Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@09:03:08 GMT

گردشگری فاقد کرسی قانونی در اتاق بازرگانی است

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۳۹۲۲

گردشگری فاقد کرسی قانونی در اتاق بازرگانی است

ایسنا/یزد عضو هیات نمایندگان اتاق ایران با بیان این که گردشگری هنوز به عنوان یک بخش از اقتصاد کامل‌کننده نام اتاق بازرگانی نیست، از نبود چنین جایگاه و کرسی قانونی برای گردشگری ابراز گلایه می‌کند.

«اصغرآقا نبیل» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن بیان این که همه دست اندرکاران اقتصاد تحت پوشش چتر مجامع امور صنفی هستند، اظهار می‌کند: این در حالی است که هیچ کدام از صنوف گردشگری هنوز متولی ندارند و از نظر بخش خصوصی، دارای تشکل همگنی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت پارلمان بزرگ اتاق بازرگانی، تصریح می‌کند: این پارلمان بزرگ که می‌تواند تصمیمات قابل توجهی اتخاذ کرده و مشاوره‌ها و مطالبات قابل توجهی نیز داشته باشد، باید گردشگری را نیز به عنوان جزئی از اقتصاد مورد توجه قرار دهد.

این مسئول با بیان این که اتاق بازرگانی به پشتوانه قانونی ۱۰۰ ساله راه اندازی شده است، می‌گوید: تشکیل اتاق مجزایی برای گردشگری بدون پشتوانه‌ی قانون محکمی، امکان‌پذیر نیست لذا با توجه به این که گردشگری به نوعی تولید نامرئی بخشی از اقتصاد کشور به شمار می‌رود، باید در جایگاه قانونی و در کنار سایر اسامی اتاق بازرگانی قرار گیرد.

وی اضافه می‌کند: عنوان اتاق بازرگانی باید به طور کامل به اتاق بازرگانی، معدن، صنعت، کشاورزی و گردشگری تبدیل شود که تحقق این مهم به راحتی امکان پذیر است و دولت باید لایحه آن را به مجلس ارائه دهد.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی یزد به وعده‌های رد و بدل شده میان رئیس اتاق ایران و وزیر گردشگری اشاره می‌کند و می‌گوید: با این وجود هنوز گردشگری دارای جایگاه و کرسی قانونی در اتاق بازرگانی نیست و بنده نیز به واسطه فعالیت در دیگر بخش‌های اقتصادی، کرسی مشورتی کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی را کسب کرده‌ام.

وی با اشاره به این که ارتباط گردشگری بدون کرسی حقوقی با اتاق بازرگانی منقطع است، اظهار می‌کند: نه تنها در اتاق بازرگانی بلکه حتی در مجلس و سایر بخش‌ها نیز گردشگری هنوز به عنوان بخشی از اقتصاد پذیرفته نشده است به عنوان نمونه هنوز در مجلس کمیسیون گردشگری وجود ندارد در حالی که باید به مرور گردشگری نیز صاحب کرسی تصمیم گیرنده و اجرایی در کنار کرسی های مشورتی شود.

نبیل با بیان این که گردشگری باید با عنوان بخشی مهم اقتصاد کشور مورد توجه سه قوه قرار گیرد، تصریح می‌کند: بخش خصوصی گردشگری برای تصمیمات و مطالبات خود به جد نیازمند جایگاه قانونی است و باید هر چه زودتر برای این مهم تدبیری اندیشیده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری اتاق بازرگاني اتاق ایران گردشگري مجلس شورای اسلامی دولت اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحث تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی مراعا ماند

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خانه ملت ولی اسماعیلی، در تشریح نشست این کمیسیون و بحث درخصوص تعطیلات آخر هفته و لایحه‌ای که دولت در قالب اصلاح ماده (۷۸) قانون خدمات کشوری ارائه کرده بود، افزود: نظر نهایی و کارشناسی اتاق بازرگانی به عنوان متولی اصلی تجارت خارجی کشور این بود که اگر پنجشنبه تعطیل شود در مجموع ۴ روز تعطیلی با دنیا داریم که سالانه نزدیک به ۲۲ میلیارد دلار در مناسبات اقتصادی کشور تاثیر منفی می‌گذارد.
وی افزود: نظر کارشناسی اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران این بود که با توجه به شاخص‌های اقتصادی کشور و ارتباط ما با کشورهای همسایه و اعمال تحریم‌هایی که ما را مجبور به انجام تعاملات اقتصادی و بانکی با چندین واسطه می‌کند و نمی‌توانیم مانند سایر کشورها کارهای روتین و مناسبات بانکی‌مان را انجام دهیم، ضرر تعطیلی پنجشنبه‌ها بیش از این‌ها خواهد بود.
رئیس کمیسیون اجتماعی گفت: پیشنهاد مشخص اتاق بازرگانی در این نشست هم این بود که با توجه به شعار سال و در جهت کمک به تولید شنبه تعطیل باشد که حداقل یک روز بیشتر بتوانیم با دنیا ارتباط و مناسبات اقتصادی داشته باشیم.
اسماعیلی اضافه کرد: پیشنهادات دیگری هم مبنی بر تعطیلی پنجشنبه به استثنای دستگاه‌های تجاری و ارتباط با تجارت خارجی مشخصاً از طرف نماینده مرکز پژوهش‌های مجلس مطرح شد که به دلیل جلوگیری از ایجاد هرج و مرج ناشی از زیاد شدن استثنائات، مورد اقبال نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و اعضای کمیسیون قرار نگرفت.
وی در ادامه عنوان کرد: نهایتا جمع‌بندی نشست بر این شد که منتظر بمانیم تا جوابیه استعلاماتی که اتاق بازرگانی ایران از دفتر مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و رئیس قوه مقننه در این خصوص انجام داده، برسد. ما هم در کمیسیون اجتماعی یک مطالعه مجدد و کارشناسی‌شده داشته باشیم تا در هفته آینده بتوانیم تصمیم نهایی کمیسیون راجع به تعطیلی شنبه یا پنجشنبه را تصویب و به صحن علنی مجلس ارائه کنیم.
اسماعیلی با اعلام اینکه کمیسیون اجتماعی مجلس هنوز تصمیم قطعی برای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه اتخاذ نکرده است، تصریح کرد: با توجه به بحث‌های کارشناسی که با اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران انجام شد، به جمع‌بندی انتخاب تعطیلی بین شنبه و پنجشنبه نرسیدیم و موضوع برای ادامه بحث کارشناسی مراعا ماند.

دیگر خبرها

  • خبر جدید درمورد تعطیلی پنجشنبه ها ؛ پنجشنبه یا شنبه ؟
  • اصفهان میزبان اجلاس اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی
  • تعطیلی جدید شنبه یا پنجشنبه است؟ بررسی مجلس به کجا رسید؟
  • بلاتکلیفی تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها بالاخره به کجا رسید؟
  • ساخت۶ مدرسه در هرمزگان در قالب مسوولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی
  • تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی بلاتکلیف ماند
  • بحث تعطیلی شنبه یا پنجشنبه به کجا رسید؟
  • بحث تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی مراعا ماند
  • توجه به بخش خصوصی سبب تقویت تمام جامعه می‌شود