Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ جزییات آخرین جلسه اصلاح طلبان درباره انتخابات ۱۴۰۰ که با حضور چهره‌هایی همچون عبدالله نوری، غلامحسین کرباسچی، محسن رهامی، احمد حکیمی پور و موسوی لاری برگزار شد، به شرح زیر است.

کرباسچی به محسن رهامی گفت با حرافی ونمی دونم قانون وحقوق، نمیشه ازدولت روحانی دفاع کرد. روحانی عملکرد ندارد، حالا ما یه حرفی در ملاء عام می‌زنیم، مردم را ماست مالی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهامی وسط حرف‌های کرباسچی، بلند صدا زد، اگر به من بسپارید بلد هستم، کار را درست کنم، راه دفاعش را بلدم، باید معکوس عمل کرد.

کرباسچی: معکوس چیه. چیکار کنیم؟

رهامی: باید این‌ها را مشغول کنیم؟ کار ما هم نیست، ما فقط یه سیگنال می‌دیم، جوانتر‌ها خودشون بلدند چیکار کنند؟

کرباسچی با مسخره: کدوم جوون مشتی پیر پاتال دم موت.

حتما بحث رفراندم منظورته.

رهامی: یکیش همینه، چیز‌های دیگه هم هست.

کرباسچی باخنده: برو داداش خدا روزیتو جای دیگه بده، بسه دیگه، مردم تره برای این حرف‌ها خرد نمی‌کنند.

رهامی: این چه جور حرف زدنه، ماشاالله جلسه سرانه، شورای عالی … سیاستگذاریه، مثل [ لاتها] حرف می‌زنیم. بیاییم کارشناسی کنیم، حقوقی، فنی حرف بزنیم.

کرباسچی؛ حالا شما با حقوقت برای آقای نجفی چیکار کردی؟

رهامی: خیلی کار کردم از اعدام رسوندمش به اینجا

کرباسچی: خودت اون مرحوم میترا استاد را آوردی تو ستاد و آشنا کردی رفت توی پاچه‌ی آقای نجفی و آبروی همه را بردی.

اقای اکرمی صدا زد چی شد؟ این چه وضعیه؟ اِه اِاِاِ

آقای رهامی به اقای کرباسچی: آبروی همه را شما در شهرداری و دادگاهت بردی، هرچی خواستم بهت کمک کنم جا نداشت، مجرم شدی رفتی زندان.

آقای عبدالله نوری که بلند شده بود جلو کرباسچی ایستاده بود تا ساکتش کنه، گفت ماشاالله به شما ما برای چی اومدیم اینجا؟ خواهش می‌کنم تمام کنین

کرباسچی: برای همین اقای نوری، آقایِ حقوقدان! چی کردی؟ ایشون رفت زندان

با حرف نمیشه از دولت روحانی دفاع کرد، من گفتم بهترین راه ما، برائت از روحانیه، این توهین به شما بود؟

رهامی:این که شما به جای دفاع یک بار آقای خاتمی را رد می‌کنی ومی گویی کارایی ندارد یک بار هم روحانی را در رسانه ومصاحبه ناکارآمد تعریف می‌کنی این است که درست نیست. بله اخوی.

کرباسچی: من تنها نیستم روحانی را نقد کردم، شما خودت می‌تونید ازعملکرد دولت روحانی دفاع کنی؟ کی از روحانی دفاع می‌کنه همه‌ی این آقایان که اینجا هستند به نحوی از روحانی خودشون را جدا کرده اند این آقای انصاری (غلامرضا)، آقای نعیمی پوراقای کمالی آقای سلامتی خانم کولایی آقای توفیقی همه یه چیزی گفته‌اند مردم به ما می‌خندند از چی دفاع کنیم؟ جدایی به نفع ماست، اصلا زندگی مایه، باروحانی بریم تو چاه؟

آقای موسوی لاری و عبدالله نوری دست کرباسچی و رهامی را گرفتند به داخل آشپزخانه بردند وآن‌ها هم به آشتی وبگو بخند مشغول شدند و روی هم را بوسیدند.

سخنان احمد حکیمی پور درباره‌ برآورد رویکرد کلی اصلاح طلبان در این دوره انتخابات:

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام علیکم.من فارغ از آنچه امشب بین آقای رهامی و آقای کرباسچی گذشت، تحلیلی دارم که قبلا ” آماده کرده بودم و الآن هم با وجود این بحث‌ها لزومی در تجدید نظر تحلیل نمی‌بینم، و حاشیه امشب را جدی نمی‌گیرم در تحلیل من هم آقای رهامی وهم آقای کرباسچی هر دو نقش خاص خودشان را دارند که کسی دیگه جایشان را پر نمی‌کند که عرض خواهم کرد.

ما جریان اصلاحات چند وجه داریم که من فقط یاد آور می‌شوم و سریع جمع بندی می‌کنم، [ گویا شام هم اماده س]از دوم خرداد تا حالا ما از آقای عمادالدین باقی در جریانمان داشته ایم تا دکتر ظریف، منظورم را درک می‌فرمایید؟ همین آقای رهامی در دیدارشان با ….. که آقای منتجب نیا هم حضور داشتند، یک استراتژی یا تکنیک یا هرچی که اسمش را بگذاریم، دنبال کردند.

من توضیحات آقای رهامی را هم خوانده ام هم از خودشون شنیدم، بله ایشان در دیدار ….. به سفر‌های استانی خود اشاره کردند که مردم چی می‌گویند وچی می‌خواهند؟

زن‌ها ونمی دانم جوانان چه می‌خواهند؟ من قضیه‌ی همان مصاحبه و رسانه‌ای شدن آن را مهمتر از خود دیدار می‌دانم. [از چند جهت] ۱-از این جهت که اقای رهامی در رسانه ومصاحبه به عنوان لیدری از جریان اصلاحات راجع به این دیدار دنبال چیست؟

- جوانان، زنان

- ودختران

- و اقوام

- وقومیت‌ها …

این‌ها اگر انتخابات رقابتی بشود و هیجانی باشد خیلی جای مانور دارد.

۲- این دو نفر که …… دیدار کردند بالأخره لیدر‌هایی در اصلاح طلبانند.

این کار آن‌ها برای اصلاح طلبان از نوع آقای باقی یا ک و دوستانی که خارج هستند چه توجیهی دارد؟ ما بناست درون نظام باشیم؟

کنار نظام؟

یا حتی بیرونش باشیم و منتقد

یا میخواهیم اپوزیسیون و برانداز؟

ما کدام هستیم؟

آقای رهامی، من شاید نظرشان را قبول داشته باشم یا نه، در این تحلیل تفاوتی ندارد، ایشان گفتند انتساب فتنه حالا چیزی که معروف است (فتنه‌ی ۸۸) به جریان اصلاحات به حیثیت اصلاح طلبان لطمه‌ی جدی زده است.

أقای خاتمی هم در یک صحبتی به من گفتند، «ما بلد نیستیم درست اعتراض کنیم بلانسبت کارهامون بلانسبت خر توخر بود.»

این نظرات خودشان، حرف دارند.

الآن دولت روحانی دولت اصلاحات است این که نمی‌شود نفی کرد کدام وزیر روحانی اصلاح طلب نیست؟ مهندس زنگنه، دکتر ظریف تا وزیر صمت همین طور بیاییم تا دبیرکل بانک مرکزی و کارگزارانش وهمه‌ی کارگزاران این دولت بلااستثناءاصلاح طلبند، من وآقای فراهانی خباز محجوب نشستیم چک کردیم یک مقام مسئول در این دولت روحانی چه یازدهم چه دوازدهم نبود که اصلاح طلب نباشد از معاون اول رئیس جمهور تا وزرا واستانداران و روسای دانشگاه‌های علو پزشکی و وزارت علوم ووهمه.

حالا همین دکتر ظریف ممکنه در این روز‌های آخر کارش به مخالفت بکشد چنانکه نشانه اش پیداست در مصاحبه‌ها ولایو‌های اخیرش ….

اما هنوز چیزی نشده.. راجع به آنچه داریم تحلیل می‌کنیم، وزیر ارتباطات در جلسه‌ی رای اعتماد مجلس گفت افتخارم….. بودن است. من کار به عملکرد و واقعیت قضایا ورفتار‌ها ندارم، بحث من مواضع است.

حالا باید ما یک تعریف از اصلاح طلبی داشته باشیم، ببینیم این جبهه کدام است یا چه دارد؟ من می‌گویم این جبهه همه نوع دارد، ولی باید در درون این جبهه هم را با هر نوع تحمل کنیم ومسالمت آمیز باهم کار کنیم.

همین بحث آقای کرباسچی وآقای رهامی اختلاف دو نوع هم نیست اختلاف دو نظر روبنایی بود وتمام هم شد. دارند با هم در آشپزخانه می‌خورند (خنده‌ی حضار) و می‌گویند ومی خندند.

خوب ما چه باید کنیم آقایان

رهامی، کواکبیان، ظریف، جهانگیری، عارف ووو را داریم.

ما چگونه جامعه را همراه کنیم با این عملکرد دولت آقای روحانی که حمایت کردیم.

برعکس آقای رهامی من مثل بیشتر شما معتقدم ناچاریم از این دولت وعملکردش برائت بجوییم، که البته اقنای جامعه سخت است، اما ممکن هست، یکی اینکه جهانگیری بیشتر روی بی اختیاری اش در دولت مانور بدهد وتکرار کند حتی استعفا بدهد یا آقای ظریف استعفا بدهد، ….

آقای کرباسچی شلوغش کرد حرف آقای رهامی اشاره‌ خوبی داشت

[بحث ِ] رفراندم توسط آقای روحانی هرچند زشت است (خنده حضار)

والا چی را رفراندم بگیریم؟ به قول مردم قیمت پیاز یا مرغ را؟

ولی خارج از این جنبه مضحکه موضوع، رفراندم یک مستمسک خوبی است، نه برای آنکه بگیم براندازی کنیم (خنده‌ی حضار) نه مشغولیتی هست، وقتی اصول گرایان انقلابی وحزب اللهی و روزنامه هایشان دارند راجع به آن که نه و رفراندم خوب است یا نیست و فلان، جواب می‌دهند ودفاع می‌کنند ما فرصت می‌کنیم نفراتمان را معرفی کنیم یا بحثی که آقای رهامی اشاره کرده بودند همان.

بحث زنان

جوانان

آزادی جوانان ودختران و و را مطرح کنیم

دموکراسی

فلان بهمان (خنده بلند حضار)

به قول اون دکتر سلام فعلا خنده بسه بریم سربحثمان. (خنده)

جمع بندی کنم، چون آقای لاری اشاره می‌کنند سفره شام پهن شده.

ما چه اصلاح طلب حزب اللهی (خنده) چه خشن مثل آقای گنجی (خنده) هیچ کس فعلا در ایام انتخابات هم را نزند. جلسه‌ی بعدی باز خدمت آقای موسوی لاری هستیم، اما این بار در ساختمان تجریش ایشان.

به امید خدا، خسته نباشید.

منبع: عصر قانون

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۷۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، نارندا مودی، نخست وزیر هند در سخنرانی خود در جریان انتخابات پیش رو از مسلمانان به عنوان «نفوذی» یاد کرد که با انتقاد گسترده گروه‌های مخالف مواجه شد.
 
مودی در سخنرانی خود گفته بود که اگر اپوزیسیون به رهبری حزب کنگره به قدرت برسد، ثروت کشور را بین کسانی که فرزندان بیشتری دارند، یعنی مسلمانان تقسیم خواهد کرد.
 
تحلیلگران نیز اعلام کردند که نخست وزیر هند در این گردهمایی انتخاباتی به شعارهای قدیمی ضد مسلمانان روی آورد که نشان دهنده تغییر در استراتژی مبارزات انتخاباتی وی است.
 
حزب ملی گرای هندو بهاراتیا جاناتا (BJP) و حامیان آن اغلب به مسلمانی که از مرز پاکستان عبور می‌کنند، به عنوان نفوذی یاد می‌کنند.
 
آنها همچنین مسلمانان را به دلیل نرخ بالای زاد و ولد مورد انتقاد قرار داده و این نگرانی را مطرح کرده‌اند که ممکن است جمعیت مسلمان هند از اکثریت هندوها پیشی بگیرد.
 
200 میلیون نفر از جمعیت 1.42 میلیاردی هند را مسلمانان تشکیل می‌دهند.
 
ابیشک مانو سینگوی، رهبر کنگره گفت که بیانیه مودی ناقض بخش‌هایی از قانون است که نامزدها را از درخواست از مردم برای رای دادن یا خودداری از رای دادن به هر کسی به دلایل مذهبی، اجتماعی یا نمادهای مذهبی منع می‌کند.
 
دولت مودی بارها به تبعیض علیه مسلمانان متهم شده و جامعه مدنی، گروه‌های مخالف و برخی از دولت‌های خارجی نسبت به تصمیم‌هایی که به گفته آنها با هدف دامن زدن به تبعیض و حفظ حزب بهاراتیا جاناتا در قدرت است، نگرانی‌هایی را مطرح کرده‌اند.
 
دولت همه این اتهامات را رد کرده است.
 
انتخابات هفت هفته‌ای هند از 19 آوریل آغاز شد و در 1 ژوئن به پایان می‌رسد و نتایج آن در 4 ژوئن اعلام می‌شود.
 

دیگر خبرها

  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  •  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • از محاکمه کرباسچی تا قطعی شدن کاندیداتوری محمد خاتمی
  • از محاکمه کرباسچی تا قطعی شدن کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی