فرانسه و مسلمانان مقیم این کشور میگویند که خصومت با جامعه آنها رو به افزایش است. «محمد زیدونی» رئیس شورای منطقه ای مسلمانان بکار گیری عبارات ناپسند را محکوم کرد. مسلمانان فرانسوی سخنان برخی سیاستمداران فرانسوی را بی ارتباط با تکرار این گونه حوادث نمیدانند. گفته میشود دادستانی منطقهای تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده است.
انتهای پیام/.