Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-03-28@19:33:34 GMT

شوراها موتور محرکه توسعه روستایی هستند

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۴۱۶۹

شوراها موتور محرکه توسعه روستایی هستند

فرماندار شهرستان آوج گفت: شوراها موتور محرکه توسعه روستایی هستند و در فعال کردن ظرفیت های اقتصادی نقش انکار ناپذیری دارند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ نصرت اله علیرضایی با اشاره به جایگاه شوراها در فرایند توسعه اظهار کرد: شوراهای شهر و روستا مشاورینی امین و صادق برای مدیران و مسئولان هستند تا در سایه تعامل و هم اندیشی بتوانند ظرفیت ها و پتانسیل های اقتصادی و اجتماعی شهرها و روستا ها را فعال و عملیاتی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه کسانی که دغدغه رشد،توسعه و عمران و آبادانی روستای محل زندگی خود دارند از فرصت ثبت نام استفاده کرده و برای عضویت در شوراها،داوطلب انتخابات شوند.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان آوج گفت: شوراها می توانند با ارائه طرح و برنامه و شناسایی و فعال کردن ظرفیت ها و توانمندی های منطقه ضمن تعامل با مدیران و مسئولان مربوطه نقش موثری در تحولات و تغییرات مثبت در ابعاد مختلف عمرانی، اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی روستاها داشته باشند. 

علیرضایی عنوان‌کرد: روند ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراهای روستایی طی چند روز گذشته در مقایسه با مدت مشابه در دوره گذشته مثبت و رو به رشد است و امیدواریم در مدت باقی مانده شاهد ثبت نام همه نیروهای دلسوز،توانمند و شایسته در عرصه انتخابات شوراهای روستایی باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرمانداری آوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لونر-پورشه میکست ؛ اگر تصور می کنید فناوری هیبرید در خودرو جدید است! (+تصاویر)

عصر ایران - فردیناند پورشه، یکی از مشهورترین توسعه دهندگان خودرو در قرن بیستم، در 30 ژانویه 1951 درگذشت. بیشتر مردم او را به عنوان پدر فولکس واگن بیتل و بنیانگذار شرکت خودروسازی پورشه می شناسند.

اما فردیناند پورشه همچنین به واسطه ثبت چند پتنت پیشگامانه در صنعت خودروسازی، موفقیت در مسابقات و نوآوری هایی مانند معرفی نخستین خودرو هیبریدی و نخستین خودرو تمام چرخ محرک شناخته شده است.

فردیناند پورشه در 3 سپتامبر 1875 در شهر مافرزدورف، بخشی از اتریش-مجارستان در آن زمان و وراتیسلاویتس کنونی در جمهوری چک، متولد شد. پورشه پس از شاگردی به عنوان قلع ساز نزد پدرش، در سال 1893 در شرکت برق بلا ایگر اند کو در وین، اتریش مشغول به کار شد. در آنجا وی یک موتور الکتریکی توپی چرخ را توسعه داد. پس از آن، وی در کارخانه جیکوب لونر اند کو در اتریش مشغول به کار شد و هرچه بیشتر این فناوری را توسعه داد.

یکی از نتایج همکاری پورشه و لونر معرفی نخستین خودرو الکتریکی لونر-پورشه مجهز به فناوری موتور توپی چرخ بود. این خودرو در نمایشگاه جهانی پاریس در سال 1900 معرفی شد. چهار موتور توپی چرخ هر یک با خروجی 1500 وات، یک نسخه ویژه لونر-پورشه که به صورت سفارشی ساخته شده بود را به حرکت در می آوردند و آن را به نخستین خودرو تمام چرخ محرک جهان تبدیل کردند.

در همان سال پورشه نخستین خودرو هیبریدی کاملا کاربردی را توسعه داد که به نام لونر-پورشه میکست (Mixte) شناخته می شد. این وسیله نقلیه چهار موتور الکتریکی در هر توپی چرخ را با یک پیشرانه بنزینی ترکیب می کرد. با این وجود، وزن زیاد (حدود 1800 کیلوگرم) یک اشکال بزرگ در طراحی بود.

لونر-پورشه شیز (Chaise) یکی دیگر از محصولات همکاری فردیناند پورشه و لونر بود. این خودرو از باتری نیرو می گرفت و به دو موتور الکتریکی در توپی چرخ های جلو مجهز بود.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: این کارخانه روزانه 600 پورشه تحویل می دهد!/ کیفیت بالای خط تولید را از نزدیک مشاهده کنید(+فیلم و عکس)

دیگر خبرها

  • بحران‌های اقتصادی کشور از حد متعارف فراتر رفته | فساد و فقدان دانایی‌، ما را با شوک‌های درون‌زا نیز روبرو کرده‌ | علائم نگران‌کننده در ایران داریم
  • فرشاد مومنی: بحران‌های اقتصادی کشور از حدود متعارف فراتر رفته است
  • سیستان و بلوچستان منبع ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی و گردشگری است
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| واعظ آشتیانی
  • برگزاری انتخابات شوراهای استانی عراق پس از ۱۰ سال
  • لونر-پورشه میکست ؛ اگر تصور می کنید فناوری هیبرید در خودرو جدید است! (+تصاویر)
  • مشاغل خانگی و صنایع دستی زمینه‌ساز توسعه اقتصادی است
  • سرمایه گذاری موتور محرک در شرکت کشت و صنعت مغان است
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟
  • رسانه و تبلیغات کلید تحقق شعار سال ۱۴۰۳